Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Рейтинг карпятників Львівщини

Анонси змагань з ловлі коропа, обговорення, реєстрація
Правила форуму
При створенні нової теми, будь ласка, користуйтесь наступним шаблоном: <вид змагання> - <статус> - <організатор або місце проведення> - <дата>.
Наприклад : "Короп. Кубок Львова 2008р. Миклашів. 13-18 травня 2008", "Спінінг. Командні з човна. ЛКАВ. Грушів. 18 жовтня 2008", "Мормишка. Тернопільський став. ТФРС. лютий 2008"

Re: Рейтинг карпятників Львівщини

» 22.01.2011 12:26 pm

Паша , не согласен с тобой. Вот у меня например в прошлом сезоне было семь!!!!!!! разных напарника и никакого дискамфорта я не чувствовал , потому что в любом случае ты сам принимаеш решение , выступать в той или иной команде и с какими напарниками, то как я могу свой рейтинг в команде вычислить , если команды разные и названия разные и гражданство спортсменов даже разное вот и решайте ребус. Поэтому рейтинг должен быть как индивидуальный , так и командный. Можно еще его разделить на рейтинг отборочный для участия в ЧУ и на рейтинг общий, куда войдут как федеральные соревнования так и комерция.

ОКСИГЕН
Львівський карповий клуб

Повідомлення: 424

» 22.01.2011 05:31 pm

За кордоном часто зустрічаються команди без назв (тільки прізвища рибаків) мож в цьому є сенс.
Тепер по ситуації Сергія (я в таку також попадав) наприклад при збірних командах,є рейтингова таблиця яку веде "Филин"(шкода що з весни так і не поновлювалась) так там команди в яких я виступав SOLO ,TROFEY-SOLO,Karp Pover-SOLO,була на трьох різних місцях,цього року добавилось ще LVIV,Магнум-Графіт-SOLO,Горизонт-SOLO,Trofey-Графіт-SOLO ,так на яке місце мені претендувати в рейтингу,чи можу вибрати любе з семи :D

Тарас*SOLO*
Львівський карповий клуб
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 411

» 22.01.2011 06:34 pm

Ми (спінігуї +пінгвіни) беремо найкращий результат з 4 змагань (2 дома,2 на виїзді).Тобто з"їздив на 4 змагання то немаєш з чого виберати,а скатався на 7-8,то вибераєш 4 накращих результати і скидаєш в рейтинг.В нас виїзди обов"язкові,бо різні умови на КУ та ЧУ водойм.Не знаю як в карпфішингу.

ryvak
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 1634

» 22.01.2011 10:08 pm

Олег щось в цьому є , може і ми щось подібне придумаємо.

ОКСИГЕН
Львівський карповий клуб

» 23.04.2011 02:28 pm

Для інформації карпятників , в цьому році починаємо вести рейтинг карпятників Львова і львівської області поки що не офіційний, а в кінці сезону я думаю карповий клуб відзначить кращих , а може і спонсори підтянуться. Перший турнір Кубок Львова, а далі я думаю любий турнір буде зараховуватись, тільки давайте вчасно інформацію. Систему нарахування балів я викладу пізніше , ще не все розроблено. Якщо є якісь пропозиції прошу пишіть. Найбільше питань рахувати команді чи індивідуально , моя думка індивідуально кожному спортсмену.

ОКСИГЕН
Львівський карповий клуб

» 23.04.2011 04:39 pm

Індивідуально.

volvo-leon
Львівський карповий клуб

Повідомлення: 538

» 23.04.2011 09:54 pm

Чемно і чесно переглянув питання. Індивідуально, тобто особово як спортсмен, який виступає в складі різних команд.

Pavel K
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 1496

Поперед.

Повернутись в Спортивна ловля коропа

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей