Chell написав:Дякую.. Але він мені не радить починати вязати мухи, пояснює це тим що дуже дорогі матеріали і тре мати терпіння і вміння до делікатної роботи... Але так як я початківець, і сьогодні з 6 забросів ушло 2 мухи, то я бачу що треба буде купляти станочка і матеріал і пробувати вязати... Але це вже на зиму.. Зараз ще збираю гроші на вейдерси і боти до них....
Нахлыст- ето красиво і всегда кльово
Вибачте, що довго мене тут не було і не зміг відповісти на таку тезу, як хтось не радить починати мухи. Можна скромне запитання, а хто то у Франківську такий розумний? В мене є підозра хто це,але можете відповісти.
Щодо ціни на матеріали - якщо купити все та і відразу - це недешево. Якщо поступово купляти різні матеріальчики, пірячко і таке різне - це буде завжди приємною новинкою у вашій хаті, і найголовніше душі.
Завжди нові матеріали приносять натхнення до нових шедеврів муховяза будь якого рівня.
Щодо делікатності мух - дуже супречлива ідея. Як говориться усім новачкам везе, і можливо ви будете одним з тих, хто на своїх перших "красивих" мух налапає багато риби.
Щодо терпіння - я мабуть один з найнетерплячіших людей на світі, і мене життя довело до того, що сидіти і вязати терпеливо мухи моя улюблена справа) і робота в мене така)
Все у житті відносно. А хмари міфів потрібно розвіювати!!