Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Поможіть у виборі УЛ-снасті для початку: спінінг, катушка...

Спінінг ультралайт: прути, катушки, шнури, приманки, тактика та техніка

Re: Поможіть у виборі УЛ-снасті для початку: спінінг, катушка...

» 27.07.2011 12:14 am

тут трошки не погоджусь.Спінінгуй мусить завжди знати що його приманка в даний момент робить в воді.Працювати мормихою дуже складно..а без відповідного прута і просто нереально.90% тупий фарт.В чому я зараз переконався-і прут в мене набагато кращий за майже всі що були на змаганнях,але як її "дрочити" я так і не зрозумів.

ryvak
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 1634

» 23.08.2011 03:24 pm

Де у Львові можна подивитися на спінінг Спиннинг Favorite Blue Bird BB682SUL 2.04m 0.5-5g

Андрій1986

Повідомлення: 55

» 23.08.2011 11:39 pm

"Світ Рибалки" на привокзальній(якщо ще не забрали :? )

Fishkeen

Повідомлення: 361

» 23.10.2011 12:00 pm

Усім доброго дня!
Допоможіть у виборі УЛ прута серед наступних: 1) KingFisher Micro Jig, довжина 2.29, тест 0.6-8г, 2) Cormorane ULX Spinnrute, довжина 2.40, тест 1-9г, 3) Banax Ultra 76LLF2, довжина 2.28, тест 1-8 г. В основному планується ловити на джиг головки 2-4 г у стоячій воді.
Про KingFisher Micro Jig багато читав на харківському форумі, щодо інших двох - то цікавить співвідношення чутливість - якість - ціна відносно KingFisher Micro Jig. Буду вдячний усім, хто напише відгук про власний досвід та відчуття від використання зазначених прутів.

Vlad_Yu

Повідомлення: 13

» 24.10.2011 08:31 pm

Vlad_Yu написав:Допоможіть у виборі УЛ прута серед наступних:

3)Banax Ultra.

seadoo

Повідомлення: 156

» 25.10.2011 10:54 am

Допоможіть у виборі УЛ прута серед наступних: 1) KingFisher Micro Jig, довжина 2.29, тест 0.6-8г, 2) Cormorane ULX Spinnrute, довжина 2.40, тест 1-9г, 3) Banax Ultra 76LLF2, довжина 2.28, тест 1-8 г. В основному планується ловити на джиг головки 2-4 г у стоячій воді.

Доволі цікаві критерії вибору мікроджигового інструменту :) По суті, суто МДЖиковою вудкою є лише КФМДЖ- класичний рокфіш(жорсткий комель, веклеєна вершинка) здертий китайцями колись з 762 Фінеззи. Правда, сама вклєка трохи пожорсткіша - до 8 грам. Тобто, якшо розуміти під ловлею на головки 2-4 грами проводку з торканням дна, візуальною віддачею вершинки та відповідними методами анімації, то з цього переліку в КМДЖ конкурентів як таких не має :) (бо "в руку" 2 грами ти не почуєш ніякою з цих вудок, та й з більшості інших, а провис волосіні при падінні не завше видно ). Якщо ж потрібен універсал з відповідним запасаом потужності, яким так-сяк можна помікроджижити, а заодно й половити на воблери і навіть на кренки на течії - то тут без сумніву як писав колега вище - Banax Ultra. Провірений часом і нагрузками прутик (хоча мені тримач не конче подобається, металева різьба на катушкотримачі "жує" лапку катушки, зате івілайнівський тип держака дуже зручний для тримання спіна в руці). Cormorane ULX Spinnrute,...не знаю, не ловив цим китайцем. За таку ціну лібше б доскладав і взяв шось провірене. Все вище сказане - мая думка

Taras_K

Повідомлення: 194

» 25.10.2011 11:29 am

Тарас +100
Якшо треба саме МДЖ 2-4гр - КФ МДЖ вам в поміч, якшо універсал - то Ультра, але мдж там буде вже не то...
Корморан УЛХ здається також з влейкою, але з огляду на тест я б обрав всетаки КФ.
До речі, якщо не помиляюсь, jerkman перейшов з КФ МДЖ на згаданий Корморан, думаю він мав би дати непогану порівняльну характеристику.
П.С. Власне про що я і казав /cormoran-ulx-2-13-1-9-t5116.html :lol:

Fishkeen

» 25.10.2011 09:16 pm

Ну попробую і я щось написати. На мою думку, опираючись на власний досвід я би взяв Корморан, в мене він внушає більше довіри, власне він виготовлений якісніше, приємніше держати в руках, спінінг на ощуп досить делікатний, тест швидше до 7 а не 9, але відчувається запас міцності, надійності, чуйка досить хороша, особливо від 2гр, але я ловив на течії, в стоячці думаю краще, покльовка взагалі передається якось прикольно, задумався, окунець стукнув я тим спінінгом як махнув, чуть з рук не випустив, просто не сподівався такої чіткої віддачі, нажаль рибалив ним мало 1 рибалку і зловив лише 5 окунів, тому вражень малувато, але вони абсолютно позитивні. Корморан викупила Дайва і власне ці нові серії спінінгів замітно покращали. Поставив на нього катушку 203гр, просто супер, баланс хороший, рука не втомлюється. Загалом про нього в неты одны хороші відгуки.
КМДЖ мені також сподобався, він навіть як на мене краще працює по нижньому тесту, тобто чуйка проводки з меншими вагами краща, але він якийсь грубший і водночас здається шо в любий час може хруснути, зборка буває похабна, зараз звичайно вроді краща, а в старіших спінах кольца могли стояти криво, приклеїні погано, багато нарікань було на кривизну бланків, дивитись при купівлі потрібно дуже ретельно, бо Китай є Китай, він буває різний і в тому ж самому корморані він значно кращий. Ще одним недоліком який мені не сподобався і загалом в неті таких нарікань я зустрічав ще декілька, що на нього потрібно ставити катуху важчу, тисячка не рулить, спін клює носом і напрягає руку, а лишня вага не є гуд. А так загалом нормальний. Вибирати звичайно Вам, а все те, що я написав моя ІМХО і на істину не притендує. Полистайте нет, там багато цікавого про обидві моделі :) Якшо будуть питання питайте, чим зможу, допоможу.

jerkman

Повідомлення: 286

» 27.10.2011 08:56 am

Щира подяка усім, хто відгукнувся на мій клич! Ваші професійні поради обов"язково будуть враховані мною при виборі УЛ прута.

Vlad_Yu

Повідомлення: 13

» 03.01.2012 11:50 am

Доброго дня!
(Favorite Professional PLS 732 UL 2.20м 1-7гр
SPRO RedArc 10200 - цим комплектом тягаю воблера)
Допоможіть у виборі хорошої снасті для МДЖ (Бюджет до 2000 грн.)

scream

Повідомлення: 17

» 03.01.2012 12:06 pm

Якшо трошки розширити бюджет, то вийде Графітлідер Кальзанте+Шимано Нью Наскі... То десь 290 у.о. разом вийде...
Імхо - досить пристойний комплект

Fishkeen

» 03.01.2012 12:45 pm

Якшо трошки розширити бюджет, то вийде Графітлідер Кальзанте+Шимано Нью Наскі... То десь 290 у.о. разом вийде...
Імхо - досить пристойний комплект

Придбав собі на Новий Рік якраз вищеописаний УЛ-комплект: :)
- Graphiteleader Galzante EX GOCAXS-732UL-SS 7'3'' 0.5-6 g 2-4 lb. з вклеєним кінчиком d=0,6 mm (1070 грн. з доставкою, брав тут http://777fishing.com/, знижка 15% на весь Графітлідер)
- Shimano New Nasci 1000S (837грн. у Флагмані, знижка 28%)

І того вийшло, 1907 грн. - і в бюджет вписуєтесь, і хороший комплект матимете. Баланс десь на ~1 см в сторону бланка без шнура, тому важчої катушки думаю не потрібно :D
ІМХО :)

Bulick

Повідомлення: 44

» 03.01.2012 12:49 pm

Bulick написав:Придбав собі на Новий Рік якраз вищеописаний УЛ-комплект: :)

Вітаю з покупкою, Флагманівський фест пішов на користь :wink: Тепер даватимеш фори :)

alex_fisher

Повідомлення: 103

» 03.01.2012 12:58 pm

Так, я вказував приблизну ціну без знижок...
Хоча, я б туди поставив хоча б C2000S, але то справа смаку...

Fishkeen

» 03.01.2012 01:04 pm

Хоча, я б туди поставив хоча б C2000S, але то справа смаку...

Теж думав, але в наявності не було :) . Тому брав, поки знижки гарячі :D З часом все рівно прикуплю шпулю в цьому розмірі, вона підходить.

Bulick

Повідомлення: 44

Поперед.Далі

Повернутись в Ультралайт

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей