Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

с. Корчів

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: с. Корчів

» 11.11.2011 11:37 pm

Сьогодні був у Корчеві з 8.00, до 15.00. До обіду-ні покльовки, після 12 трошки почала брати, але тільки в одному місці, заробив 4-5 холостих покльовок, 1 на око 700гр. супроводжувала до самого берега твістер поки носом не вперлась в берег-розвернулась, 1 зловив гр 500, 1 окунь гр 400, один твістер ізуродували, другому хвіст відгризли. Думаю, що зашвидко приходилось проводить 7-гр головку в зарослях-не встигала якісно атакувати. Що цікаво-окунь теж себе проявляв тільки в тому ж місці- хоча його там в цьому році ніколи не бачив, та й Андрійович казав, що він тримається тільки дальньої дамби. Думаю хижака стягнув мальок, адже і він наблюдався тільки там. Що цікаво, в таку пору зубаста тримається мілини, адже і вчора, як сказав власник, брала тільки там. Сезон 2011 закрив.

AlexATC

Повідомлення: 20

» 19.11.2011 07:26 pm

Сезон 2011 трошки продовжив сьогодні. До обіду-6 щучок на одному місці, всі до 1 кг, на око 2-х кг. зійшла під самим берегом. Клювала на силіко темних кольорів, брала жадно, з поводком у рот. Шлунки напівпусті-голодна. Після обіду-тиша. Пів озера в льоду, ще пару днів можна кидати.

AlexATC

» 24.11.2011 10:31 am

Короткий звіт по Корчеву. Був на минулому тижні 15.11. - результат 4 щучки 600-700гр., один окунь, одна хороша щука - 3,562гр.(важив на електронній вазі). Брала виключно до обіду. До обіду було дуже похмуро і падав легенький сніжок. З обіду як відрізало. На цьому тижні був в Корчеві вчора 23.11, за цілий день 2 окуня (правда хороші), одна щучка грам 900, один шнурочок грам 100, на цей раз всі покльовки після обіду. Між камишами зранку стояв тонкий лід,але по обіді почав потихеньку сходити. Якщо вірити прогнозами перший лід стане не раніше чим за 2-3 тижні, так що є ще час бліснити, сезон 2011 по спінінгу продовжується......

Sergio

Повідомлення: 17

» 25.11.2011 10:58 pm

І в мене сезон 2011 продовжується... Хоча не дуже вдало. Сьогодні в піднесенному настрою прилетів 08.30 в Корчів-погодка супер, зірки стоять правильно, туди-сюди-буде кльов. "Вода тече", сказав Андрійович, я краєм вуха почув. Короче, вода впала, кажуть десь торф горить, і воду скидають гасити, може й правда. Кльову не було, після обіду зійшов гарний окунь, щучка промахнулась під самим берегом, та ще прару окунів виходило за приманкою. Риби ні в кого не бачив, навіть якісь на моторі переполоскали все озеро-казали до лодки пару раз супроводжувала і розверталась. Половина озера покрита льодом.

AlexATC

» 28.11.2011 10:50 pm

В неділю заїджав на озеро з сином 4 роки. Погода жесть. Познайомився з Андрійовичем який запропонував побліснити безкоштовно :shock: но я відмовився так як вітер здував малого з дамби. Розпитав за зимову рибалку - 40грн. Воду скидають. По словам Андрійовича(до тих рибацюг шо були на озері далеко йти) щука бере погано бо штормить.

павло левчук

Повідомлення: 9

» 30.11.2011 12:23 pm

Озеро замерзло!!!!!!Корка приблизно 1,5см по всій водоймі.
Інформація на 08-00 30.11.11.

Tarasfortuna
Львівський карповий клуб

Повідомлення: 155

» 05.12.2011 11:41 am

Був в Корчеві вчора 04.12. Корка зійшла повністю, навіть між камишом, . Поїхав на водойму з великим бажанням випробувати нові воблера придбані під час семінару в Золотому Карасі. Нові воблера не справили на щуку жодного враження, рівно як і всі решта мої приманки (ризина, бляха, воблера різних типів і розмірів.). За цілий день було лише 4 покльовки, причому всі 4 на один і той самий старий покоцаний воблер. В результаті 2 шнурочка грам по 400-500 на кукані, один слабий удар окуня на паузі, зате один удар був хорошої, поза 3 кг. (як мінімум) щуки, вона вже показала свій бік, але при виводжуванні сабака різко закрутила головою, воблер вискочив з пащі і, махнувши мені на прощання хвостом, трофей спокійно пішов на дно. Пів години наполеглевих і судорожних проводок в цьому місці не заставили зубату повторити свій вихід.
Висновки: 1. Хижак в даний період клює, але клює дуже слабо. 2. В Корчеві хижак надає перевагу старому покоцаному воблеру . 3. Згідно прогнозів погоди, довгоочікуваний лід стане не ранішше ніж за 2 тижні, отже сезон по спінінгу продовжується....

Sergio

» 09.12.2011 11:21 am

Вчора знову був в Корчеві. Погода була ідеально-щуща, вітер, пасмурно, зранку політав слабенький сніжок, а на протязі всього дня моросив дощик, але при таких ідеальних умовах за цілий день блесніння був всього один !!! удар. Взяв щуку на 2,1 кг. і всьо, за весь день більше жодного!!! удару чи ударчику не було. Бачив двох місцевих рибацюг, казали в них теж глухо, взяли 2 шнурка і 2 окуня, один окунь правда дуже хороший, десь під кільо, ще казали з дамби якийсь пацан взяв щуку десь на 4-4,5 кг. і всьо, більше тоже жодного удару.
Дивлюсь кожного дня прогноз, і починаю підозрювати, що на лід до нового року можна і не вийти :? , отже сезон по спінінгу продовжується :) .

Sergio

» 26.12.2011 07:57 pm

Вчора з товаришем відкрили зимовий сезон. Приїхали на озеро десь біля 7 ранку, ще темно.Власник пробує нас відмовити від цієї затії, але згодом здається, і пропонує виходити на лід зі сторони ввідного шлюзу біля берізок, там лід ніби міцніший. На дамбу Андрійович машини зимою не запускає, пропонує йти пішки. Чекаєм поки починає розвиднюватись, збираєм манатки і тусуєм 1,5 км. на піхоту. Прийшовши на місце пробуєм лід. Лід см.3-4, пробивається дуже легко одним не самим сильним ударом пешні. Після кількахвилинних вагань, вирішуєм виходити по черзі, я виходжу, товариш зі шнурком на поготові чергує на березі. Лід під мною тріщить і прогинається, дуже стрьомно, але пробую виставляти жерлиці. Виставив штук 10 але дуже близько від берега, дальше йти було дуже страшно, оскільки трошки далі від берега була вода , і було не зрозуміло, чи то відкрите плесо, чи просто вода поверх льоду. Перевірити мені не стало духу, і обмежився ловом в 10-20 метрах від берега, благо глибина дозволяла, 1,5-2,5 метри. Перші постріли прапорців(правда поки холості) вселили сміливість в товариша, і тепер вже він вийшов на лід. Трішки звикнувши до потріскуючого льоду вирішую поставити ще штук 5 жерлиць,(товариш свої не виставляє, вирішуєм ловити по черзі на мої) виставляю 2 і йду трошки дальше від берега щоб поставити на глибині, і тут стається те що мало неодмінно статись на такому льоді. Я раптово опиняюсь по шию в воді, чудом встигаючи зачіпитись руками за край ополонки. Ногами дна не відчуваю(глибина 2-2,5 м.)пробую вибратись але лід проламується під моїми 94 кг.(це без одежі). Товариш шокований побаченим (добре що в цей час він був на березі), спочатку кричить щось незрозуміле , потім опановує свої панічні настрої і біжить за мотузкою (на лід я завжди виходжу з мотузкою в запасі, навіть в дуже сильний мороз). Поки поспівала допомога в особі перестрашеного товариша, який ще й до того забув де ми поклали мотузку, і пробував в мене, по шию торчащого з води і борющогося за своє життя з останніх сил зясувати місцезнаходження останньї криками: "ну і де той б..цкий, йо...ний в рот шнурок", мені вдалося з третьої спроби вилізти спиною на лід. Коли я почав переодягатись в суху, завбачливо прихоплену з собою одежу, зясувалось що запасні чоботи залишились в машині. Товаришу випав крос на 3 км. за чоботами, я стою в кальсонах на скинутій промокшій одежі, поскільки під ногами болото. Тільки він зник за поворотом, спрацьовує жерлиця, причому дуже агресивно, я приймаю рішення вдягнути мокрі чоботи назад, і в одних кальсонах біжу до прапорця. Поки товариш вернувся, в мене на кукані 2 щучки 700 гр. Перевдягнувшись в сухе і пропустивши 50г. коньяку за відкриття, продовжуєм ловити, до прапорців бігаєм по черзі, раз він, раз я. Клює цілий день, і клює досить непогано, враховуючи що виставили всього 12 жерлиць, при чому всі дуже близько від берега, і близько одна від одної. В результаті 9 щучок, масса сходів і масса холостих пострілів. Коли знімали жерлиці, лід був тонший ніж зранку, але благополучно склавши всі жерлиці, і опинившись на твердій землі, прийняли тверезе рішення більше на такий лід не виходити. Отже чекаєм морозу.

Sergio

» 28.12.2011 08:45 pm

А скільки Андрійович бере за зимову рибалку грошей?

jerkman

Повідомлення: 286

» 29.01.2012 09:36 pm

Бессонная ночь перед выездом на лед в этом сезоне.
В 4-30 выезд.
6-15 на озере.( Дорога от В.Мост до озера сплошной лед.)
Позавтракали,( бутылка ушла незаметно.) и вперед на лед. Андреевич на посту, собирает по 30 гр. Но если даешь 20 не обижается.Начали сьезжаться машины с пингвинами, но на удивление всего было 10 машин.
Вышли еще затемно и начали расставлять жерлицы. На нас четверых 40 шт. После того как все выставили начал ощущаться мороз около 20 градусов, пробуришь лунку, а с нее пар, красота...
Ну а теперь по делу. За целый день у нас 4-подьема и две щучки. Одна 1,5 кг. другая около 600 гр. И тишина......
Обошел почти все групы пингвинов у них вообще по 00.
Я ловил на блесну взял 12 шт полосатых 3шт.за 300гр. остальные 50-70гр. С нашей компании поклевки окуня не видели. :(
У других рыбаков было не лучше небольшие окуньки со спичку и у кого один-три хороших окуня. Отличилась одна женщина, на балансир взяла окуня около кг. :super
После 14-00 все потянулись по домам, мы сидели до 16-30, первые приехали и последние уехали. Но никто не розачарован, получили море положительных емоций, и заряд енергии на неделю.
Всем удачи :bye
PS.Лед без снега, плотный, толщина 12-15 см. Продолжает расти....

ялок 33

Повідомлення: 81

» 16.02.2012 09:42 am

Вчера компанией были на водоеме. 26 жерлиц. 10 выстрелов. 5 щучек все 0,5 - 07кг. На мормыху - окунек 5см. (не ограничено :lol: ), и два обрыва :( . Лед - 40 - 45см. Бурить и бурить. Весь день ветер, который к обеду стал заметно усиливаться. Досидели до 15.00.

Димыч

Повідомлення: 26

» 17.02.2012 10:35 am

Вчора з товаришем у двох були в Корчеві. Приїхали перші :grimace: і мерщій на лід. Лід на всю довжину шнека (см.40 а то і більше). Розтавились в дуже перспективному місці, але кльов залишив бажати кращого. За весь день 8 підйомів, з них 3 явно окунь, 5 щучих (леска з котушки розмотана), але виловити вдалось тільки 2-ох пятністих разбойніц, одна 1,5 кг, самець, з молочком, в шлунку було пів карася, здорового, десь грам під 200-250., другий тоже щупак, шлунок пустий. Решта холості, щука брала живця, змотувала десь біля метра лески і відпускала живця, висновок: або щука дрібна, або не голодна. Що стосується мормишки, дуже інтенсивно брав окунь, але розміром з мізинець (см.4-5), брав дуже активно, і що здивувало брав всюди, і під камишом, і на чистій воді, і на глибині і на мілині. Дрібний окунь настільки задовбав, що довелось відмовитись від мормишки. Правда все таки одна пристойна плотва попалась (гр. 300-350). Поспілкувавшись з Андрійрвичом і з рибаками що рибачили поруч, встановили причину поганого кльову, - це перепади тиску, і не достатнє потепління. Отже треба ще дня два почекати. Якщо вірити прогнозам, на неділю передають +2+3 в день, і тиск цих 2 дні до неділі буде стабільним. Отже все вказує на те що саме в неділю меє бути дуже хороший кльов. Отже до зустрічі в неділю на водоймі.

Sergio

» 19.02.2012 07:59 pm

Нделя ожидания.
Неделя подготовки.
Неделя мечтаний....
День...Разочарований. Полный НОЛЬ!
Скину пару фото, чтобы отчет не был таким траурным.
Это количество машин которые были на озере. К обеду многие уехали.
Зображення
Это все фальшстарт.
Зображення
Зображення
Востаннє редагувалось ялок 33 в 19.02.2012 08:56 pm, всього редагувалось 1 раз.

ялок 33

Повідомлення: 81

» 19.02.2012 08:49 pm

Нарешті вибили щуку в корчеві! :twisted:

AspiusAspius

Повідомлення: 29

Поперед.Далі

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей