Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Фестиваль на Прилбичах" Відкритя сезону з ловлі коропа"

Re: Фестиваль на Прилбичах" Відкритя сезону з ловлі коропа"

» 18.04.2011 09:41 am

Пару слів про фестиваль який відбувся на Прилбичах. В четвер як домовлялись на дамбі зібралось 9 команд, 7 з яких виявили бажання розіграти джек-пот і тому розмістились на дамбі , дві команди стали в 3 секторі і 11 секторі по обидві сторони від дамби, щоб перевірити де краще ловиться риба. Швидке жеребкування , домовились що старт в 19-00 і вперед. Почалась підготовка , розкладання, закорм і старт. Всі почали чекати першу покльовку сезону. Чекати довелось аж до 6-10 ранку. Я скрізь сон почув писк сигналізатра , спочатку перша думка хтось бавиться, але виглянув в вікно і нікого не побачивши я зрозумів це клює карп і підбігши до род-пода підсік і благополучно вивів першого карпа сезону . Він заважив на 2720 гр. потім зловили стрийські хлопаки на 1380 гр. , було декілька сходів , холостих покльовок , але ніхто не здавався бо все могла вирішити одна риба і вона клюнула в суботу 5- 00 нажаль не в мене, а у пана Векляка Олега і скажу наперед вона була переможною і заважила на 5240 гр.. Вдень ще були сходи перед підсаком у Крупи Андрія, в мене був паравоз , підсічка, потримав декілька секунд щось важке і сход , вертлюжок виліз з кліпси і риба просто не засіклась.
Ось таке получилось відкриття , всі були задоволені, погода хоч і холодна, але була чудова , без дощу і сильного вітру , рибу бачили, снасті в воді помочили, плечі розмяли, файно поспілкувались в кінці вирішили частіше організовувати такі дводенні фестивалі де можна перевірити деяки варіанти прикормок і насадок на які завжди невистачає часу на змаганнях.
В кінці треба відзначити ще команду Акваріум які стояли в 3 секторі , ось вони відловились файно зловивши 5 карпів один з яких заважив на 13500 !!!!! молодці, другий раз будете знати як не приймати участь у розіграші джек потів :lol: . Ще раз вітаю з відкриттям сезону ура!!!!

ОКСИГЕН
Львівський карповий клуб

Повідомлення: 424

Re: Фестиваль на Прилбичах" Відкритя сезону з ловлі коропа"

» 18.04.2011 08:35 pm

Цікавий видався фестиваль. Відкрили сезон чудово. Прибули десь біля 18.00, заїхали в сектор, розклались. Стемніло.
Закормитися толком не встигли. Перша ніч пройшла дуже спокійно,небуло навіть натяку на покльовку. Температура води 8 градусів. Холодновато. Зранку закормився і практично зразу послідувала покльовка. Але вже біля підсака прикрий обрив поводка. Задумався, всеж таки 20 лб поводок був. Короп був далеко не з малих. Сильно. Чекаємо дальше.
Також вирішую кормитися вечером. І знову покльовка, на цей раз реалізована -- короп 2.700. Більше покльовок в цю добу не було. Зранку кинув пару шарів і чекаємо дальше. Надії на результат з кожною годиною просто тануть на очах. І вот нормальний впевнений паровоз. Підсічка -- є. Карпік 3.900 на маті.
Близько 11.00 впевнена покльовка. Підсічка -- є. На тому кінці карпік не з малих. Успішно завели в підсак, на око я кажу 10, Володя - 8. Я був блище -- 9.500.
Десь за годину ще покльовка, це навіть паровозом не назвеш, це скоріше експрес...Реально метрів зі 100 лєски зняло з шпулі. При тому всьому я зупинити не міг. Почали виважувати рибу, ну ті відчуття словами непередати. Вражає сила риби, швидкість. З курьозом, Володя тримав рибу я натягував на себе заброднік, і практично зайшовши на 1.2 метри в воду ми рибу взяли. Вот тобі я зрозумів якого красеня ми зловили. 13.500 мій новий особистий рекорд. Думаю того сезону я його не раз покращу. :)
Вся риба з однієї точки. Сектор видався дуже цікавий в плані рельєфу дна і підходу риби.
Фестиваль вдася. Відкриття сезону також. З чим я вас всіх і вітаю.

DSC00026.JPG
....
DSCN1185.JPG
...
DSCN1196.JPG
.
DSCN1197.JPG
..

serhij
Львівська обласна федерація риболовного спорту
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська поплавочна ліга