» 09.12.2010 05:16 am
Давненько не був на підводному полюванні, з такою нав"язливою думкою ходив я останнім часом. От не витримав і подзвонив знайомому який живе на березі річки. Він сказав щоб я їхав, що прозрак дозволяє полювати. Не довго думаючи залишаю всі справи, збираю снарягу і 4.12 сідаю на поїзд. Їхати до нього більше восьми годин, а прибуття у ночі. Приїхавши бачу що вдарив мороз. Розуміючи що на ранок наші місця вкриє лід вирішили йти у ніч. Після двох годинних та безрезультатних пошуків риби з надією на завтрашній день пішли відпочивати. Повставали година одинадцята та одразу до річки, а там як і думали все по замерзало. Щоб не пропадав день їдемо зондувати місця де більша течія, хотілося вірити що там криги ще нема. Коли опинились на одному з таких місць виявилось що наші надії виправдались. Але БЛІН ТЕЧІЯ! І глибина метра три (при видимості в півтора), це означало що полювання буде тільки на затримці дихання. От нам тоді прийшлось намахатись ластами, аж голова крутилась. Та все ж таки між великими підводними валунами моєму товаришу вдалось розгледіти сома якого він і добув. Хоч ця рибина була не трофейна для підводного мисливця за то ДУЖЕ трудова. Я бачив пристойного сазана але через течію не зміг добре прицілитись та так і залишився з зарядженим гарпуном споглядати як той махає мені хвостом.
- Приєднані файли
-

-

- Такий у мене в цьому році був перший лід :)
Востаннє редагувалось ramanuch в 25.12.2010 02:53 am, всього редагувалось 1 раз.