Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Червонорадский карась мутант!!!

Звіти про підводне полювання

Червонорадский карась мутант!!!

» 20.10.2010 01:02 am

В п`ятницю вирішили поїхати в Червоноград пополювати на крупніх карасів та щуку. Тиждень тому Володя був там та взяв практично в самому Чорвонограді 5 карасів по 2 кг. та 2 щуки приблизно по 3 кг. Причому в день, я бачив, як горіли його очі, коли він розказував про вдале полювання. Для себе вирішив - ПОЇХАЛИ!!!
Сама доля майже примусово вділа мене в костюм Аквадіскавері Воевода 9 мм. (ні краплі не пожалкував).
Перевдягаємось, зовсім не холодно - гріє адреналін. Занурююсь, пропливаю декілька десятків метрів видимість чудова, але де риба??? Пустеля, як після ядерної війни. Бачив тільки молодого бобра, автоматично вскинув рушницю - добре що не вистрілив. За дві години, побачив ще карася дійсно великого, але було дуже далеко.
Проплавав 2 години мені стало нудно, азарт пройшов, я виліз. Я зовсім не замерз в 9 мм костюмі. шкарпеткі теж 9 мм відкрита пора, рукавиці 3-х палі 7 мм. Змерз тільки вказівний палець, та і то терпимо.
Вові пощастило він вийшов з мега карасем, він теж нічого не бачив, хіба карася, якого і підстрелив.
Карась виявився просто монстром коли ми його заважили: 2340 г.
DSC09625.JPG
DSC09624.JPG

SPIRO

Повідомлення: 89

Re: Червонорадский карась мутант!!!

» 20.10.2010 01:49 am

С удачной охотой!
Я думал, что в наших широтах такого веса караси не набирают, красавец!

Вова
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 2414

Re: Червонорадский карась мутант!!!

» 20.10.2010 02:05 am

Как видишь!!! причем там их много таких просто этот самый большой по весу оказался, я чего и поехал и 9 ку купил. Ниче я еще их достану.

SPIRO

Повідомлення: 89

Повернутись в Репортажі з підводних полів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей