» 02.01.2014 06:29 pm
Доброго дня всім спецам,
Хотів уточнити декілька питань.
1. Діпи то в принципі тільки для бойлів тримати десь 15хв до готовності або скільки заманеться
Тепер по Ліквідах і діпах вроді одно і то саме но не докінця зрозуміло шо вибрати, як я зрозумів ліквіди получаються більш універсальні бо їх і на саморобні бойли можна пустити і в прикорм дати, якшо взяти навіть лінійку Динаміта то ціна шо на діп шо на ліквід HI Attract в районі 100 грн баночка хоча є ліквіди і діпи по 50грн того ж Динаміта Carp TEC.
Просто реально стільки хімії шо запутатися можна.
2. Шо таке бустер? підсилювач запаху але як його і де використовувати?
3. Яка різниця між Ароматизатором і Атрактантом?
Як я зрозумів то є слабше за діп і ліквід тобто запах набагато швидше зникає у воді.
Ну і питання по ходу,
Стандартний варіант коли трускавковий бойл мочиться в трускавковий діп і потім в кошичку з ПВА летить в точку.
4. Чи є доцільним трускавковий бойл мочити в діп скопекса чи криветки? тобто тут йде дисбаланс смаків з одної сторони але діп має сильний запах і приманює рибу. Тут вже вроді відповідь найшов роби шо душа забажає обмежень нема, взагалі нема???
5. Зараз на ринку є багато діпів і желейні, і порошок, і стандартні амінодіпи, на що варто тут звернути увагу при покупці, тобто чи є між ними якісь принципові відмінності.
Дякую за відповідь
П.С, звиняйте вже за тупі питання буду радий отримати чим повнішу відповідь