Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

тренування

Корисні поради, питання, відповіді

тренування

» 08.04.2007 10:14 pm

в більярдному спорті спостерігається тенденція до показу результативної гри в ранньому віці. так воно і є.Пояснити це можна:
1.Молодий організм,м"язова пам"ять не перегружена іншим видом руху-адже кладка шара краще в того-в кого краща техніка.
Для прикладу:після того,як я з"їзджу на рибалку(і зажену в м"язову пам"ять махові вертикальні рухи(блесніння) протягом 5-6 год,мені треба 2 дні по 3год постояти над столом і відпрацьовувати накат і клапштос.Дуже сильно збиває м"язову пам"ять для більярду БОУЛІНГ,ІЗДА НА ЛИЖАХ(з палками),водіння автомобіля,будь-які рухи руками які набувають тренувальний характер(боксування,штанга і т.п)
2.Психологічно молоді краще настроюються на гру.Їхній психічний стан на змаганнях, навіть візуально видно,кращий - впевненіший.
Під час матчу вони бавляться з шарами.Дістають насолоду вже від того,що змагаються з набагато старшими(більш досвідченішими) людьми.І коли на дорослу людину треба психологічно впливати АКУРАТНО (більш ассоціативно), то на юніорів(до 15 років)-достатньо примітивного впливу типу кнута і пряника("ще раз кинешся-більше на змагання не поїдеш".або "виграеш цю партію отримаєш (будь що,про що він мріє)").
тому всі види спорту молодіють.Для більярду до 15 років треба показувати рівень КМС(складання всієї піраміди до 28 ударів,робити білії мін 6 шарів і т.д).ведення гри(розум) набуваються протягом всієї кар"єри гравця.

ryvak
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 1634

Re: тренування

» 22.02.2008 01:15 am

Захаров Володимир.Майстер спорту.Срібний призер Чемпіонату України.Рейтинговий гравець Європи (32 кращих) розпочав тренувати підростаюче покоління.Тренування проходять в сбк"СНУКЕР" та сбк"ЄВРО"-в залежності від вибору гри (пул,снукер,піраміда).Можливо хтось і не знав,але Володимир починав свою кар"єру ГРАВЦЯ власне з дисципліни СНУКЕР.Навіть побував в 32 кращих Європи серед кадетів.Але слабий розвиток снукера на пострадянському просторі не дав шансу йому розвинутись як снукеристу.
Тренування проходять в індивідуальному форматі.Але є можливість створення групи 2-3 чоловіка.Кого цікавить гра на більярді,хто хоче привити цю любов до цієї елітної гри своїм дітям-дзвоніть.Телефон Захарова В. 8 099 3559467

ryvak

» 08.04.2008 09:23 pm

Може підскажете хто небуть - ситуація слідуюча: при грі свояком шари ніби дразняться, ідуть в лузу і з самої лузи випригують :? .
Пробував вже підкручувати від лузи і до лузи і верхній винт і нижній - все рівно одне і теж! Вроді би все добре і все іде, а потім як би хто лузи заговорив :cry: :?:
Я розумію що це на словах важко пояснити, але хоч якісь пропозиції. Вже купу літератури прочитав і все рівно на одне і теж виходить!

Shtirlic

Повідомлення: 89

» 24.04.2008 10:36 am

...тіпа називається - "туда-назад"...єдине не зрозуміло,це відбувається зі свояком?....коли з чужаком- ясна справа...за сильний удар...

Остап

Повідомлення: 256

» 24.04.2008 10:58 am

А мені здається коли ти цілишся в биток, робиш пару прицільних ривків кийом - при ударі всеж таки бєш не в ту точку на битку, причина може бути в тому що не зовсім зафіксоване передпліччя відносно тулуба і занадто напружена рука при ударі, так буває коли вже "перецілюєшся" тобто довго робиш приціл рука втомлюється - і результат неправильно виконаний удар. Ще може бути таке що на столі при його розмірах (? х ?) нестандартні лузи!!!

Але як на мене то треба переглянути тобі твою "стойку" і звернути увагу на рухи руки в якій ти тримаєш кий!!!

OsTTap

Повідомлення: 52

» 24.04.2008 11:25 am

OsTTap написав:
Але як на мене то треба переглянути тобі твою "стойку" і звернути увагу на рухи руки в якій ти тримаєш кий!!!

Та мені здається що стойку я відпрацював, незнаю чи правильну але зручну для себе! Я десь тиждень не грав зараз спробував все вроді би налагодилося!!!! Напевно якийсь застой був чи ще щось типу того! Коли багато граєш таке буває!!!!
А на рахунок того що писав вище твій теска я так тоже думав і дійсно дальні свояки стараюся тепер грани на накаті з підкруткою і якщо чесно, стало краще получатися! :D

Shtirlic

Повідомлення: 89

» 24.04.2008 01:05 pm

Вітаю,успіхів :)

OsTTap

Повідомлення: 52

» 24.04.2008 04:43 pm

Можливо путаєш вінти.Можлтво не розумієш на яку губу зігруєш.Можливо не чіпляєш вінт.Можливо не докидаєш,або перекидаєш.Однтм словом порядка 5-9 помилок може бути.Розбереться тільки профік :D

ryvak

Повернутись в Майстер клас

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей