Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Свободная продажа сетей

Все, що пов'язано з охороною навколишнього середовища, боротьбою з браконьєрством

Свободная продажа сетей

» 15.08.2010 12:44 am

Поражаюсь я конечно нашей системе. Запрещена продажа сетей, а Краковский спокойно торгует дальше.
Рейды рыбоинспекции по нашему настоянию ни к чему не приводят. Скорее всего кроет их ОБХСС, другого объяснения нет.
Вот сегодня сделал фото наглядного примера.

0.jpg

Вова
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 2414

Re: Свободная продажа сетей

» 15.08.2010 12:32 pm

Шановний Вова, я не знаю чого ви так дивуєтесь. Унас все продається і купується.Заборони на продаж сіток мабуть нема,-є заборона на ловлю риби сітями і то не всіх видів , а є попит, тому і повно того "добра",а переробити "совковий світогляд" не реально і ніякий закон не спрацює поки наглядно не буде видно покарання.Унас в більшості випадків до всього треба привчати з" під ременя ,палки". На рахунок краківського базару так це тягнеться вже давно і не скоро закінчиться. До вивчення і виконання законів треба привчати хоча б з першого класу загальноосвітньої школи ,моральність виховувати в сімї з перших кроків дитини.

karperman

Повідомлення: 142

» 15.08.2010 01:34 pm

Я не удивляюсь уже ни чему, я поражаюсь наглости.
Запрет есть и об этом говорят рейды по изъятию. Но рейд не может пройти результативно без представителей ОБХСС. Но перед рейдом оповещается отдел ОБХСС и когда приезжают, то всё красиво и никаких сетей нет. Всё как обычно.
Многие магазины раньше торговали сетями, но при игнорировании рыбаками этих магазинов, запрета продажи - повлияло на их решение убрать браконьерскую продукцию. И это уже очень много, остался один Краковский, да и то пару продавцов.

Вова

» 15.08.2010 05:29 pm

Ну так в чем проблема - составляем черный список, и все! Только бы наоборот не вышло, что, допустим, я хочу купить сеть, и благодаря этому списку смогу найти где... Хотя и без него найду. Но опять таки, и без списка нормальный рыбак не станет в такой "подворотне" что либо покупать. Но все равно лишним не будет. Если бы я продавал сети, то увидев название своего магазинчика (да еще и свое ФИО), сразу бы призадумался, и даже случайные спады в продаже списывал бы (подсознательно) на него. Думаю, такая мера может помочь.
Я бы внес первые имена и магазины, но таких не знаю (а лет 7-8 назад, помню, много кто торговал сетями).

Pivot

Повідомлення: 116

» 15.08.2010 06:19 pm

Там есть один лоток (он на фото), как спускаться, в самом конце спуска. Я как бваю на Краковском, то постоянно хозяину делаю замечание, он вроде гривой кивает и убирает, а потом снова вывешивает.
Если каждый сделает замечание, то через месяц мы его достанем до икотки :D

Вова

» 15.08.2010 07:59 pm

наше бидло інакше як з автоматом і до стінки не перевиховаєш, бо воно привикло , що коли хоче "трошка" риби, то йде на базар чи в любий рибальський магазин і купує "трошка " сітки і нею перегороджує "трошка" річку
і розказуй чи не роказуй про мінімальні норми вилову і червонокнижні види та способи лову, йому то все до сраки, бо його дід сітою рибу ймив , тато ймив і він буде
ніби то там нижче по течії стоїть завод, який розводить рибу і випускає у її річку.
поки не буде СУВОРОЇ відповідальності на кшталт європейських країн за бракон*єрство, поки порядку не буде.
про чесність нашої рибінспекції то це окрема тема :?

Outsider

Повідомлення: 169

» 05.11.2010 12:28 pm

Осіння виставка "Мисливство та рибальство" 20-23 жовтня 2010р. м.Київ,Міжнародний виставкой центр
Нетреба ходити по "краківських" і різних базарах,просто на виставці,НАГЛО !!! прошу подивитись і прокоментувати
Приєднані файли
IMG_6243.JPG
IMG_6241.JPG

Микола141
Львівська поплавочна ліга

Повідомлення: 40

» 05.11.2010 12:53 pm

Хотілось би думати , що це для промисловиків... :?

Кот Баюн

Повідомлення: 147

» 05.11.2010 12:55 pm

Ці сіткі схожі на промислові - такими користуються власники ставів що розводять рибу на продаж... це не путанкі а полотна для неводів!

seyvalter

Повідомлення: 283

» 05.11.2010 01:03 pm

Хочу сказати що там і путанки типу аля краківський теж були просто іх на фото невидно..

KALIGULA

Повідомлення: 24

» 05.11.2010 02:21 pm

Ну путанками також користуються ті хто розводить рибу на продаж. Приклад - Жуків.

Gonduras

Повідомлення: 104

» 05.11.2010 07:13 pm

на весняній виставці,так само як і на осінній минулого року не було "путанок для краківського" ....

Микола141

Повідомлення: 40

» 05.11.2010 07:20 pm

Плюс до вище сказаного додам те що сітку могли купити не тільки промисловики але і браки

KALIGULA

Повідомлення: 24

Повернутись в Еконагляд, рибінспекція

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей