Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Заріччя: кар'єри

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Заріччя: кар'єри

» 12.08.2011 12:48 pm

Їхав на тижні на річки, а опинився на кар;єрі.....Дощі
та шо писати про річки, якщо тут позаливало і берега і дороги. Рибаків трохи було, підходячи до однієї палатки, по вітру було чути жарену рибу, побалакали: - з ночі пару підлящиків 200-300гр. якраз шоб пообідати на трьох :)
...поки шукав вільне місце згадав як колись говорили про Зарічча шо тут , або нічого або "вода Кипить", якшо біла є то мала би бути і хижа.....
По погоді, вітер , хмари,а дощ якось пройшов стороною
SP_A0674.jpg

якраз в цей час були покльовки, підбирав колір і на одній з проводок ....стоп...неочікував шо то буде щучка, та і якби не вертлюжок - зрізала б.
і виявилось шо вона (6оогр) сита по саме горло!, коли виймав селікон , побачив з горлянки хвіст риб;ячий, і в животі відчувалось шо то не малька проглотила, як пізніше вияснилось то був підлящик (15-17см)...Жирувала!!!
SP_A0673.jpg
SP_A0671.jpg

oleksij07

Повідомлення: 198

» 04.09.2011 05:50 pm

04.09 Недарма я не міг заснути перед риболовлею, а виявляється в Заріччі збулась одна з моїх мрій. :) Ловив з 8:30 до 14:00 на озерах що за кар'єрами. Результат 4 щучки 200-300 гр і... в кінці рибалки вирішив продертися в кущі і покидати в глухій затоці. Витягнув твістер (копито) зеленого кольору 10см!!! і 5гр джиг-голівкою. Другий закид, проводка ривками з паузами і нерозуміючи, що сталося почув, що зпрацював фрикціон.. Емоції не передати, тягнути судака це надзвичайне задоволення. Хоч невеликий, але бій провів достойний! При виважуванні серце почало битися сильніше(дуже переживав, щоб не зірвався), виявляється він перевертається на бік і веде донну боротьбу. Після цього почав далі закидати на цю ж приманку і на 5-му закиді ще раз удар і щучка 300 гр. І це в жару в обідній час. Потім ще трохи покидав, склався і погнав додому. Настрій після цього красеня супер :super
Світлини що не відповідають вимогам форуму видалено.
Прохання до автора ознайомитись із пунктом 2.23. Вимоги та рекомендації до фото в повідомленнях форуму: Правила форуму
(модератор)

Мишко

Повідомлення: 57

» 05.09.2011 09:19 pm

Извиняюсь за поздний отчет, вчера спать было охота, сегодня целый день на работе. Ну вот, был вчера на карьерах, ездил с другом, он больше по мирной рыбе выступает, ну а меня интересовали больше те рыбы которые других рыб едят, правда взял с собой один фидер и даже одного подлящика поймал грамм на 300, а так в основном мой фидер всю рыбалку в безпризорниках простоял, а еще, где-то в конце рыбалки пришел, вижу шнур на фидере висит, кормушка (80 гр.!?) возле берега, спрашиваю друга: - "Ты мой фидер подматывал?", он говорит: -"Нет". Что там было :?: , осталось загадкой :notknow.
Почти всю рыбалку любовался, как хищник бил малька у поверхности, правда так и не понял что это было, удары точно как судачьи которые ни с чем не спутаешь, но насколько знаю судак ночной хищник?, может на карьерах новый вид появился щукосудак :shock: :) :?: , (теперь без трусов в воду лучше ни лазить :D) , правда одного маленького судачка выдурить все таки удалось, но не как ни на поверхностную приманку, а на джигвоблер, и моей радости не было предела, не от улова, а от того что наконец удалось разловить джигвоблер. Еще была щучка кило, кило с копейками, и все :? У друга результаты были получше...пять подлящиков, грамм 400-500, и щука около килограмма, которая взяла на червя!? Так что я можно сказать опозорился со своими фирменными приманками с пол рюкзака :oops: , но причину все-таки нашел в сильно чистой воде, а не в кривых руках :D . А еще, чуть не забыл, был срез приманки, попалась мазила которая хватанула порядком выше поводка...
Фоток нету по той причине, что фотоаппарат булькнул в воду, точнее булькнул я, а он вместе со мной :D, берега там ух крутые..., шо горки...
П.с. Не мусорили, так что и убирать было нечего, судачка и подлящика отпустил, щучку забрал ...
П.с.2 Еще порадовало, что фактически данное водоймище безхозное, а ни браконьеров - сеточников, ни деятельности мрази-электроудочников не наблюдалось, видно тамтешние службы работают отлично, и если это действительно так то огромное им спасибо!!!

barmaley

Повідомлення: 126

» 06.09.2011 01:21 am

А як туди правильно добиратись маршруткою? Звідки і о котрій годині перша? Назад їхати як оселедці в банці, чи є місця?

Taipen

Повідомлення: 159

» 06.09.2011 11:31 am

Маршрутки на Жидачов едут с 6 утра, с привокзального или главного - хз, я сажусь возле Нового цума. До Заречья стоят 17 грн. Едут каждые 20-30 минут. Обратно последняя выезжает из Жидачова в пол девятого. Я недавно уезжал с Березины, то маршрутка подъехала ровно в пол восьмого, значит где-то в семь выезжала с Жидачова. Пока все разы что ездил, садился без проблем, иногда даже на 2 сидения :)). Но это по будних днях. На выходных я не езжу.
Не перепутайте с 555, которая едет до Роздола, или со Стрыйскими, которые в Розвадове едут прямо, не съезжая с трассы.

Pivot
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 116

» 06.09.2011 11:38 am

Маршутка в Заріччя №234, в будні та в суботу назад без проблем, а в неділю після обіду студентів багато...

nazaruch
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 203

» 12.09.2011 12:18 pm

Вчора після обіду поїхав з батьком та племінником в Іванівці. Приїхали о 14.30, я накачав човна, спорудив спін півдюймовим твістером, посадив малого і поплили за матросами. Батько ловив на поплавок, клювала дрібна плотва, зрідка попадалась більша. В мене дрібний окунець, декілька були в районі 100гр. та одна щука грам 600. По всьому озеру було чути сплески риби та бой чи то жереха чи судака, на мілководдях також хтось жарував, але на мої приманки не спокусився. Загалом рибалкою задоволений, племінник також був в захваті. Радості додала також сітка, яку зачепив воблером. Вийняв її тихенько(не менше 150 метрів), дрібно порізав, і викинув на дерево(з собою брати щоб спалити побоявся, це ж тепер крим.відповідальність). Був такий радий шо капець. В сітці була одна платва та один йоржик(їх відпустив).
П.С. всі матроси а також щучка були втоплені, ніхто не постраждав!

Назар Непийпиво

Повідомлення: 95

» 26.09.2011 02:50 pm

Рыбачил после 17.09.2011г. :) :?: Помню что поймал щучку на "маньячку" и окуня чуть больше самой колывалки..., а еще писал, до кризиса на сервере, про "товарища", который разбрасывает дневники по озеру, так вот к чему веду - инет страшная штука, оказывается знаю этого человека и как он мне потом сообщил что убрал после себя, а оставил дрова и тот же дневник для следующих рыбаков(может не будет чем разжечь), но видно после него были не сильно порядочные люди...
Приєднані файли
IMAG0150.jpg
IMAG0149.jpg

barmaley

» 29.10.2011 08:30 pm

Махнули сьогодні в Заріччя на карьєр, порибачити.
Такої крутої рибалки не було вже давно, - не клювало взагалі. Ловили на фідери і на мах, на двох вдалось виловити 15-ть верховодок таких, що в садку застрявали, як в екрані. По хижаку так само - рибаків не було, - вода відпочивала...
Відпочили звісно добре і т.д. і т.п. Зображення

SAS

Повідомлення: 214

» 11.11.2011 05:50 pm

був вчора в заріччі на такий кльов я ше тут не попадав
зловив 5 окунів 150-400 грам
дві щуки 700 грам і 2.400 кг
6 судачків 300-600 грам
кароче відрибачився класно єдине як на зло цифровик розрядився і фотографії зробити не вийшло
на річці вода більш менш чиста а озеро брудне :D

Ігор1995

Повідомлення: 4

» 14.11.2011 11:42 am

Я там був в п"ятницю 11-го числа, з 11 до 16 год мав аж 3 покльовки окуня, проте, не витяг жодного. Це вперше в цьому році я там нічого не зловив. Ще двох спінінгістів питав - там зовсім без покльовок. Таке-то.

Minero

Повідомлення: 89

» 19.11.2011 07:40 pm

Был вчера, пробовал выманить что-то очень хищное...Выехал из дому около десяти, светило солнышко, погода просто чудо, а как только пересек Николаевский р-н, туман,мороз, сыро... думаю капец, наверное все льдом сковало... Приехал, карьеры чистые, ни намека на лед, но и ни намека на клев... Было вчера еще таких же "хорых" - двое на лодке... За всю рыбалку поймал одного хищного "зверя", и все думал отпускать его назад, или оставить ? а то через зиму, еще всю рыбу сожрет на карьерах... :lol:
Приєднані файли
IMAG0147.jpg

barmaley

» 27.01.2012 05:31 pm

в середу проїжав біля Зарічя і виріши пройтись на карєр в який заходить Стрий , на карєрі сиділи двоє рибаків , казали що лід слабенький , нічого незловили бо буквально 10 хв перед нами прийшли .

Vitala Gandz

Повідомлення: 72

» 27.01.2012 06:51 pm

Яка риба зимою там ловиться?

Василь Іванович

Повідомлення: 2

» 27.01.2012 07:28 pm

Це озерце славиться різновиддям рибного світу. Зимою я тут не відловлювався але мій сусід хвалиться і підлящиком, окунцем, дрібним судачком. Думаю і решто видів теж присутні.

Петрович

Повідомлення: 114

Поперед.Далі

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: MechaniK, sasha_75 і 6 гостей