Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Суховоля

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Суховоля

» 18.02.2011 11:49 pm

Якщо це озеро на хуторі Зазіря то-це дуже старовинне озеро.Хтось писав ,що бачив щось на 7 метрів,то скоріше Ви бачили - стародавній човен-довбанку.В підтвердження-цей цікавий матеріал- http://www.wz.lviv.ua/articles/53513
Заодно ,там є інфа про орендарів цього озера.

Alex Kozlovsky

Повідомлення: 22

» 09.04.2011 09:30 pm

я родом з тих країв, літом інколи заїжджаю поплавати на це озерце. вода чиста, та відпочивальників багацько. Риба там водиться , біда що браки промишляють, та місцеві намагаються контролювати. Заїхав вчора в розвідку, та був приємно вражений -- сміття все хтось поприбирав і поставив табличку " Не смітити - штраф 500 грн" Раніше там були гори сміття від наших горе-відпочивальників. Можливо хтось нарешті візьме це озеро в опіку,а то шкода що так нищуть його люди. Природа там гарна, рибалити можна лише з однієї сторони, з інших-- зарості. з риби присутні карп, карась, плотва , щука, канадський сом . особливо рибачити там не приходилось. Та по чуткам кльову там не дочекаєшся..--- браки, можливо електрика

Parker

Повідомлення: 30

» 28.06.2011 06:05 pm

Був на Суховолі минулого тижня. Ловив спінінгом з лодки, але жодної покльовки. Я вже четвертий сезон ловлю на цьому озері, але майже безрезультатно. Риба там водиться непогана, але вона має що їсти, тому й не клює.

ura

Повідомлення: 4

» 05.02.2012 11:32 pm

Всім привіт.Я з товаришем рішили трошки пощущити але з незрозумілою погодою вирішили далеко не їхати .Вибрали Суховолю.Хто там був знає що озеро зачароване і буває раз в квартал кльов зато як клюне то нестидно за трофей.Але не сьогодні був цей день.За цілий день по жерлицях жодного вистрілу.Товариш на мормишку спіймав аж 6 окунців.Було ще рибаків біля 10 также само майже нічого.Незнаю чи це озеро неправильне чи може погодній фактор.Напевно більше не поїду туди,важко попасти на кльов.

шварц

Повідомлення: 46

» 08.04.2012 10:39 pm

Alex Kozlovsky написав:Якщо це озеро на хуторі Зазіря то-це дуже старовинне озеро.Хтось писав ,що бачив щось на 7 метрів,то скоріше Ви бачили - стародавній човен-довбанку.В підтвердження-цей цікавий матеріал- http://www.wz.lviv.ua/articles/53513
Заодно ,там є інфа про орендарів цього озера.

Його також називають Доманівське, або Озеро в "Капусти" (Капуста - так кличукть власника озера)
Рибалка там платна спініг 20 донка або поплавок 50 грн.
Я був там не один раз і мене постійно годували байками про те який там шаленний кльов і що навіть трофейні карпи не рідкість, що в них іде зариблення водойми кожного року,навіть показали толстолобика прилизно на 5-7 кг який там був привязаний біля так званого "пляжу" прямо під жилізною старою лоткою, так знайте, це все брехня :!: :!: :!:
Клои я там був в перше я зловив десь до 3-ох кг карася, наступний раз крім дрібненької плотви і краснопірки нічого :( :?:
Вмене виникло питання чому? і де той трофейний карп,
Коли я приїхав через рік мкне дуже здивував толстолоб таког самого розміру який знаходився привязаний на томуж самомі місці :shock:
І коли я приїзав на цілу добу на рибалку і в моєму садку за цілі сутки було лише декілька краснопірок я був дуже вражений :o і сердитий за витраченні гроші :evil:
Я довго не міг зрозуміти чому? поки не побачив на власні очі я самі люди (сторожі) котрі мають беспосередне відношення до цього озера з самого ранку виймали ПОВНІ СІТКИ СІТКИ риби котрі були розтавленні по всьому озері. :(
Тоді я зрозумів куди дівається крупна риба і чому у моєму садку тільки кілька маленьких рибин. :)
Більше на цьому озері моєї ноги не буде і вам я не раджу туди їхати а дже навіщо витрачати гроші на вітер і годувати власників озера котрі ж самі його руйнують
Приєднані файли
68479006.jpg

gorodnitskiy

Повідомлення: 11

» 09.04.2012 11:58 am

Це не це озеро. Що в цІй темІ. СкІльки туди не Їздив охорони не бачив. Воно знаходиться бІля церки І це Є велика І глубока калабаня за що 50 гр. Платити незнаю.

шварц

Повідомлення: 46

» 09.04.2012 02:10 pm

шварц написав:Це не це озеро. Що в цІй темІ. СкІльки туди не Їздив охорони не бачив. Воно знаходиться бІля церки І це Є велика І глубока калабаня за що 50 гр. Платити незнаю.

Я знаю про яке озеро ти говориш, воно знаходиться за церквою, і місць для рибалки з берега практично не має томущо з берегів заросле камишом,
Але крім цього озера в Суховолі зназодиться озеро "Шутр" і "Капустине Озеро" про яке я описав вище.

gorodnitskiy

Повідомлення: 11

Поперед.

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Сточанин Віталій, ignart, Iyrec05 і 2 гостей