Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Питання про відкритий турнір на кубок міста

Інформація про змагання, анонси, підсумки.

» 26.03.2007 05:03 pm

"турнірі беруть участь члени ФБСм.Львова" - то що це за "відкритий" турнір такий? :)

Інше питання. Скільки вступ на турнір, чи обов'язково вступати в ФБС Львова? Скільки платити за вступ ФБС Львова і з якого місяця починаючи?

Ще інші: Чому нігде в неті не можна знайти рейтингів? результатів змагань різних і таке інше? Чому ФБС Львова не має сайту власного?

Дякую.

sebastian

Повідомлення: 2

» 26.03.2007 10:29 pm

поняття відкритий - приїдуть інші регіони (члени Національної федерації БС України). Тому відкритий. Я, як президент громадської організації, зобов"язаний захищати інтереси наших членів - а не будь кого, хто думає шо він спортсмен. тому люди з вулиці мене мало цікавлять. Даний сайт і є сайтом ФБС м.Львова
Для того, щоб стати членом Федерації Більярдного спорту необхідно заїхати в СБК "Еффе", уважно прочитати положення та статут федерації, ознайомитись з обов"язками і правами, та написати заяву про вступ до членів ФБС м.Львова. Але насамперед бажано поспарингувати з будь-яким гравцем рейтинга і послухати його думку - чи достатній Ваш рівень гри на більярді.
В зв"язку з тим, що ФБС м.Львова існує на кошти членів федерації і не має жодного спонсора, тому (наразі) власний сайт федерації відсутній (всі кошти витрачаються на поїздки спортсменів по Україні та Європі).
Але, якщо маєте змогу - можете приїхати 30 березня в клуб "Еффе" - почнеться турнір о 11-00 год. (реєстрація з 10-00 год.) - і отримати відповіді на всі ваші запитання

ryvak
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 1634

» 27.03.2007 01:25 pm

Ще інші: Чому нігде в неті не можна знайти рейтингів? результатів змагань різних і таке інше?

Слушне питання!
Але наш поважний президент над цим питанням вже працює, і, думаю, вже цього року ми будем мати змогу уважно стежити за змінами в рейтингу, хоч це й суб'єктивний показник.

serg

Повідомлення: 14

» 27.03.2007 03:21 pm

Спасибі за відповідь. Я думаю, що цього четвера заїду в ЕФФЕ і вступлю у федерацію. Уже дуже давно збираюся, але ніяк міг.
Ще раз дякую.

sebastian

Повідомлення: 2

Повернутись в Змагання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей