Основні питання які ми будемо розглядати виношу вже.Всі свої думки з цього приводу пишіть мені в приват
1.Обрання керівного складу.Сюди входить 2 підпункти:а."Вася" який буде бігати по всім облспортам,банкам,займатись писаниною,і слідкувати за непорушеннями СТАТУТУ (тут сене фрактують

на 1-2 роки, поки все не поставлю на лад, я погоджуюсь,а потім час покаже...) .,Б: обрання тих хто буде керувати такими напрямками:карп,фідер+поплавок,спінінг+пінгвін,нахлист.В їх ОБОВ'ЯЗКИ входить графіки змагань,проведення змагань,відкладання каси на поїздки спортсменів на інші змагання.
2.Питання внесків-в якій сумі,розподіл внесків і їх цільове призначення.
3.Взаємовигідна праця з усіма клубами,розподіл внесків-тут в мене голова пухне....
4.Обрання команд які представляють нашу обл.на оф.турнірах: рейтинг(яким способом ми його рахуємо)+відбіркові,які турніри проплачує каса а які не проплачує....
Думайте і пишіть.Бажано без лірики
Головна мета "робочої" організації-це статус і розподіл коштів.Тепер всі змагання будуть офіційними (я в спорті це зроблю,також проб'Ю присвоєння розрядів,нагороджувальна атрибутика буде більшофіційна) і представники будуть отримувати фін.допомогу для поїздок на турніри.