Сьогодні читав новини і знайшов дуже потрібну річ, точніше автомобіль для нас рибаків,
Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска |
|
yrik_lvov написав: який позашляховик на автоматі в нього позашляхові властивості як в дитячої коляски
yrik_lvov написав:американська табуретка до машини пибили пару шкафів і вийшов для рибаків а ...властивості як в дитячої коляски
yrik_lvov написав:Ага небачив якби ви не показали я також багато бачив чув і їздив і сам зараз маю авто з автоматом не перше це зручно практично але для позашляховика цетому кожен при своїй думці а то шо я бачив хай вас не дуже хвилює а на рахунок позашляховиків тойота то як на мене найкращим це була 100 з 4.2 турбодизелем на механіці і взагалі покищо тойота нічого кращого 100 ще не придумала
а ТОЙОТА РАВ 4 то вона бордюр не переїде і таку коляску з автоматом і моторчиком 2 чи 2.4 літри взагалі тяжко назвати навіть кросовером її нормальний інжекторний жигуль обїде як на трасі так і по полю
![]()
тому для вас це джип а для мене візочок з супермаркету а позашляховик це або Глянете ссилочку фотографії і тоді зрозумієте шо я маю на увазі коли говорю бездоріжжя а не пересічна місцевість і шо воно так Д Ж И П.
Це моя думка і нікого ображати я не збирався .
П.С. в кожного розуміння бездоріжжя різне.
SAS написав:по таким "дорогам" на рибалку, ото рибалка - мечта справжнього риболова.
Вова написав:Охота у нас получилась со всеми приключениями и очень запоминающаяся![]()
Вова написав:SAS написав:по таким "дорогам" на рибалку, ото рибалка - мечта справжнього риболова.
Мечтатель возле компа![]()
![]()
Повернутись в Техніка та машини
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей