Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Заріччя: кар'єри

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

» 07.04.2007 12:36 am

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg

Перші 2 фото - києвецьке озеро. По дорозі до Заріччя біля кладовища наліво. Чим класне - заходить багато риби на нерест.
Інші фотки - 1 карєр + 2 карєр (біля труби, що з'єднує 2 і 3 кар'єри). місця гарні. А Зеник хоть і сказочник, але ехолотом пробив все. Зимою по його лункам знаходиш самі перепади глубин.
Відносно києвецького озера маю думку говорити з УТМР і гол.ради Києвця.

ryvak
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 1634

» 04.06.2007 09:28 pm

І судачки непогані на першому кар'єрі від сторони річки з коси, правда це травень 2006 :?
Зображення Зображення
На мою думку проблема в тому, що Богдан(єгер тамтешній) закопав протоку між Стриєм і кар'єром і він все більше і більше замулюється :cry:
Востаннє редагувалось Romko в 05.06.2007 12:52 pm, всього редагувалось 2 разів.

Romko

Повідомлення: 264

Re: Заречье: карьеры

» 27.11.2007 08:04 pm

Були з Solt-ом в недылю на Дністрі, потім на Щирці, потім на Стрию і в кінці кінців на карєрі в Заріччі. Накатались... :)
Як і слід було чекати згідно даних розвід групи (віїзд сайтової бригади на Дністер в суботу) посилення течії при чистій воді означало що вода прибуває і мутніє, що ми з успіхом проспостерігали на Дністрі, і в меншій мірі на Стрию. Ловити в таких умовах було важко і не надто виправдано (мабуть) тому особливих успіхів досягнути не вдалось.
В Заріччі карєр мав угрюмо спокійний вигляд - тонкі закраїни шириною від 2 до 10 метрів по заплавах і відкрита спокійна холодна вода до якої можна доступитись лише з декількох 40-50м фрагментів безперспективних берегів.
Після обіду Паша(Solt) мирно досліджував нові вобчики на предмет симпатичної гри (особливо рулив Бейбі хікорі, ріспект японам) а я наполоскавши силікона у ріці (так і не спромігшись виокнати номальної проводки) підійшов до нього поговорити про те і про інше. Стояли ми і мирно розмовляли собі. Паралельно з тим Паша кидав вобчики а я стукав по дну "трофейним"(з комплекта подарованого на хижаку 4) силікончиком Манс предатор №2 на голівці в 6г з "Walley kit" Містера-твістера. І тут я на третьому ударі припинив обговорення - покльовка. Від думки про те що це може бути судак я одразу відмовився - не може бути шоб я ціленапрвлено 9 раз за весну 2007 зїздив за ним сюди і впирався як міг а тут раз і на тобі. Виважування було впевненим але не легким взагалі, Мега 5-25 шансу не давала але й не рослаблялась і я теж. Я чесно кажучи сподівався що це дебелий окунь, але передбачав що скоріше всього щучка. І коли побачив силует витягнуту морду злетіло "щучка :? " а потім зразу "ні, б*я - судак". Ейфорія хлопці! Таки правда є не світі, "стучащему да откроется!". Хоча і повезло звичайно... але все таки заслужено (ІМХО).
1st zander.jpg

Правда наші полоскання приманок протям наступних 2 годин вже не дали ніц і не поміг ні дроп-шот ні воби, ні ще двоє "товаришів, які нам зовсм не товариші" вони теж типу "помагали", тай не було де розгулятись - скрізь лід. Пробував ловити через закраїну - дуже кумедний випадок трапився який правда призвів до того що я зрозумів що нормальної риби так не витягнеш. Отже кидаю на "хлюп" і на третьому скачку дропа по дну отримую гарну покльовку. Тягну на льод на верх вокунька грам на сто. Перекидую через кромку і далі міні-прікол за 0,2 сек часу: окунь по інерції ковзає в мому нарямку по кірці, паралельно з ним котиться тягарець, леска слабне і окунь впльовує твестера, котиться далі...і тут я бачу шо прям перед мною якійсь муділа пробував лід ногою. Окунь туди як у більярдну лузу на накаті... і з такою ж швидкістю спокійно пливе в зворотньому напрямку. Гон повний :lol: :lol: :lol:

В мене всього дві покльовки за день але враженнь вагон. Оце отак ми з Пашою втретє закрили цей сезон.

