Переглядаючи окремі звіти з фотографіями де на куканах висить мало не з десяток щук по 150 -300 гр. та іншої риби, на березі і на льоді валяються по кілька кілограм окуня по 25гр я для себе не знаходжу відмінностей між вами та браконьєрами.

У наших прекрасних, але спустошених водоймах вам не місце, бо більша половина рибаків навіть не знає правил рибальства і мінімальних розмірів риб, які дозволені для вилову, а якщо звернути увагу на кількість таких рибаків, то зразу зрозуміло чого у нас водойми спустошені і чого трофеї у нас рідкість.
Вдертись "до дому"до кількох останніх мешканців водойми (які залишились після горе рибаків і браків) і в притул проштрикнути їх своїм знаряддям багато ума не треба, (дане висловлювання схоже на висловлювання людини, яка ніколи цим не займалась, але хоче думати, що так це просто. Шановний, Ви судите напевно тільки по фотографіям і роликам з ютуба? І то напевно ті які відзняті в росії «в росії немає обмеження на вилов риби, це так просто до слова»)
А Ви спробуйте зловити трофей на один гачок зробити з ним фотосесію і відпустити "до дому" повірте це принесе вам набагато більше задоволення і ще купу інших відчуттів яких ви на жаль ніколи не відчували.
Шановний, Ви думаєте що підводні мисливці ніколи вудочки чи спінінга в руках не тримали, Ви дуже помиляєтесь, більшість підводних мисливців є рибаки. І якщо ви думаєте, що мисливці лізуть під воду тільки тому що не клює на гачок, то раджу вам відложити свої палки на полку і хоть пару раз виїхати на водойму з маскою і ластами і заглянути в невідомий вам світ підводного царства, може відкриєте там для себе щось нове, те що ми завжди бачимо, і попробувати як це легко вислідити трофей хоча б на 3 кг. І маю таку думку, що після цього ви зміните свої висказування на рахунок "м’ясників".
І скільки раз повторювати, що в правилах рибальства є обмеження на розмір риби і загальну вагу. Всі хто цих норм недотримується підводний мисливець чи рибак є БРАКОНЬЄРОМ .
І нетреба всіх хто в ластах і костюмі називати браком, в рядах рибаків їх набагато більше так як за кількістю їх більше, але цього ніхто з рибаків не помічає - напевно дали обітницю мовчання. Всі як один кричать на ластоногих що ми вибиваємо всю рибу і ніхто не скаже що рибак на березі сидить поки клює і неважно чи клює мала риба чи велика поки клює треба сидіти. На рахунок того що відпускають, відпускають одиниці, є таке. Але ви бачили скільки цього окуня малого виживає після відпускання, я особисто бачив як спінінгісти випускали окуня десь на 25гр з лодки через пару годин я вертався назад і бачив картину як після електро вудки, все дно було в районі 30м встелене цим окунем. Я їх не звинувачую, вони хотіли як краще, просто вийшло як завжди і не факт як що риба попливла що вона виживе.
Хай розум і гуманність завжди беруть верх над тупістю і жадібністю!
Перше розберіться в питаннях, які піднімаєте, а потім вже звинувачуйте всіх мисливців, а то ваші звинувачення безпідставні і виглядають на звинувачення, які просто десь почуті або вичитані в інтернеті.
P.S. дане повідомлення адресоване рибакам, які розподіляють думку попереднього дописувача