Щось останнім часом в мені все частіше і частіше хочеться витерти те чи інше повідомлення. Не прожив цей сайтік і декількох місяців, а бардак в форумі вже починає кидатись в очі. От я і вирішив трошки з вами обговорити детальніше правила форуму тут, щоб потім їх так би мовити перенести в “офіційні правила”. Я думаю в першому наближенні варто створити список правил за невиконання яких повідомлення будуть видалятись модераторами без попереджень. Не подумайте що я якийсь теран, просто якось так виходить що дехто вважає що своїми повідомленнями він не розпалює міжнаціональну ворожнечу – а отже може писати що завгодно та де завгодно (останнє особливо напрягає мене, і, думаю, скоро почне напрягати і вас).
Для початку в мене вийшло наступне:
1. забороняється розташовувати інформацію яка базується на чутках без явного наголошення що це чутки.
2. забороняється розташовувати світлини (фото чи посилання на них) ті що не зроблені безпосередньо в вашій присутності.
3. забороняється розташовувати світлини які не несуть ніякої інформаційної цінності (типу русалки, песики в непристойних позах і т.д.) – є безліч сайтів сумнівного змісту де такої продукції завались. Цей сайт – не місце для таких фото.
4. забороняється розміщувати чужі матеріали без дозволу автора. Якщо ж ви маєте дозвіл на використання якогось матеріалу – прошу зазначати автора матеріалу і ким надано дозвіл на використання.
5. забороняється розташовувати світлини на яких зображено знущання, не гуманне поводження або мертві тварини або риби. (просто і не знаю що робити з мисливством)
6. забороняється писати повідомлення на мовах відмінних від української чи російської, забороняється писати повідомлення тарнслітерацією
7. забороняється використовувати в повідомленнях слова написані виключно великими літерами
8. забороняється писати повідомлення яки зрозумілі виключно автору повідомлення або невеличкій групі людей
9. повідомлення в яких ігноруються знаки пунктуації та прогалини після знаків пунктуації будуть знищуватись негайно
10. Тема повідомлення має відповідати суті повідомлення. Заборонено в якості теми використовувати узагальнення (свіжий приклад: тема повідомлення “ фотоальбом” а саме повідомлення “А давайте прикрутим фотоальбом, а?” .. не розумію чому не можна назвати “А давайте прикрутим фотоальбом, а?” чи може номера на будинках для красоти придумані).
11. забороняється додавати повідомлення які не відповідають темі
доповнення наведені вище вступають в силу негайно (але можна обговорити – якщо я десь перегнув палку). Прошу модераторів жорсткіше ставитись до порушників. Я чесно кажучи вже змучився поправляти повідомлення – надалі буду просто знищувати.
В кого є якісь доповнення до наведеного вище або заперечення - прошу висловлюватись