BITR

Повідомлення: 788

» 25.12.2007 06:19 pm

П'ятниця 13-го жовтня (2006) - фоторепортаж.
Іванівці (озеро "за трубою"). BITR може бути злим на мене, що вивіз в Іванівці (хоча з огляду, що судачка він всетаки зловив - може і не дуже злий :)).
Краєвиди реальні - жодного фотошопу.
Dah 005.jpg
Заготівельна рибальська бригада ІБК в повному складі :)))
Dah 021.jpg
Світанок...
Dah 024.jpg
Безсонна нічка була того варта!!!
Dah 037.jpg
Тиха радість :)))
Ivanivci-Zarichchja 009.jpg
Ультралайт - форева :)

Smutok

Повідомлення: 671

» 29.05.2008 10:58 pm

заехали сегодня на часок, на 2й карьер. Попали на жереховый "бой". :D Ловился исключительно жерех, исключительно детского размера, исключительно на маньячку. Приятно что удары были почти на каждой проводке, но в связи с размерами "жерешар", ловля быстро наскучила.на фотці- верховодка. (на моєму телефоні тільки ця фота була зроблена) А ловили жерешка. Нажаль фотки в іншому телефоні, мож завтра-післязавтра закину. Віть, верховодка також ловилась, я ж не казав що на фото жерех.
.jpg

A_K

Повідомлення: 240

» 03.07.2008 11:30 am

Вийшло виїхати 2 липня трохи на відпочинок, заодно і на рибалочку. Кльов був на диво хороший, підлящик не давав проходу. Попадалися і підуства, верховодка і краснопірка. Попри все це три ляща до 1,5кг. Наживка - бутерброд: мамалига+опариш. Кльов був стабільний як зранку так і в обід. Вся риба на першій бровці, на глибинній бровці попадалася значно рідше. Відпочинок получився супер, чому сприяла і тепла водичка. :)
(766).jpg
Красавец
(762).jpg

Spyker

Повідомлення: 99

» 28.05.2009 01:15 pm

Був вчора на карєрі з 6.30 до 18.00. Ловив на кар'єрі з півостровом. Результат геть невтішний - 7 підлящиків 50-150грам і всі на мах. Ще один трохи більший втік. На фідер глухо зовсім, крім слабеньких подьоргуванням верховодки нічого не клювало, про чому що місця були добре закормлені! Ловив на хробака, опариш, мастирка, мамалига. Відпочили супер, а з рибалкою не дуже повезло :)

підлящиків я піймав десь до 10 ранку, решта часу не клювало і я власне зібрався верховодку ловити. АЛЕ вона не збиралась ловитись, ні на любій глибині, ні на одну з моїх наживок... Я думаю що це повязано зі зміною погоди, таяк з обіда почав мінятись вітер і дув в різні сторони постійно. Поблизу мужчина приїхав спеціально на верховодку, так він витягнув певно зо три штучки з палець за 2 години )

Mickle

Повідомлення: 75

» 21.06.2009 12:33 pm

Були 19 червня пару годин (з 19-ї до 22-ї) на 1-му кар'єрі. Зупинились на півостровку, що навпроти півострова з рестораном. Природа дійсно дуже гарна (ще якщо б не "гуманоїди", які полишали після себе тару по кущах, одну скляну з під пива знайшли в воді). Десь за годинку прийшов той самий Богдан, зібрав з нас по 10 грн., розказав про рибу, і що "воює" з сітками, що не могло не порадувати. Хоча практично нічого не клювало (мамалига, опариш, хробак, бойл туті-фрутті, креветка :) ), відпочили хоч пару годин, але супер. На одній з донок при перезакиді знайшли верховодку, яка спокійно сиділа на гачку, дійсно велика, поплила одразу назад в рідну водойму... Спінінгами теж пробували ловити (джиг, воблери, вертушка) - жодного "тичка", хіба що мідії, яких там повно, і які два рази "припливали" разом з воблером на гачках :)

Ще наслухались непоганих народних пісень, які майже безперервно лунали під баян з півострова в рестораном :) Цей півострів де ми були, більше для купання, ніж для рибалки, оскільки бажаючих покупатись за цих пару годин було достатньо. Вже коли почало темніти і ми збирались додому, почався "рух" біля причалу з катамаранами на протилежній стороні. Чомусь про себе подумали - "мабуть за сітками"... Але вже було пізно, і часу спостерігати - не було :?

Marik

Повідомлення: 34

» 30.06.2009 12:32 pm

Вчора був в Заріччі, їздив швидше на шашлик ніж на рибалку, але спінінг як завжди був зі мною! Спінінгував загалом 45хв - 1 годину вже майже перед відїздом, у вечері. За цей час було дві покльовки ніодну реалізувати невийшло :? вода каламутна, багато наносів і коряг, Стрий що протікає поруч високий і брудний перешийок між карєром і рікою був відкритий із-за рівня ріки. Загалом вважаю якби було більше часу пустим би непоїхав! Н наступні вихідні вєрняк поїду туди!

Parick

Повідомлення: 95

» 02.08.2009 06:38 pm

Провели з колегою нічку з 29 на 30 липня на великому кар’єрі, збоку дамби.
Ловив на звалі з 3-х метрів на дальній закид із світлячком і на фідер. З 22:00 до 05:00 жодної покльовки. А далі, до 6:30, два підлящики по 150 г.
Єгер був біля нас за десяткою через 10 хв після того, як поклали рюкзаки на землю - далекозорий. Через два дні, 01.08, проходячи мимо кар’єру на Стрий спостерігав сіточку біля 50 м посеред озера, а у єгеря - міопія.

angler

Повідомлення: 69

» 09.11.2009 10:50 pm

Був з друзями у заріччі 08 11 2009 приїхали на карєр годинка 6 ще темно було а пару машин вже було ))) рибалили з лодки і як результат дві щуки і окунець ))) полокали усе що мали але повезло на твістер ))) рибалка дуже сподобалась ))) дуже красиві мальовничі місця ))) :D
x_72f65db3.jpg
.jpg

Vitala Gandz

Повідомлення: 72

» 22.11.2009 06:38 pm

1.jpg
2.jpg

Сегодня ловили на карьерах, рыбаков много и в основном все были настроены на ловлю хищника...
Кому-то удавалось что-то поймать, но в основном полный ОП!
Вот так я прополоскав кучу приманок, решил удалиться на реку на которой никого небыло и рыба не чувствовала такой пресинг как на карьерах.
И тут мне повезло, насладился ловлей окуня, всего было поймано и отпущенно около 30 окушков.

3.jpg
4.jpg

Вова

Повідомлення: 2414

» 23.11.2009 12:16 am

Сьогодні відкрив для себе цю водойму. Як на мій погляд цілком перспективні карєри. Нажаль я (націлений як мінімум на щущку) так і не відійщов від нуля :?, що не скажеш про Вову, Ривака які набомбили окунька :) Щука там все таки-була, принаймі бачив на куканах, в людей, які рибачили там ще вдосвіта... Хочу сказати що здивувала кількість рибаків та лодок на водоймі :shock: , популярна однако :D :D . Загалом вбив недільний день цікаво :) , погода супер, компанія супер (дякую що взяли з собою).. :) Ось деякі фото.....

DSC00839_3.jpg
мастер-класс по мікроджигу Ривака...
DSC00831_4.jpg
беззубка яка хапнула вертуху пятого розміру...
DSC00828_5.jpg
кар'єр №2
DSC00823_1.jpg
вхід р.Стрий в кар'єр
DSC00821_2.jpg
перекати р.Стрий
Востаннє редагувалось nazaruch в 02.04.2010 10:49 pm, всього редагувалось 2 разів.

nazaruch

Повідомлення: 203

» 30.11.2009 04:40 pm

Розкажу, як я з"їздив на риби в Іванівці, другий кар"єр.
Вирішив я собі ще разок в цьому році поплавати на човні, загрузився в маршрутку і поїхав. Погода була приємна – похмуро і тепло, все починалось просто чудесно. Потім я приїхав, виліз з маршрутки, і коли закидав човна на плечі, відірвалася лямка (я його ношу прив»язаним до рами від рюкзака типу Ярмак), то 1 добрий чоловік допоміг її доперти до води.

Тіко я виплив на воду, почався середньої тяжкості і високої противності холодний дощ, під яким я змок в моменті. А він не мав починатись по прогнозах, тому з дощового комплекту я мав тільки штани, а в разі невеликого дощу надіявся на свою лижну куртку, яка дрібні дощі витримує повністю. А тут троха промокла. Бачив як мужик з берега зловив карпа прибл. 1 кг, вроді на джиг. Я теж ловив переважно на джиг, в одному місці мав обережну покльовку, потім в іншому місці ще покльовку, потім зразу за нею ще одну, підсічка, і зачотна риба вже шось там шарпає. «Брешеш, не втечеш, від мене ще ніхто не втікав», - 8) голосом Брата Щербакова подумав я. «Фіг тобі»,- подумала риба і втекла. Більше покльовок не було.

Тут раптом дощ припинився і з-поміж хмар вилізло СОНЦЕ. «Ура, буду сохнути», - подумав я. Сонце одразу сховалось і пішов дощ...

І так мок я 6 годин. Дзвонили зі Львова, кажуть сухо і прикольно, з Червонограда – там взагалі сонце. Оце я класне місце вибрав і приїхав відпочивати, гг. Нарешті вирішив закінчувати і порулив до мікропівострівця з боку річки, щоб там вилазити. Але в процесі вилазення подумав, що тут не зручно, і погріб в другий кінець озера, ближче до траси. Коли вже майже доплив, то захотів ще покидати в місці, де були покльовки і... А де ж це мій спінінг? Га?? Забув там на березі, банєк. Гребуууу назад через все озеро, і регулярно стаю і в бінокль заглядаю, чи там ніхто не ходить, бо людей на кар»єрі як завжди багато. На щастя, мій чудесний Глуміс там мене і чекав. Знов гребу назад, - за дурною головою і рукам нема спокою. Ще заробив 1 обережну покльовку на джиг.

Дощ закінчився як тільки я виліз на берег, десь біля 3 години. Все, що я мав - мокрісіньке, відповідно рюкзак з 25 став важити більше ніж 30 кг :o . Лямку пришив в польових умовах, закинув на плечі і.. пірвалась друга лямка.
Якось доніс, повезло ще - 1 місце вільне в маршрутці було.
Я мав вийти біля Скрині і там-же пересісти на свою маршрутку, але подзвонив колєга, і я провтикав зупинку, мусів ті 35 кг з відірваною лямкою на горбі волочити назад з Приміського вокзалу.
Щасливим завершенням цього прекрасного відпочинку стало те, що я живу на 8 поверсі, а ліфт не працював... :D

П.С. жодної риби не зловив.
П.П.С. Як не дивно, почувався я як той лижник з відомого анекдоту – «А все-таки краще, ніж на роботі!»
КПСС. Є в світі якась рівновага : наступного дня (вчора) поїхав з друзями на суперсекретну водойму і затвічив 13 щучок і заджигачив 2 окунці.

Minero

Повідомлення: 89

» 04.12.2009 12:16 pm

29/11/09 вирішив поїхати на мирну рибу. Думав їхати в Добротвір але все-таки вирішив поїхати на свій улюблений кар'єр і посидіти з фідером. Зранку ще заїхав на р. Стрий, але на ній не залишився так як вода була дуже чиста. І ось в 9 годині перша кормушка полетіла з прикормкою. Кормив фішкою+ тімаром + різані хроби+опариш+мотиля трохи+Сенсас аромікс на плотву. На улов я дуже не розраховував так як вже майже зима, але рибацька надія не вмирала )
Піля закорму нижньої бровки ставлю фідер на підставку і тільки відходжу як бачу що він ледь-ледь починає сіпатись... Думаю всьо, нині наловлю повно риби ))) Витягую фідер а там окунець на ладошку. Дали клювали йорші, бички, малюсінькі карасики.. Через декілька годин на прикормку підійшла плотвичка (піймав декілька штук). Нічого солідного спіймати так і не вдалось, але відпочив супер. Всі зловлені карасики були переселені на р. Стрий. :)

012d.jpg
Поплили
011d.jpg
010d.jpg
008d.jpg
Краса
007d.jpg
Стрийка ввечері

Mickle

Повідомлення: 75

Далі

Повернутись в Озера та ставки Львівщини