» 29.05.2014 12:00 am
enis написавРоман скажіть з власного досвіду, краще брати диповані чи звичайні бойли INNOVATE BAITS?
Не знаю що краще брати

бо якщо мова про мій досвід,то в моїй сумці є кілька банок носадочних в діпі,час від часу в різних ситуаціях їх ставлю і вони працюють,а інколи не працюють,то ставлю щось інше

Звичайні ніколи не використовував,бо не бачу змісту годуватись таким дорогим бойлом,(хоча зараз по акції він напевно не такий вже і дорогий),краще купити відповідний діп іновейта,він дуже концентрований,і трошки добавляти в спод мікс,я В ОКРЕМИХ ВИПАДКАХ роблю спод мікс з пелетсу різної фракції і жирності,багато коноплі,трохи кукурудзи,можу докинути трохи якихось близьких по аромату бойлів,цілих і розчавлених руками на дві половини(не ріжу і не "крушаю"

бо розчавлені виглядають природніше) беру відповідну кількість води, (з озера) додаю діп і перемішую до повного розчинення діпа,заливаю все вище описане,кількість рідини така що пелетс швидко її "випиває"зберігаючи форму і відносну твердість,можу додати трохи дрібнофракційної сипухи або чистого фішміла,який обліплює вологий пелетс і попадаючи у воду ця оболонка пилить першою а потім вже пелетс починає віддавати наш аромат.Таким міксом можна як швидко привабити рибу,так і періодичним догодовуванням тримати її в зоні ловлі,а нажертись рибі по суті нема чим і вона знаходить мою атрактивну насадку,кажуть що треба ловити на те чим годуєш,не можу з цим погодитись на 100%,мені вдавалося отримати хороший результат,ловлячи на відмінні від прикорму насадки по розміру, формі, кольору,смаку і інколи це працювало краще ніж однорідна програма. Так,стоп,щось розписався тут

Успіхів!!!