seadoo написав:... Посуті можна зробити таке порівняння: в поляріках - це як в кіно ІМАХ 3D, без поляріків- звичайне 2D..
От з цього місця більш детальніше, seadoo, що то за "поляріки" такі, бо бо вашим характеристикам це має бути як мінімум ЗШ-7
Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска |
|
seadoo написав:... Посуті можна зробити таке порівняння: в поляріках - це як в кіно ІМАХ 3D, без поляріків- звичайне 2D..
seadoo написав:Про ловлю в приглядку я так понимаю вы вообще не слышали, и скажу- самых больших поиманных мною голавлей я увидел благодаря полярикам. Странно что я вам обьясняю прописные истины, которые все давно уже знают и понимает каждый, хоть раз носивший поляризационные очки.![]()
Недаром они есть у каждого мне знакомого рыбака, уверен что 80-90% активистов имеют полярики, так что ваш скептицизм мне не понятен.
. Я сумніваюсь, що наявність поляризаційних окулярів дуже якісно виділить вас по улову серед людей, які успішно ловлять і без них, тут більше майстерність володіння снастю і адаптація до умов лову має місце. Тому я не беруся стверджувати, що для новачка має велике значення в улові наявність цих окулярів. Не всі ж починають засвоювати ази спінінгу з складної ловлі форелі чи головня "в ногах" alex_fisher написав:яка має місце ІМХО при ідеальних умовах
seadoo написав:Вы рыбу в бассейне плавательном ловите?![]()
Я- нет, поэтому предпочитаю в большинстве случаев всетаки использовать очки. Чтобы наш разговор не превратился в пустое "бла-бла-бла"...
seadoo написав:Ще варто знати, що деякі бюджетні окуляри немають UV захисту, а деякі дорогі бренди випускають неполяризаційні окуляри, Я так колись купив UVEX за 90$, а вони виявились неполяріками .
seadoo написав:Ще варто знати, що деякі бюджетні окуляри немають UV захисту, а деякі дорогі бренди випускають неполяризаційні окуляри, Я так колись купив UVEX за 90$, а вони виявились неполяріками .
tosi написав:саме звичайне скло не пропускає УФ промені
seadoo написав:tosi написав:саме звичайне скло не пропускає УФ промені
Може хтось помічав що після довгої рибалки на сонці, в когось обличчя під окулярами не загорівше (ну натуральна панда :
От в цьому і весь курьйоз, скло- звісно не пропускає, але більшість окулярів зроблена з пластику, а пластик все пропускає. Тому на окулярах має бути додатковий шар UV-захисту.
Повернутись в Аксесуари для ловлі спінінгом
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей