Ну ось останні в цьому році змагання "Закриття сезону" (а з ними і сам спортивний сезон з зимової мормишки) у Львівській області сьогодні завершено!!! Від себе особисто хочу подякувати всім 17 спортсменам, які не дивлячись на примхи погоди та своїх других половинок

таки проявили справжній чоловічій характер та "закрили сезон". Погода, як майже і завжди приготувала нам коктейль з поривчастого вітру, снігу, дрібного граду в поеднанні з нетривалими променями сонця та штілем, відповідно і активність риби протягом 4-х годин змагань була різною. Так сталось, що на ціх змаганнях команду "Upstream" я представляв лише сам (наш лідер Супер - Денис та Сергій К-2 змушені були працювати в магазині "Золотий карась"), а ось однойменна команда "ЗК" була представлена у повному бойовому складі, ще і "Актів Львів" чекав на реванш та і інші бійці не збірались давати "легкого життя". На наше "закриття сезону" дивився як на етап підготовки до Кубку України (якій буде вже через 5 днів) в Тернополі, тому на змаганнях опробував деякі нові аксесуари, налаштування снастей та тактико- технічні заморочки але (поруч з тим) майже відразу загорівся спортивним азартом та боротьбою в зонах. В першому етапі окунь (та 2-а йорші) на моїх лунках був більш- менш активний але "трудовий" (брав і "в пів- води" і "з дна" але лише з двох з десяти лунок) в підсумку сімсот з чимось грам і я 2-й (після Вови Заруми - ну майстер). Другій етап (для мене) пройшов набагато складніше,якщо кратко, то багато бурив, мало ловив, + несподіванний для наших внутрішніх змаганнь пресінг

моїх лунок з боку інших спортсменів, в результаті з 203 грамами посів лише 7 або 8 місце в зоні. Підрахунок невеликих уловів пройшов швидко, і знов першій в зоні та нарешті загальне "золото" (з величезним відривом від решти) у Володі Заруми!!! Другій Юра Хітров!!! Я третій. Інші наші "збірники" також у першій 6-ці. Остатночний протокол виставлять вже організатори.
Думаю, що всі ми гарно провели свій вільний час

, отримали нові знання та змагальний досвід, зрозуміли свої помилки та зробили правильні висновки на майбутне!!! До зустрічей в нашому новому зімовому сезоні!!!!

Ну а в межсезоння

всім "НХНЛ"!!!!