Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Бойлі власного приготування - рецепти.

Сучасні методи ловлі карпа, спорядження, тактика, насадки та прикормки

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 29.01.2014 11:02 am

Варені бойли при варці вспливають ( як пельмені ) ?
Так вспливають.
На якої стадії ви визначили що вони плаваючі ?
Помітили вже на водоймі.
Скільки у ваговому виразі ви додаєте різного насіння , гамарусу та дафніі на 1 кг міксу ?
Гамарусу та дафніі поки не додавав (хоча вже є в наявності і в планах), підозрюю що плаваючий макух вміст-15%. Бойл 20мм важить 5-7г(щойно важив), судячи з ваги він добре висушений, проте залишився достатньо м'яким.
Ще згадав про коноплю цілі і мелені зерна 50х50 близько 6-10%

Аватар користувача
Boss123456789
 
Повідомлення: 176
З нами з: 30.09.2009 10:52 am
Звідки: Андрій з смт. Запитів

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 29.01.2014 02:12 pm

Ще одне запитання . Бойли на водоймі вспливають одразу після занурення чи по проходженні де якого часу ?

Аватар користувача
WinnerKharkov
 
Повідомлення: 23
З нами з: 25.01.2014 09:32 pm
Звідки: Харків

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 29.01.2014 02:21 pm

Бойли плавають одразу, помітили випадково коли годували коброю, я думаю що сухі зерна коноплі і макух досить плавучі компоненти (разом близько 20%). Цей самий мікс на мелясі досить непогано ловить. А за рахунок чого вони можуть плавати після занурення в воду, коли вони намокають малиби логічно тонути, а не вспливати :?:

Аватар користувача
Boss123456789
 
Повідомлення: 176
З нами з: 30.09.2009 10:52 am
Звідки: Андрій з смт. Запитів

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 29.01.2014 04:15 pm

Тут справа не тільки в зернах коноплі і макух .Скоріше за все справа в деяких інгрідієнтах ( мука з морепродуктів ).Спробуйте зменьшити їх вміст .
Коли розрізаєте бойл , він в середені який , сухий чи вологий ?
Як ви їх сушили ?
На протязі певного часу находження у воді починає тонути чи ні ?

Аватар користувача
WinnerKharkov
 
Повідомлення: 23
З нами з: 25.01.2014 09:32 pm
Звідки: Харків

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 30.01.2014 11:09 am

Коли розрізаєте бойл , він в середені який , сухий чи вологий ?

01.jpg
02.jpg
03.jpg

Я вважаю, що бойл сухий, особливої вологості нема можна легко роздавити на крихти.
На протязі певного часу находження у воді починає тонути чи ні ?
Залишали на ніч у відерку зводою і зранку він ще плавав. Треба буде спробувати використовувати такі бойли як попапи. Мікс трохи спробую поміняти.
Як ви їх сушили ?
За звичай сушаться в ящиках на вулиці 5-7днів, потім якщо від кидка коброю не розлітаються то пересипаю у відерка.

Аватар користувача
Boss123456789
 
Повідомлення: 176
З нами з: 30.09.2009 10:52 am
Звідки: Андрій з смт. Запитів

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 30.01.2014 04:23 pm

Спробуйте кинути половинку бойла у воду . Якщо вспливе то проблема у плавучих інгрідієнтах .Їх забагато у міксі . Якщо потоне , то можливо в середині йдуть процесси що виділяють вуглекіслоту ( Можливо він недоварений ). На фото як на мене , серединка темніша за оболонку .

Це лише моя думка .

Аватар користувача
WinnerKharkov
 
Повідомлення: 23
З нами з: 25.01.2014 09:32 pm
Звідки: Харків

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 30.01.2014 07:38 pm

Половинка бойла плаває, середина виглядає темнішою бо він розрізаний поколу, щоб не розлітались крихти, а середина фактично розламана(налівому бойлі більш однорідно виглядає бо розрізав повністю з однієй сторони).

Аватар користувача
Boss123456789
 
Повідомлення: 176
З нами з: 30.09.2009 10:52 am
Звідки: Андрій з смт. Запитів

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 30.01.2014 08:23 pm

Boss123456789 написав:Половинка бойла плаває, середина виглядає темнішою бо він розрізаний поколу, щоб не розлітались крихти, а середина фактично розламана(налівому бойлі більш однорідно виглядає бо розрізав повністю з однієй сторони).


Тоді переглядайте процентне відношення плавучих інгрідієнтів у міксі .

Аватар користувача
WinnerKharkov
 
Повідомлення: 23
З нами з: 25.01.2014 09:32 pm
Звідки: Харків

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 24.02.2014 10:22 pm

Доброго вечора . Пропоную вам подивитись зведену таблицю за інгредієнтами, можна сказати збирали по крупицях з різних джерел і зі своєю практики в основному. Може в переддень сезону кому небудь з самокатників буде в нагоді.
https://drive.google.com/file/d/0B0y4H6Dz6RmrSE9MaVhmbVlUREU/edit?usp=sharing

Аватар користувача
WinnerKharkov
 
Повідомлення: 23
З нами з: 25.01.2014 09:32 pm
Звідки: Харків

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 25.02.2014 09:13 am

Прошу звернути вашу увагу на те що в таблиці наведені деякі інгридієнти які можуть бути заборонені в спортивній рибалці, такі як - Глина і т.п

Аватар користувача
WinnerKharkov
 
Повідомлення: 23
З нами з: 25.01.2014 09:32 pm
Звідки: Харків

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 24.03.2014 10:45 pm

Я навачок у катані самокаті і після першої спроби вони неполучились :( ... все робив по рецепту тісто вийшло добре як має бути, туге щоб неприлипало.. коли варив вони чомусь невспливали, тобто довго варились.. в багатьох відео вони мають бути 2-3 хв.. і готові я спеціально варив одну кількість 15 хв і невсплили чому??.. і після сушки деякі бойли тріскаю і розламлюються :( в чому проблема??? дуже дякую за відповіді!!

Denis
 
Повідомлення: 38
З нами з: 24.03.2014 10:38 pm
Звідки: Левандівка

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 24.03.2014 11:03 pm

Складники напиши, що від себе давав. А то вгадувати довго

Аватар користувача
Pavel K
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту
 
Повідомлення: 2777
З нами з: 12.02.2007 09:10 pm
Звідки: Львів, Cихів O67927O677

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 25.03.2014 11:09 am

* кукурузная мука -400,
* соевая мука - 200,
* манная крупа - 150,
* овсяная мука - 150
* конопля - 50,
* молочный протеин (продается в магазинах спортивного питания) - 100, -- давав ше сухе молоко жирне грам 100
* соль (в качестве консерванта) - 50;
* простейшие ароматизаторы: ванилин - 8, давав харчові для кондитерки .
* корица - 2,
* сахар - 5 ст. ложек.
ось звичайний рецепт і така проблема(

Denis
 
Повідомлення: 38
З нами з: 24.03.2014 10:38 pm
Звідки: Левандівка

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 25.03.2014 12:24 pm

Ну а ЯЄЦЬ скільки давав на цю суміш?

Аватар користувача
giorgio
Львівський клуб активного відпочинку
 
Повідомлення: 1308
З нами з: 30.07.2007 10:32 am
Звідки: Fishmaster Львів # cel. (нуль67)922нуль178

Re: Бойлі власного приготування - рецепти.

» 25.03.2014 12:36 pm

4 шт і висипав приблизно 1 кг суміші яка вийшла..

Denis
 
Повідомлення: 38
З нами з: 24.03.2014 10:38 pm
Звідки: Левандівка

Поперед.Далі

Повернутись в Ловля коропа



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей