Ну попробую і я щось написати. На мою думку, опираючись на власний досвід я би взяв Корморан, в мене він внушає більше довіри, власне він виготовлений якісніше, приємніше держати в руках, спінінг на ощуп досить делікатний, тест швидше до 7 а не 9, але відчувається запас міцності, надійності, чуйка досить хороша, особливо від 2гр, але я ловив на течії, в стоячці думаю краще, покльовка взагалі передається якось прикольно, задумався, окунець стукнув я тим спінінгом як махнув, чуть з рук не випустив, просто не сподівався такої чіткої віддачі, нажаль рибалив ним мало 1 рибалку і зловив лише 5 окунів, тому вражень малувато, але вони абсолютно позитивні. Корморан викупила Дайва і власне ці нові серії спінінгів замітно покращали. Поставив на нього катушку 203гр, просто супер, баланс хороший, рука не втомлюється. Загалом про нього в неты одны хороші відгуки.
КМДЖ мені також сподобався, він навіть як на мене краще працює по нижньому тесту, тобто чуйка проводки з меншими вагами краща, але він якийсь грубший і водночас здається шо в любий час може хруснути, зборка буває похабна, зараз звичайно вроді краща, а в старіших спінах кольца могли стояти криво, приклеїні погано, багато нарікань було на кривизну бланків, дивитись при купівлі потрібно дуже ретельно, бо Китай є Китай, він буває різний і в тому ж самому корморані він значно кращий. Ще одним недоліком який мені не сподобався і загалом в неті таких нарікань я зустрічав ще декілька, що на нього потрібно ставити катуху важчу, тисячка не рулить, спін клює носом і напрягає руку, а лишня вага не є гуд. А так загалом нормальний. Вибирати звичайно Вам, а все те, що я написав моя ІМХО і на істину не притендує. Полистайте нет, там багато цікавого про обидві моделі

Якшо будуть питання питайте, чим зможу, допоможу.