Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Фідер, пікер - як фіксувати покльовки в ночі

Все про донні снасті

Re: Фідер, пікер - як фіксувати покльовки в ночі

» 12.10.2010 12:54 am

Marik написав:
SAS написав:...p.s. - тільки не колокольчики і не бубенчики :)

А що з ними не так? Якимось чином впливають на ловлю чи покльовки? :) це відпочинок і має бути гармонія...

Ось, дуже вірно підмітив - відпочинок, гармонія... :) Не всі вміють і стараються причіпити ці дзвіночки чи бубєнчики так, щоб злітали при підсічці (хоча варіантів багато), не кажучи вже про зняти самому. От і тарабанить на весь берег звукове супроводження не тільки покльовки, а і всього процесу виважування чи вимотування. Інколи оркестром :? Гармонія? Ні...
Про звукову сигналізацію на момент, коли вимушено покидаєш рибацьке крісло - теж вірно, нічого тут не поробиш, очей на потилиці немає. Просто все треба робити з розумом і пам'ятати, що не один...

Pavel K
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 1495

Re: Фідер, пікер - як фіксувати покльовки в ночі

» 12.10.2010 12:04 pm

Так. так.
Просто коли в мене хороший настрій, я можу весело написати...
Кожен ловить як йому подобається і як йому зручно - хто в воду опускає, хто вгору і вивчає космос - головне результат, я наприклад
довго, сидіти біля фідера і дивитись на зорі ( я про ніч) довго не можу - шия болить, А хто може - будьласка, навіть течією менще зносить.
Але на практиці, то що я бачу, як правело ті що ставлять вертикально то вони біля фідера не сидять, а так втрачається весь зміст фідерної
ловлі ( розрахунок на самозацеп - це принцип самураїв :), які ходять по "своїй" 100 метровій території і перевіряють де щось вчіпилось ... ).

А що до колоколичиків-бубенчиків - я сам використовую коли потрібно, просто вони до цієї теми не відносяться, бо коли ти сидиш в
кущах, або на поляні з хлопцями - митецькі розмови і почув брязчання, всеодно мусиш подивитись на вершинку , щоб визначити
чи то покльовка, чи якісь інші чинники привели до бряжчання, і все.

SAS
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 214

Поперед.

Повернутись в Донка, фідер, пікер

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей