Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Онлайн-конференція "Діалог рибалок з Рибоінспекцією"

Все, що пов'язано з охороною навколишнього середовища, боротьбою з браконьєрством

Онлайн-конференція "Діалог рибалок з Рибоінспекцією"

» 21.03.2011 03:10 pm

С целью разъяснительной работы среди рыболовов о правилах рыбалки ЛКАВ совместно с Рыбоинспекцией, проводит онлайн-конференцию "Діалог рибалок з Рибоінспекцією", которая запланированная приблизительно на 29.03.2011

Процедура проведения:
- Любой рыбак может задать вопрос рыбоинспекции в этом разделе;
- Представители ЛКАВ зададут эти вопросы при включенной видеокамере;
- Сюжет съёмки ответов будет прикреплён к Ютубу и выставлен в этом разделе.

Просим задавать конструктивные вопросы.
ЛКАВ оставляет за собой право удаления вопросов, которые несут некорректный характер.

Пресса

Повідомлення: 509

Re: Онлайн-конференція "Діалог рибалок з Рибоінспекцією"

» 23.03.2011 01:18 am

Чи не очікують нашу рибінспекцію кадрові ротації, особливо в лавах заступників оскільки Михайло Корбяк (він же Місько Помідор) займає свою посаду вже давно і результатів його роботи не видно? Хоча як випливає з вашого наказу основна роль у його виконанні (наказу) лягає саме на його плечі. Можливо варто узгодити місця для проведення рейдів з рибалками Львівщини?

yrik_lvov

Повідомлення: 91

» 23.03.2011 09:47 am

Тарас Попівняк.
1. Весь Яворівський район говорить що на Оселі місцеві браки вилами і остями б"ють щуку яка пішла на нерест, а потім продають в Яворові на базарі. Що робить з цьго приводу рибінспекція і чи є задокументовані порушення.
2. Що з сітками на яворівському кар"єрі, які постійно стоять зі сторони с.Залужжя і с.Цитуля. Їх вже навіть не витягують, а тільки їздять перевіряють.
Востаннє редагувалось Tadek в 24.03.2011 09:57 am, всього редагувалось 1 раз.

Tadek
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 156

» 23.03.2011 10:28 am

Чи має право рибінспектор (навіть з працівниками міліції чи спецпідрозділів) конфісковувати на місці риболовлі (навіть тимчасово - наприклад до сплати штрафу) дозволені (не браконьєрські) засоби лову у особи на яку складається адміністративний акт про порушення правил рибальства (наприклад ловля в нерестовий період чи в забороненому місці)? Якщо має - прошу навести нормативні документи згідно яких такі дії інспектора є законними.
Дякую.

P.S. Це вже не запитання, а так сказати ліричний відступ. Згідно Кодексу України про адміністративні правопорушення, Стаття 85. Порушення правил використання об’єктів тваринного світу http://yurist-online.com/ukr/uslugi/yuristam/kodeks/001/110.php вилучати дозволені любительські чи спортивні засоби лову не можна. Конфісковуються знарядді лише у випадку грубого порушення (в статті наведено повним списком дій які вважаються грубим порушенням, це переважно добування водних ресурсів за допомогою недозволених засобів). В той же час форумчани мають памятати історію, яка обговорювалася тут на форумі, коли у людини в минулорічний нерестовий період (якщо я не помиляюся) в Заріччі було конфісковано фідерну снасть, і тільки завдяки людям які співпрацюють з рибінспекцією, вона була повернута законному власнику.

Gonduras

Повідомлення: 104

» 23.03.2011 10:40 am

Питання. Я маю дозвіл на використання травматичної зброї.
Якщо я стану громадським інспектором рибоохорони, чи буду мати я право застосовувати травматичну зброю при затриманні браконьєрів, якщо вони чинять опір, і/або загрожують мені зброєю?

Rost

Повідомлення: 77

» 23.03.2011 11:28 am

для ROST
головне не перевищити меж крайньої необхідності бо наша країна гуманна і хочеш як краще а наша міліція може зробити як завжди.
Стаття 39. Крайня необхідність
1. Не є злочином заподіяння шкоди правоохоронюваним інтересам у стані крайньої необхідності, тобто для усунення небезпеки, що безпосередньо загрожує особі чи охоронюваним законом правам цієї людини або інших осіб, а також суспільним інтересам чи інтересам держави, якщо цю небезпеку в даній обстановці не можна було усунути іншими засобами і якщо при цьому не було допущено перевищення меж крайньої необхідності.
2. Перевищенням меж крайньої необхідності є умисне заподіяння шкоди правоохоронюваним інтересам, якщо така шкода є більш значною, ніж відвернена шкода.
3. Особа не підлягає кримінальній відповідальності за перевищення меж крайньої необхідності, якщо внаслідок сильного душевного хвилювання, викликаного небезпекою, що загрожувала, вона не могла оцінити відповідність заподіяної шкоди цій небезпеці.
http://ukrkniga.org.ua/ukrkniga-text/689/63/ - тут є відносно детальне тлумачення даної статті кримінального кодексу.

yrik_lvov

» 04.04.2011 12:42 pm

Діалог рибалок з Рибоінспекцією, який відбувся 29 березня 2011 року.

Частина перша
http://www.youtube.com/watch?v=4t4H9VKVwBY&feature=mfu_in_order&list=UL

Частина друга
http://www.youtube.com/watch?v=1MBFLAaTNpo&feature=mfu_in_order&list=UL

Частина третя
http://www.youtube.com/watch?v=AvbyfrCnbkk&feature=mfu_in_order&list=UL

Rubachok

Повідомлення: 111

» 04.04.2011 01:13 pm

Подивився дякую, мені здається шо то просто ужас, це людина підготувалась до інтервю :stol , про шо він взагалі говорить то просто абсурд.
А нашій пресі великий респект бо я би не зміг так довго сидіти і слухати цей брєд просто мильна опера а не прес конференція.
Востаннє редагувалось yrik_lvov в 04.04.2011 01:41 pm, всього редагувалось 1 раз.

yrik_lvov

» 04.04.2011 01:21 pm

"... ми нічо не можемо... ... ми тіки робимо то шо нам дають з Києва" (с)

Назар Непийпиво

Повідомлення: 95

» 04.04.2011 05:08 pm

Жодної чіткої відповіді на поставлене питання.Тільки бла, бла, бла і більше нічого.Велике спасибі ОРГАНІЗАТОРАМ конференції, а також ЗМІ.Хто не байдужий до стану наших водойм, прошу робити висновки.
Востаннє редагувалось Роман333 в 04.04.2011 10:26 pm, всього редагувалось 1 раз.

Роман333

Повідомлення: 67

» 04.04.2011 07:39 pm

дорогі колеги!!! подивився цей діалог,і думаю-якесь знайоме обличчя і голос начебто теж. і тут згадав що це пан михайло який має приватний став зразу біля гамаліівського водосховища.ця гнида-1-ий браконьєр який нищить рибу в гамаліівці як в нерест так і в іншу періоди і цю рибу перекидає собі в став.я сам особисто з другом на власні очі це бачив цього літа ...самі бачите який бардак і про що можна говорити якщо ,браконьєри по всюду як у вищих органах так і на рівні рибінспекторів...А ЦЬОГО КАЗЛА МИХАЙЛА ТРЕБА ЧЕТВЕРТУВАТИ!!!!!!!!!
тому потрібно самим щось робити ,вживати якісь радикальні заходи.....знаю що зарас всюди товчуть рибу:віжомля ,гамаліівка ,цитуля, грушів ,по всіх річках ,страдч точно знаю що в наваріі-з особливою жорстокістю. подивився це відео на його наглу морду і подумав яка справедливість який порядок може бути якшо браки займають такі високі посади.ОТЖЕ ВИСНОВОК-РИБУ ЯК НИЩИЛИ ВСЮДИ ТАК І БУДУТЬ НИЩИТИ!!!!!!!!!!

guige

Повідомлення: 61

» 04.04.2011 08:15 pm

А мені незрозумілим здається відповідь про сітки на які, НАЧЕБТО РИБОЛОВ НАШТОВХНУВСЯ АБО ЗАЧЕПИВ!
Відповідь пана "застпемпца єтс така", діставати сітки не можна, тре здвонити до ... а чи приїде і накаже то вже ....
А на свому ставі пан говорить без .... (заїкань)....

mark0098

» 04.04.2011 10:07 pm

Аж в голові таке не вкладається, як ті наглі пики можуть таке ліпити. Та вони самі бракон'єри кляті :twisted:! Навіть нема що сказати :( .
:hunt :hunt - Їх!!!

Bocl

Повідомлення: 95

» 06.04.2011 01:27 pm

Справа із он-лайн конференцією благородна, звичайно... Особливо було цікаво побачити лиця рибохорони...
Про власне спілкування із замісником управління паном Михайлом Корзяком писав значно раніше...звіт із Гамаліївки за 2010 р і діалог із Корзяком.
Враження від почутого-побаченого вкрай песимістичні :(...
Особливо розчарувало те, що жодних суттєвих кадрових ротацій за останні роки в структурі не відбулось - шкода :!:

Smutok
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 671

» 06.04.2011 04:00 pm

Smutok написав:Враження від почутого-побаченого вкрай песимістичні :(...
Особливо розчарувало те, що жодних суттєвих кадрових ротацій за останні роки в структурі не відбулось - шкода :!:

:) а які ротації мені взагалі здається, шо то не новий голова прийшов, а новий підлеглий, там "пан Михайло" дійсно як "пан", і він контролює, і вирішує всі питання в тому числі і навіть з головою. Якщо риба портиться з голови то наша рибінспекція здається шо прогнила вся і повністю, а їхнє ставлення до водойм і природи вцілому таке як в кредитора до боржника скільки не віддасть всеодно мало.

yrik_lvov

Далі

Повернутись в Еконагляд, рибінспекція

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей