Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Бурштин

Озера та ставки Івано Франківської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Бурштин

» 10.01.2012 11:17 pm

А я сьогодні рибачив у Бурштині! :grimace: Щоправда, почав ранок з попандоса: не спрацював будильник і я конкретно проспав :evil: На плесо вийшов об 11.00. Подумки попрощався з ранковим кльовом, дочвалав до виходу з канала і-о чудо:там лише один рибачок-весь партер у моєму розпорядженні. Щоправда, рибачок трохи остудив мій ентузіазм: рибалить він з восьмої ранку і кльов слабонький. Але погода чудова, риба гуляє, я чіпляю на дропшот перевіреного на Бурштині і зовсім не секретного медового твістерочка від Мейсон. Покльовки через дві на третій проводці, але бере упевнено. Міняю на рачка Бейт бріз-та сама статистика, далі мейсонівський віброхвостик у 2 дюйма, теж медовий-результат такий же, з тою різницею, що влетів на нього окунь грам на 350. Помічаю, що починаю переловлювати. Розкладаю корту і вправляюсь в класичному джигу. Тут складніше-більше зацепів, невідпрацьована проводка, задрібний гачок :? Як казав бородатий Ілліч: "вчитись, вчитись і ще раз..." Але вчіпив я якогось такого темнозеленого твістера від рейнс-і він своїм апетитним виглядом компенсував усі мої технічні вади. Злючі впевнені удари і активний спротив досить пристойних окунів заставили корту добре попрогинатись :D . А за годину до заходу сонця почався "празднік душі" :D на мене напала зграя жирних матросів-дропшотом і кейтечівським імпактом на кожній проводці я діставав 150-200 грамових окуньців. Клюваки злючі, на паузі, спротив "отчаянний", до останнього! Брав здалека. Аж не хотілося їхати додому. В глибині душі жевріла надія на вечірнього судачка, але це вже було б занадто... :D Збираючись додому, відчув, як я за день змучився і щоб дома не перитись, вилив усю рибу назад у воду-арівідерчі.

oleh

Повідомлення: 627

» 14.01.2012 12:57 am

привіт,був там три дня тому,рібка покльовувала,карась на спінінг,в проводку плотва.рибка вже заходить в канал,так що :f1:

igorzajk

Повідомлення: 9

» 21.01.2012 04:48 pm

Були вчора на Бурштині (Вова, Олег і я).
Приїхали ще затемна - полюбувались виглядом нічної ТЕЦ.
11.jpg

Окунь практично цілий день клював нормально (особливо Олегу), проте, розмір рідко перевищував 100 гр.
Попались пару непоганих...
15.jpg
12.jpg

Рибнагляд ходить - збирає данину :?.
Фідерятники зловили по пару непоганих карасів, поплавочники - ловили плотву, карасів і одному клюнув ну дуже пристойний канальний сом +/- 2 кг (на фото)
13.jpg
14.jpg

Переваги їстівного силікону над звичайним цього дня я, принаймі, не відчув.
Судак клював рідко або в морі, або в самому каналі. Розмір судачків 300-400 гр.
ПСи: Дорога місцями жахлива - обережно із ямами (особливо в Бібрці)!
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Smutok
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 671

» 21.01.2012 11:17 pm

Був сьогодні перший раз. На каналі. Зачьотних окунців майже не бачили (одна штука - зловили на теріторії рибгоспу. Вигнали нас звідти сторож і охорона через 5 хв. Обклали один одного матами, так як вони відразу були агресивно настроєні - хамили, тикали і посилали). Познайомився з львівськими рибацюгами. Майстер-клас отримати не вдалося в зв"язку з вітром "в морду" і , відповідно, дискомфортом. Окуньки проскакували на кейтеч і джавастік коліру грін тіа (зелений чай - міцний).

Ulrich

Повідомлення: 57

» 22.01.2012 02:17 am

Були сьогодні(21.01) на каналі.Налаштовані були на мирну рибу(плотва,карась)Оскільки по останнім чуткам саме ця риба там і покльовувала.Фідери,поплавочні,різноманітні наживки і прикормки,гарячий чай ну і до чаю в машині і десь в 7.30 ми на каналі недалеко від моста :) Рибка ігнорувала майже все,окрім мотиля.В мене найкраще працювала поплавочна удочка з мормишкою,фідери практично мовчали і покльовки на них були дуже делікатними,рибка вся невелика(до 100г).Нескажу що улов великий(в мене близько 10ти плотвиць,20ти окуньків і 5ти "колючих засранців" йоршиків :) ),але рибалкою всі задоволені,свіжим повітрям подихали,носи поморозили і набрались сили на наступний тиждень.На рибалці зустрілись з рибацюгами-форумчанами з Дрогобича.Саша Ulrich,який в свою чергу вище за течією бачив Костю(Кочевник).Такщо Наших сьгодні на каналі вистарчало :) Усім їм мої Вітання!!!(В них в улові також переважав дрібний окунь,на рах судачка незнаю,одного "зачьотного" окуня бачив,таких би побільше :) ) Була рибінспекція,ну а як без них :? Додавав дискомфорту холодний вітер,але виїздом задоволений.До наступних зустрічей н Бурштинському каналі,всім вдалої рибалки і хорошого настрою!!! :f1:

ВОВА83

Повідомлення: 116

» 22.01.2012 02:33 pm

Також був з кумом вчора (21.01) на каналі. Але заїзджали на канал навпроти заправки ОККО. Запитали рибаків які сиділи з вечора як улов, відповіли, що зловили 5 карасів звечора, вночі та зранку покльовок не було. Ми приїхали близько 6-тої години з метою половити мирну рибку. Замішали прикормку (флагман універсал + флагман карп + жменя солі + трішки араматики t - orang від VDE). Ловили на два фідера та дві поплавчанки (поводки 0,1 та 0,115; гачки №14 -16), з наживок опариш та мотиль. Клювало досить добре, в улові: окунь, верховодка, плотва, йоршик, один зеркальний карпик(якій зразу був відпущений) та два сходи гарних карасів під берегом. Загалом було виловлено близько 75 рибок. Близько двох десятків забрали на уху, решта лишились підростати. Сезон відкрили супер. Всім НХНЛ.

Олег Дрогобич

Повідомлення: 57

» 22.01.2012 03:09 pm

В міжсезоння Бурштин став справжньою Мекою для львівських спінінгістів. Ось і вчора, я і Олег Підгірний вирішили в черговий раз навідатись на цей канал. Розрахунок був - прибути ще до світанку (спробувати взяти судачка), та потім цілий день насолоджуватись активним окунцем (якій попередні два виїзди нас потішив). Але ми не одні "хворі" у цьому світі, ще при паркуванні авто на каналі з темряви з'являється команда "Карканунія" у повному складі +1, пізніше познайомились з хлопцями з Дрогобичу "Ulrich" та його напарником, періодично підходили і інші спінінгісти. На жаль не все так сталось як гадалось, в цей день хижа риба була більш пасивною (ніж раніше), сильний зустрічний вітер також не додавав настрою. На початку рибалки, "Карканунія" взяла двох судачків і в мене один більш менш нормальний окунь, решта часу був більш дрібний та пасивний окунь. Через пару годин ми спробували ловити на малому каналі - ніяк, потім поїхали на розвідку на "спад" (хвилі та відсутність вільного місця) - навіть не виходили з машини. Ще до обіду ми повернулись на вихід і продовжили полоскання приманок, трохи краще стало лише після обіду (вітер послабшав, активізувався кльов) але "жору" не було. В цілому ми піймали десь по 30 шт. окунців - які повернулись назад до водойми. До наступних зустрічей.

кочевник

Повідомлення: 322

» 08.02.2012 10:08 pm

Свіжа інформація з Бурштина: льод стоїть тільки зі сторони дач (13 блок) товщина місцями до 20 см, міцний. Зі сторони Користовичів лід підмитий, небезпечний. З улову : мізиничний йоржик на мотиля, проскакує такий самий окунець. Біла риба не попадала. На балансир - зрідка мілкий окунь. Крупнішого окуня за 100-150 грам не було. Клювало переважно в прибережному очереті чи біля нього. На каналі людей практично немає, тому за кльов не знаю (в суботу спілкувався з рибаками на каналі - повний 0), сьогодні не зупинявся. Можливо через різке похолодання кльов був слабенький... :?

stempel

Повідомлення: 2

» 21.02.2012 02:11 pm

Зимова природа з елементами індустріального пейзажу :D Дата: 19 лютого, неділя. (вибачайте за багато букв)
Короткий вступ. Зважаючи на значні морози та непопулярність одного із наших озер в пінгвінів, було прийняте рішення в черговий раз подовбати трішки там лід. З метою збільшення продуктивності праці та кількості видовбаних лунок, залучив в телефонному режимі до цього «дійства» нашого клубника Тараса_К. В обумовлений час зустрілись на озері, озброїлись ломиками та сокирами і, напрацювавшись на славу, в процесі насичення озера киснем домовились про виїзд в Бурштин наступного дня. (Як тут втриматись, коли в шафі із рибальським причандаллям припадає пилюкою новий ультралайтовий спінінг, а лід зійде ще не скоро :roll: ).
Недовгі збори, перегляд приманок, приготування провіанту, бій Кличка, і, покімаривши зо три годинки, о 5-20, в неділю моє невиспане тіло прибуло на точку збору. Буквально через кілька хвилин після мого приходу із темноти виринає постать Тараса. В процесі обговорення майбутньої рибалки, дочекались Богдана Столяра та Олега Смутка. Блискавичне завантаження спорядження в автомобіль і наш екіпаж вирушає в напрямку Сихова, де ми підбираємо ще одного учасника рибалки Антона (Antonio).
На виїзді зі Львова дозаправляємось. Бензином, а не алкоголем :wink: . І, вже без зупинок вирушаємо в напрямку Бурштина. Дорога дається легко, на диво мало ям. Щоб скоротати час у дорозі, ведемо активне та змістовне обговорення на тему «Спінінг проти Фідера» у різних аспектах та проявах. Перемогла дружба. Загалом дорога пройшла швидко і на світанку, без пригод, ми добрались до каналу.
Швиденько складаємо комплекти і кидаємось в бій із знаменитим бурштинським окунем та судаком. Вирушаємо вздовж каналу. Так як я тут був вперше, то слідую за своїми більш досвідченими колегами по діагнозу Тарасом, Богданом та Антоном. Лише Олег десь загубився по дорозі. Доходимо до виходу каналу в море і приступаємо до ловлі. Ставлю трьохграмову чебурашку з 2х дюймовим Свінг Імпактом від Кейтеху, придбаним у «Світі рибалки» ще восени, але так ніразу і не випробуваним. Пробний закид – і розумію, що так діло не піде – течія в каналі сильна і мою приманку наглим чином здуває течією під берег. Посуваюсь трішки в сторону, де течія набагато слабша, і починаю джигувати. Закид-дно-підрив-дно-сходинка-дно-удар-ракушка. Чесно кажучи не міг подумати, що покльовка ракушки може спричинити такий всплеск адреналіну. :shock: Тим не менше радію чутливості нового спінінга і з не меншим азартом продовжую експерименти з проводкою. Тик-тик-тик. Глухо. Спостерігаю за Антоном і Тарасом, які ловлять на відвідний. У хлопців теж результат не фонтан. Простіше кажучи – нулик. Впираюсь далі в джиг – ще одна покльовка, але знову ракушка. Жесть. В майстра-твічу Богдана поруч теж пусто.
Необхідно щось міняти та й в животі «кишки марша грають». Провівши коротеньку нараду, приймаємо рішення «заморити черв’ячка». Видзвонили Олега. Олег, до речі прийшов із двома окунями майже «пристойного» розміру, що нас всіх порадувало – риба є.
IMG_0233.jpg

Розклали «Скатерть-самобранку» в підвітряному місці, і трішки перекусивши попри чудову медово-перцеву настоянку виробництва горілчаного заводу Олега Смутка :booze: із новими силами та завзяттям приступили до пошуків окуня.

Вирішую трошки половити в каналі, але, оскільки найважча джига із наявних в моїй коробці була замалою для течії в каналі, прошу в Антона показати мені майстер-клас по в’язці відвідного поводка, за що йому велике спасибі. Як виявилось – нічого складного. :super1
Поступово, освоюючи техніку ловлі на відвідний, посуваюсь в сторону понтону, де вже були Антон та Тарас. Закид, ще закид. Пусто. На черговій проводці майже під самим понтоном відчуваю невнятний ударчик, зупиняю проводку на секунду, проводжу приманку легесенькими ривками і на черговому ривочку є удар. Та де там удар – УДАРИЩЕ!
IMG_0239.jpg

Підсічка і – ось він перший окунь сезону 2012 в моїх руках. Розмір – просто монстр – грамів 20! :huge Радості повні штани. Але розмір не головне.
Через кілька хвилин Тарас теж висмикує окуня приблизно такого ж розміру і теж під берегом. Таким чином ми дійшли до висновку, що весь окунь, як не дивно, стоїть в березі. Потроху посмикуємо окуньця, розмір якого щоправда не радує. Радує інше – хороша сонячна погода, весела компанія, покльовки є – що ще треба спраглій душі спінінгіста у зимове міжсезоння?

IMG_0240.jpg

До нас підтягується Олег і за той час, поки ми в черговий раз перекушуємо, активно починає тягати окунька на мормишку в пів-води з-попід берега. Поруч з Олегом місцеві досить таки вдало ловили окунця на мормишку з понтону. Чесно кажучи - здивував такий спосіб ловлі :shock:

Перекусивши, міняємо тактику.
IMG_0246.jpg

Навіть Богдан перестав твічити і , склавши Фінезу, теж почав смикати окунця. Забігаючи наперед, зазначу, що рекордсменом по кількості хвостів сьогоднішнього дня став саме Богдан (досвід не проп’єш, як каже народна мудрість). Рекордсменом по якості, на жаль, не став ніхто – максимальний окунь заважив біля 100 грам.

IMG_0247.jpg

Антон тим часом, втомившись від ловлі, медитує на зимовому сонечку :D . Стаю поруч із ним.
Ставлю однограмову чебурашку на неї чіпляю шмат від Рейнсівського Роквайбу (нещадно пошматував одну рибку на полоски) і потихеньку теж посмикую окунця. Хлопці поруч не те що не відставали від мене, а навпаки по кількості виловленої риби в основному в ролі доганяючого був я.
А погода була гарна – теплінь, сонечко,навіть вітер і той стих. Краєвид теж непоганий, якщо не дивитись в сторону ТЕЦ – лебеді ганяють по каналі, самураї ловлять карася, який часом попадався їм вельми пристойних розмірів – грам так 700-800. Проводочники ловлять плотвичку, драчистів не видно – ляпота!

CIMG4057.jpg

Таким чином, посмикуючи окунця, ми й не зчулись як наступив вечір. Під вечір окунь ще більше активізувався. Я навіть встановив свій особистий рекорд – 5 проводок, 5 окунців.
Проте як би не хотілось, але все хороше рано чи пізно закінчується - почало темніти і прийшлось збиратись в сторону дому.
Загалом день в Бурштині видався чудовим – і рибки половили (навіть котику трошки перепало), і позасмагав на теплому сонечку, випробував новий спінінг та й загалом провів день в чудовій компанії, за що вам хлопці велике дякую.
Востаннє редагувалось v'JurOK в 28.02.2012 01:02 pm, всього редагувалось 2 разів.

v'JurOK

Повідомлення: 215

» 21.02.2012 07:27 pm

Тоска за зимним спиннингом нас тоже с Олегом привела на Бурштын. :)
С утра немного обмерзали кольца мешая сделать нормальный заброс, но как только вышло и пригрело солнышко мы насладились нормальной рыбалкой. Погода - сказка, да и клёв оказался не плохой. :)

1.jpg
2.jpg

Окунь правда был немного капризный, приходилось делать довольно длинные паузы, но когда у него не выдерживали нервы, то поклёвка сдедовала довольно резвая с заглотом. :)

3.jpg
4.jpg

Составил нам сегодня компанию и лебедь Васька ( Видео ), который подплывает на свист и совершенно не боясь угощается предложенным. Лебеди оказывается не особо любят рыбу и больше предпочитают Ваши бутерброды, поэтому когда будете в Бурштыне, то возьмите бутр и на Ваську. :)

5.jpg

Вова

Повідомлення: 2414

» 29.02.2012 11:36 pm

Вчора удвох із батьком експромтом ломанулись на рибалку-прогноз на сайті погоди показав погожий день без опадів, який з обох сторін обступили похмурі позначки з хмарами і опадами . Таку нагоду змарнувати ми не могли. Приїхали о 8.00, для початку стали на понтонах, покидали з годинку, поки на прийшов сторож спортбази і не нагнав нас.Клював непоганий окунь, потім почали рухатись до виходу каналу, по дорозі зупиняючись на пару закидів. Клювало всюди приблизно одинаково і всюди влітали пристойні окунята поза сто грам, навіть один йоржик влетів. На виході стали остаточно і дуже швидко "наївшись" стабільним кльовом, почали шукати підхід до крупнішого окуня. Таки знайшли: рачок від бейт бріз кольору соплі :D у товщі води (тут рулив дроп-шот). Вдалося вмовити штук 5 зовсім приличних "кавунів", один з яких був грам на 400. Взагалі, риба брала над дном-або дропшотом, або джиг 1,3 грамами з високим подвійним-потрійним підривом, потім пауза і покльовка. Брав окунь якось без ударів-просто повисав на гачку під час паузи. Судака не було. Штрафувальщиків теж не було. Додому виїхали десь о 18.30. Спина і руки гуділи-активний кльов-це вам не жарти, намахались спінами-дай боже... Вже хочеться десь на щуку, скоріше б тепло (пінгвіни, чур без образ :D ).

oleh

Повідомлення: 627

» 03.03.2012 09:08 pm

Доброго вечора всім рибацюгам. Підскажіть як саме краще добратися в Бурштин і в яких місцях можна потягати полосатих на МДЖ. Наперед дякую. :f1:

Тарас

Повідомлення: 14

» 04.03.2012 12:53 pm

Станом на 03.03.12 о 7 год., складом в чотири особи прибули в Бурштин на канал - половити полосатого.
Рибалили на виході з каналу. Протягом всього дня дув сильний вітер в лице :o та було трохи сніжно. По каналу людей було небагато, чи то через слабку активніть риби, а може вітер розігнав рибачків, та залишились самі настирливі. З спінінгістів, ще 2-є було біля нас, на виході з каналу.
Першою покльовкою на першій проводці і рибою відзначився Ігор, це мабуть прояв бажання швидше протестувати новий спінінг та котушку. :roll: Тому й скалося враження, що сьгодні таки здійсняться ті ейфорійні думки, котрі накопичились за зиму. Але ранок був не таким шоколадним. Як часто буває, треба було щось думати, що додає до рибалки ще більшого азарту.
Поки ми експерементували з "їстивним силіконом" та вагою, справи у сусідів, котрі ловили з приспособленням відвідного поводка були значно кращі - риба практично на кожній 2 проводці. Вони підказували мені що тут джигу не хоче а треба вязати відвідний.
Близько 9:30 таки вдалось підібрати робочу резину та проводку (до цьго часу в мене лише кілька окунів). Зявились часті покльвки, та збільшилась результативність. Клювало весь день, з більшою чи меншою інтенсивністю, але найкраще до 12 год. Переважний розмір риби 50-100гр. Близько 13:00 Руслан відзначився гарним окунем. Після обіду і мені вдалось спіймати 3 окуні до 300гр., + ще кілька сходів.
Рибалили до 17-ї год. :f1:
Відкриттям сезону всі залишились задоволені, та з хорошим настроєм поїхали додому! :)
Приєднані файли
IMG_6377 (Копировать).jpg
IMG_6373 (Копировать).jpg
IMG_6382 (Копировать).jpg
IMG_6366 (Копировать).jpg
IMG_6385 (Копировать).jpg
Востаннє редагувалось Дядько_Sem в 11.03.2012 12:05 pm, всього редагувалось 1 раз.

Дядько_Sem

Повідомлення: 74

» 05.03.2012 10:10 pm

За выходные Бурштын пережил пребывание именитых львовских спортсменов и не каждому хищнику удалось избежать соблазна отведать лучшей японской съедобки . Сегодня эта бомбандировка сказывалась на нашем желании поймать хоть что-то. :)

Месные переместились ближе к мосту и аж там успешно ловили хищника и карася, последний радовал своими размерами и клевал исключительно на горох с салом. Ну а мы – я, Олег и Андрей исхитрялись всётаки выманивать стандартного окунька ближе к выходу канала. Сегодня он боялся подойти ближе к берегу и брал исключительно с дальняка, там же мне удалось взять и небольшого судачка. :)
С переменчивым клёвом прошла наша рыбалка и при последних бросках у Олега подсело что-то серьёзное, это что-то завело в конч и успешно сошло, а жаль – не любим мы загадки. :|

0.jpg
1.jpg

P/S Лебедь Васька сегодня успешно попрошайничал бутерброды на другом берегу, не пропадёт :)

Вова

Повідомлення: 2414

» 06.03.2012 12:07 pm

І я поділюсь з вами невеликим звітиком з Бурштина! Так як наші рибачки гріють нас світлинами спінінгової тематики, зігрію трошки душу любителям донної ловлі, в особливості спортивного фідера!
За попередньою домовленістю Я (Bocl), Олексій та Саша в 5 ранку покидаємо Львів в напрямку на Бурштин. Час в дорозі (якшо її можна такою назвати ) пролетів дуже швидко і ось 7 год. ми вже на каналі. З Першого погляду рибаків виявилось вроді не багато, але підійшовши поближче до берегів каналу я жахнувся від тієї кількості донок які простяглися на сотні метрів всього берега :shock: ! Але настрій бойовий, погода цьому ще більше сприяє і ми швиденько в пошуках місця дислокації переміщаємся продовж каналу і ось воно 50 м вільної берегової смуги, яке щастя :D .
Паркуємо наш транспотр і всі дружньо приступаєм до розкладання свого бойового спорядження!
P3030131.JPG
Олексій
P3030132.JPG
Саня
P3030133.JPG
Я

Ось і дойшов час до нашої секретної зброї, ПРИКОРМКИ :)
P3030134.JPG
P3030135.JPG
P3030136.JPG

Поки прикормка набувала своїх робочих якостей вирішуємо трошки зігрітися ну і відкалібрувати приціл, в чому нам допомогли кава з кон'яком :mrgreen: .
P3030137.JPG
P3030138.JPG

Ну а далі як кажуть у бій ! Першим ділом простукую дно та вибираю оптимальний рельєф і дистанцію ловлі, далі діло йде за вибором оптимальної за розміром і формою годівнички. В процесі експеременту була обрана прямокутна годівничка Drennan вагою 60 гр. Далі слідували три закормочні заброси в точку ловлі, чіпляю поводок довжиною 60см і D= 0.12, наживка опариш, І перша покльовка не заставила себе довго чекати, пять наступних пострілів в точку приносять мені чотири плотви і підлящика! Бачу все іде добре, одже прикормка працює, риба ловиться, радості повні штани :D
P3030139.JPG
Олексій в роботі
P3030141.JPG
Моє робоче місце
P3030142.JPG
Перші результати

Але виловши з п'ятнадцять хвостів бачу, що радість тільки у мене бо більше ні вкого з одинадцяти чоловік які сиділи по бокам і навпроти мене не клює ! Кепські справи :? , приймаю рішення допомогти товаришам адже в них справи йдуть погано. Але 15 хв. шаманства над прикормкою Олексія кардинально змінили ситуацію і я побачив радість і риболовний азарт в їхніх очах, що дозволило мені продовжувати далі насолоджуватись улюбленим процесом!
P3030143.JPG
Ось воно щастя рибака
P3030144.JPG
P3030150.JPG
P3030149.JPG
P3030148.JPG

Не забули ми також і про Ваську, який склав нам компанію і ми щедро почастували його канапками!
P3030145.JPG
P3030147.JPG

Час швидко минув, і прийшлося потихень нам збиратися додому. Рибка впродовж дня виявилась дуже капризною так як приходилось постійно маневрувати наживкою та великою кількістю діпів, але результатом всі задоволені, відпочинок вдався на славу :super !
Ну і мій результат !
P3030156.JPG
P3030160.JPG
P3030153.JPG

До нових зустрічей, всім НХНЧ !!!

Bocl

Повідомлення: 95

Поперед.Далі

Повернутись в Озера та ставки Ів. Франківської області

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей