Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Градівка

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Градівка

» 09.08.2010 10:20 am

Градівка - чудовий відпочинок в Городоцькому районі. Мали можливість відвідати 09.08.2010р. :super
Добирались ми зі сторони м.Дрогобича, тобто заїжали в Самбір - їхали на Рудки, а дальше по трасі знаходиться с.Градівка
Як добратись до озер - тел. власника 0672723526 Ігор

Тут є три озера, два великих і маленьке третє. Просто ідеальне місце для відпочинку - з однієї сторони ліс (де можна сховатись від сонця), з другої сторони - зроблені альтанки де можна компанією посидіти :booze: та пожарити шашлика чи покупатись :swim2

:f1: Відносно рибалки:
Рибалка коштує 50 грн. з чоловіка, обмеження по снастям немає.
Ловитсься тут карп, окунь, карась.
Глибини 0,5м- 2 м.
Приєднані файли
0105.jpg
0098.jpg
0108.jpg
0103.jpg
0099.jpg
Востаннє редагувалось Denton в 09.08.2010 11:31 am, всього редагувалось 2 разів.

Denton

Повідомлення: 4

Re: Градівка

» 09.08.2010 11:00 am

А як кльов на цих озерах?на шо краще ловити??? :f1:

GeorgeMD

» 09.08.2010 11:25 am

Були вчора 09.08.10. Приїхали зранку десь біля 05-30. Вже сиділи місцеві рибалки, які сиділи з ночівлею. Казали що вночі не було кльову.
Але поки ми розклалися - то над озером стояв такий шум від дзвінків - можна оглух... :f1: ПОЧАВСЯ КЛЬОВ.
Зранку до обіду - загалом ловили карпика - 250,300 гм. Загальний улов. до 3 кг. карпа
Ловили на мамалигу і хробака, але там багато окуня - зїдає хробака миттєво.

Denton

» 17.03.2011 04:52 pm

Рибачив з колєгами минулого року десь в кінці серпня. Протягом дня взагальному на 15 палок жодної покльовки і що тільки не перепробували! Напевно причина цьому висока температура води. Але більше не поїду навіть на шашлики занадто дороге задоволення 50грн за рибалку + бензина, щоб в кращому випадку наловити 1кг по 100-300гр карпіків, яких ітак шкода брати - треба випускати. :?

МК

Повідомлення: 2

» 13.06.2011 07:46 pm

Був цих вихідних, клювало супер, зловив 3 карпа по 1-2кг. і до 30 карасів 250-500грм. Був дуже задоволений!!!
Ловив на опариш, манка, макуха і кукурудза, карпи клюнули на картоплю!!!
Вартість рибалки 50 грн. 12год., в ціну входить альтанка, як що є вільна, окрема плата мангал 10грн. і дрова теж 10грн., можна ходити в ліс по дрова, але там болотиста місцевість!!! Номер директора 067-75-91-875 Степан
Доїзд хороший, 1 км. грунтової дороги! Доїзд забражений на фото
Зображення

Карась клює цілий день, а карп зранку і ввечері! Крім цього є ще білий амур і товстолоб, окунь.
Кількість снастів не обмежена!!! що є дуже позитивним!!! :D

Фото з рибалки:
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Усім хорошого кльову :f1: :f1: :f1:
Приєднані файли
0103_001.jpg
0102.jpg
0082.jpg
0080.jpg
0073_001.jpg
Untitled-1.jpg

max_xray

Повідомлення: 3

» 15.06.2011 09:05 pm

Спокусились попереднім відгуком і махнули в Градівку!
Були ще 4 рибаки зі Львова, нас п*ятеро і троє місцевих!
На всіх за цілий день - 20 карасиків 100-300 гр., один товариш зловив карпіка на 600 гр. і на цьому вся рибалка закінчилась :( !
Озеро непогане, але замучив дрібний окунець(на палець) і як впаде дощик доїзд просто нереальний-хіба що "Нивою"!
Ціна-50 грн. з рибака.
Успіхів! Може вам пощастить :) !

Leo66

Повідомлення: 5

» 16.06.2011 05:52 pm

На якому озері краще ловити? За рибу треба доплачувати?

Діма

Повідомлення: 6

» 16.06.2011 11:01 pm

За рибу доплачувати не потрібно!!!
Власник і сторожі кажуть,що більша і більше риби є на першому,але чомусь майже усі ловлять на другому,де більше камишу!

Leo66

Повідомлення: 5

» 17.06.2011 08:44 am

Прохання написати чи дозволена нічна рибалка , і яка плата.Дякую.

tume4ko

Повідомлення: 8

» 17.06.2011 01:38 pm

тільки що дзвонив туди нічна ловля дозволена
я казав що хочу бути з 9 вечора до обіду наступного дня сказали 50 грн.

Travel

Повідомлення: 31

» 20.06.2011 10:55 am

Відвідали з товаришем дану водойму, були з 17 на 18. Приїхали на озеро пізно біля 22:00. На тому озері де стоять альтанки було багато людей тому вирішили сісти на іншому (забіжу на перед що з озером ми не прогадали) І так почали рибалити на фідер фішка і бутерброд (опариш+хробак), на спінінги горох кукурудза і також бутерброд. Цілу ніч був спокій і однієї покльовки аж настрій до рибалки пропав. А в 04:00 почалося парша покльовка і карп на 1200 в садку азарт піднявся карась брав стабільно від 100 до 250 грам. десь коло 06:00 клюнуло на фідерок шо аж з підставки злетів 15 хвилин боротьби і амур дуже пристойного розміру під берегом, але товариш не встиг з підсаком і амур поплив у вільне плавання, через пів години на тойже фідер знову силова покльовка і того разу навіть до берега не підтянув знову до болі обідний зрив. В товариша на спінінги щось не клеєлось тому він вирішив піти половити окуня в камиші і через 5 хвилин пролунав крик давай підсак і карпик на 1 кг в садку. о 10.00 ранку ми поїхали до дому.
І тка рибалка на даній водоймі мені сподобалась, вартість 50 грн. обмежень по прутах немає, дуже приємні сторожа не пють ні грама і завжди раді допомогти, зранку приходили і казали що як що нічого не впіймаємо так як ми перший рас то дадуть нам до дому риби.
В мене 1 карп 1200, і з десяток гарного карся. В товариша карп на 1 кг і штук 25 окуня.
Єдине доїзд до озера там крутий спуск і як що буде дощ то легковою машиною виїхати буде важко, як що взагалі можливо.
І ще місцеве населення ловить тільки на мариновану кукурудзу, кажуть шо так окунь і карась не задовбує а тіки карп в чому сам особисто переконався.
Озеро залишило приємне враження поїду ще раз обовязково.

Travel

Повідомлення: 31

» 24.06.2011 05:43 pm

Планувався колективний виїзд на риболовлю, але в останній момент все зірвалося. Плюнувши на все, вирішив добиратися до Градівки самотужки. Передзвонив до пана Степана звечора, розпитав, як потрапити на озера і 24.06. зраненька вирушив на розвідку. Спочатку пішки від Балатону на Приміський вокзал (бо маршрутки о 5 ранку ще не ходять), а звідтам маршруткою Львів-Старий Самбір. Виїхав о 6 ранку. Добиратися до Градівки 40 хвилин (за 8 грн.), а від зупинки до ставків - півгодини пішки (якщо іти через ліс навпростець). Можна було б і швидше, але лив проливний дощ. О 7.20 вже були розкладені і закинуті в воду всі снасті. Дощ лише дрібненько сіявся, а риба клювала виключно на хробак (манка, кукурудза, горох - повний ігнор). Окунь, справді, задовбує, але поміж "матросиками" до 9 години вдалося витягнути на берег 2 карпики грам 300-400 і два карасі ду-уже пристойного розміру. Мав схід чогось великого (вудка в дугу, катушка заскреготала, але виважити не пощастило). Одним словом, адреналіну було море. Око радували сплески великої риби, яка там справді є. Але по 9 годині ущух дощ, а разом із ним і покльовки. Лише "матросики" зрідка лакомилися на хробак.
Поки не клювало, поспілкувався з господарем і сторожами. Дуже милі люди, які дбають і за стави, і за те, щоб рибалкам було комфортно.
І хоч трофеїв за перший раз здобути не вдалося, але враження лише позитивні. Обов’язково поїду туди ще не раз, аби лиш погода зафіксувалася. Як на мене, найкраще вирушати звечора.

Skaljuk

Повідомлення: 11

» 28.06.2011 07:04 pm

Доброго дня усім! 25.06. Почитавши звіт та перезвонивши сторожу Степану (взнавши що місце є) вирішумо їхати в Градівку з ночівлею. Подорозі пробили колесо, але на тому нащі пригоди не закінчились, спускавшись в низ (після дощу) де видно на фото не думайте що гальма призупинять автомобіль, машину так несло що нас розвернуло на 180 градусів, добре що не перекинулись.
Доїзд просто дуже поганий, виїзд в тих випадках можливий лише з трактором.
Тепер про самі водойми і рибалку : На тириторії як вже описувалось є 2 озера менше з біседками, і більше яку виглядало перспективніше. Ловили на другому більшому, ціна 50 грн .
1)Водойма розрахована приблизно на 10 може 12 рибаків, можлива рибалка тільки з трьох берегів, так як з одного боку що від лісу лежить колючий дріт від браків в воді 10 метрів від берегу. 2) Глубина 1-2 метрів, у всіх місця є зацепи і то такі мертві, якщо риба не клює то скорше за все у вас зацеп. Якщо їхати не забудьте запастися снастями, так як втрати не минучі. 3) В озері є короп від 100 гр -1 кг.більших я ні в кого не бачив, хоча кужуть що є більщі ще є окунь дрібний та карась різного розміру.4) Ловили на кукурудзу та хробаків. 5) Мій улов 2 карпіка один гр. 700 другий гр 500, 1 карась більше 2 лодонь на око гр 350-400. В ночі ні одної покльовки, хіба в сусідів на протилежному березі сигналізатор піщав цілу ніч, бідний той короп, чуваки видать так напились що нічого не чули, з рибаків принципово ніхто не йшов витягувати ту рибу. Декілька фото додаю до звіту
Успіху всім
Приєднані файли
Photo-0024.jpg
Photo-0023.jpg
Екстримальний доїзд
Photo-0020.jpg
Photo-0019.jpg
Photo-0018.jpg
Photo-0017.jpg
Photo-0016.jpg

Wow@
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 71

» 04.07.2011 05:29 pm

І знову рибалка, і знову дощ. Третій раз підряд потрапляю на рибалку, і третій раз дощ. Що це? - Нефарт? - Чи врекли? :D Ну але це мене не зупинить.
То був епіграф. Тепер по темі. Поступила інформація, що знайомі нещодавно там непогано відловились, то ж було прийняте рішення їхати туди для розвідки та підтвердження їхніх результатів (я їм звичайно довіряю :D , але перевірити варто). Але щось я здалеку зайшов.
Пятниця. Вечір. Попереду вихідні. На рибалку хочецця :D . Дзвоню: "Остапе, десь їдеш?" (Він же Travel). - "Їду! В Градівку." - "Ну я з тобою." - " В 3-00 в мене.".
Короткі збори з вечора. Підготовка прикормки. Мама наварила мастирки. Саме так мама! :D По бартеру: я копав город, а мама варила мастирку. Вроді вдалась. Підготував одну поплавочку, два спіна під кормушку. Спакувався і спати. Зранку підйом 2-15. Кава. Канапка. Виходжу з дому і йду до Остапа. По дорозі зустрічаю знайомих, які в "пополамі" топають додому, дивлячись на мене здивованими очима: "Куда його несе?" :shock: . Де ж їм зрозуміти весь той кайф від рибалки. Так от. Як людина пунктуальна 2-55 я в Остапа. Помаленьку спакувались. Виїхали. По дорозі дозакуп їжею. І... Десь так 4-15 ми були на озері. ще темно. помаленьку поставили тент від палатки на випадок дощу. А він, дощ, падло, все таки падав. Розмотали снасті. Зарядили їх. І вогонь! Позакидали. Сіли тай чекаємо на шалений кльов. А не тут то було!). Отсос Петрович. Перша покльовка орієнтовно 7-30 на мій спінінг саме тоді, коли я відійшов :D , благо, що Остап був поряд і вчасно підсік. Як результат - карпік грам 300. Далі клювало хвилями - то повний ігнор, то кльов на все і зразу. Так з горем-пополам було зловлено поза десяток карасів. Один заважив десь грам 800. Попалось кілька карпиків в районі 0,5 кг. Був схід під берегом карпа біля 3 кг :cry: . Загалом риба покльовувала, але дуже ніжно. Давалась взнаки погода. Клювало в основному на кормушки. В кормушках горох чи мамалига, на гачку хробак. На все інше - ігнор. Максимальна виловлена риба - карпик в районі 1 кг.
Я на поплавок зловив кілька карасів, парочку окунів і декілька амурських чебачків (дана сволоч, чесно кажучи, заваджала).
Потрошку покрапував дощ, який нам не сильно заваджав, адже не був сильним, дув вітерець не сильний. Покльовувала рибка. Я був задоволений :roll: .
Близько першої години дня було прийняте рішення збиратись додому. Короткі збори і....Тут почалось найцікавіше. Дощ підмочив дорогу, а дорога явний чорнозем - розпочався незапланований офроуд, який нам, учасникам рибалки, а було нас п"ятеро, запам"ятається надовго - до траси 2,5 км розмоклого і добряче розбитого чорнозему.
Перша проблема нас зустріла безпосередньо при виїзді з озера: маленький горбок, глина вперемішку з чорноземом, але дана перешкода була успішно подолана. Далі було цікавіше. Подолавши десь з кілометр по рівному, ми добрались до головного підйому (зранку згори вниз по сухому було явно легше їхати, ніж підгору). Помаленьку, трохи їдучи, трохи пхаючи (Ланос плюс 4 людські сили ззаду), добрались до середини гори. Машина в болоті, 4 людські сили, що ззаду в болоті зголови до ніг. Добрались і стали, ні в гору, ні в низ. Сторож з озера, а дорога-підйом з боку озера - як на руці, побачивши наші нелюдські надсусилля, примчав нам на допомогу на своєму уазіку-санітарці, і, взявши нас на буксир, доставив нас до асфальту.
Загалом запам"яталась не так рибалка - хоча на відсутність риби грішити не буду, я не Віталік5 :wink: , спишу невелику кількість виловленої риби не перепитії в погоді - як екстремальний виїзд з озера.
Чесно кажучи, озера сподобались, але поки туди не зроблять нормальної дороги - я більше туди ні ногою.

П.С. Кому бракує екстремальних вражень - чекайте дощу, беріть вудки і їдьте в Градівку поєднувати рибалку із офроудом по чорноземах! Незабутні враження гарантовані :wink:

П.П.С. Фотки будуть. Згодом)

v'JurOK
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 215

» 05.07.2011 02:17 pm

Всім привіт Був 5.07 на рибалці злови 2 карпи по 1кг на опариш і з 10 карасів 300-500гр на манку,зійшов амур під берегом невитягнув ражу підсак великий мати з собою.Амур там клює 3-х.кілограмовий на техно планктон,власники на побажання риболовів, з поганим виїздом в дощ найшли вихід.Дорогу звичайно ніхто не зробив,але зіла пригнали дежурного.Тепер виїзд нормальний на прохання риболовів про поганий виїзд вони витягують Зілом до траси причому безкоштовно,на рахунок витягнути треба підходити до сторожа.Всім хорошого кльову та нормального виїзду!!!

max_xray

Повідомлення: 3

Далі

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: andriy4444, Омелянович і 4 гостей