Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Градівка

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Градівка

» 12.07.2011 05:32 pm

Був в суботу, 05.07. Вночі падав дощ, думав приїду о 5-00, але не вийшло, бо там доїзд і, особливо, виїзд в дощ дуже поганий, так що в 8-00 спускаюсь з верху в низ на авто Октавія боком. Мій багажник доганяв перед, таке враження, що задом їхав. Приїхав 8-30. З товаришем дивлюсь сторожа якісь нові, тамтих звільнили казали. Я питаюсь його, коли кормили рибу, він каже вчора - я обломався трохи. Питаюсь скільки підкормили - каже лише два відра. Я щось засумнівався. Думаю мінімум два мішка. Сторож взяв 50 грн і пішов. Дивлюсь далі, озеро підспустили десь на 15 см. Я поняв, що кльову не буде. Мав 7 видів макухи: з горохом, з медом, конопльою, аніс, стара південний, нова жарена південний , нова привокзальна.А фіг там. Була лише одна покльовка з 9 до 19. Навпроти був якийсь пацан, казав, що за ніч зловив одного карася. Потім в 18-00 на моє місце приїхали мої знайомі і я поділився макухою і в них почало вночі клювати, але дуже слабо. Результат в них три карпи по 1кг . Чому стільки видів? Пояснюю - був ще 25.06 і тоді був дощ. В той день зловив 6 карпів, а 3 зійшло по 1 кг. Ловив на макуху стару з південного і аніс. На моє місце приїхали знайомі на нічку і результат такий як в мене 6 карпів на макуха стару з південного. Зацепи там серйозні. Обірвав три макушатніка. Потім мою машину тягнула волинянка і волинянка здалась. Приїхав трактор і спас мене. Витягнув на сам верх. Я віддячився карпом.

Отака вона рибалка в Градівці.

Дозик
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 2

» 25.07.2011 04:19 pm

Був тут з вечора суботи 23.07. по обід 24.07. з колегою по діагнозу. До рибалки особливо не готувались, але сподівання на хороший улов гріли наші думки.
Близько третьої години дня знайомий забрав мене із Зимної Води і ми виїхали в напрямку Градівки. Добрались без пригод. По прибуттю на озеро в черговий раз вислухали кілька байок сторожа по типу: "А во туй во во вчора ту бувісь дядько, то вісім карпів по кілю злапав, ловив отамо". Пішли ми зі знайомим "отамо" глянути, там сидів місцевий, який чесно кажучи не особливо наловив та й до всього жалівся на велику кількість зацепів та обривів оснасток. Оскільки бажання "пообриватись" не було, вирішили зупинитись на дамбі між озерами, де, за словами сторожа, було більш-менш чисто від зацепів. Розклались, закинулись, чекаєм. Чекали на кльов довго. В перший день він так і не наступив. Риба банально обминала наші кормушки. Так як не клювало, то приступили до культурної програми. Мяско, горілочка, задушевні розмови, споглядання навколишньої природи. Непомітно стемніло, і почекавши ще з годину в очікуванні на покльовку, пішли спати.
Зранку проснувся біля 5ї, якраз світало. Перезарядив кормушки. Закинув, чекаю. І, о диво, покльовка. Першим був хороший карась поза долоню. Поки забивав кормушку і фантазував з наживкою (опариш, кукурудза, пів хробака :D ), покльовка на ще один спінінг - ще один карась. Перезакид, кілька хвилин - покльовка. Через деякий час шляхом мінімального аналізу підібрав ключ до риби і ловив десь дві години в такому темпі, що не встигав покурити. Секрет полягав не стільки в наживці на гачку, як в набивці кормушки - рулила мастирка з меленим насінням, і, як помітив, на саму мастирку без насіння клювало набагато менше. Садок поступово заповнювався. Клювало досить активно і сусіди зправа та зліва час-від-часу косо поглядували в мій бік (чи то мені здалось, хоча в них клювало набагато гірше, ніж в мене). Підходили і одні, і інші, я радо поділився меленим соняшниковим насінням. На протилежному березі ловили знайомі, то взяли непоганого карпа в районі 2,5 кг. Коли йшов до них, то для приколу вирішив порахувати спінінги одного дядька - 10 штук :shock: . Я був в маленькому шоці. Я на рибалку їзджу на відпочинок, а не на роботу. Правда, сумніваюсь, що він на 10 спінінгів спіймав більше, ніж я на 3, та й то я деякий час ловив на 2, бо банально замахувався. Загалом було зпіймано майже відро карася на двох. Ладно... Не буду скромнічати - знайомий зпіймав лише 5 карасів, бо більше спав, ніж ловив :lol: Карась хороший - не менший, ніж долоня. Озеро порвав :roll: так сказать. Тепер, коли буде приїжджати на озеро і сторож буде казати: "Отамо сидівісь хлопець, то натєгав відро карася" - то знайте, це був я :oops: :D
загалом, вважаю, що рибалка вдалась, та й виїхали звідти по сухому без офроуду :)

v'JurOK

Повідомлення: 215

» 01.08.2011 12:40 pm

І знову в суботу я з товаришами побували в Градівці. Карась як завжди активний були екземпляри і по 600-700 грам. І знову спрацювало моє "ГРАДІВСЬКИ ПРОКЛЯТТЯ" карп під самим берегом гарно зі мною попрощався і поплив у вільне плавання. Наживка горох в кормушку і хробак з опаришом на гачок. На рахунок дороги машини вже добре втрамбували грунт і цього разу попри те що падав дощ всі машини виїжали своїм ходом.

Travel

Повідомлення: 31

» 30.08.2011 08:08 pm

Відвідав я сьогодні дану водойму, ловив з 6:00 до 17:00, насадки : Бойли, Кукурудза, Макуха. Результат-- 0!! Була одна покльовка на макуху, та якась не впевненна, леска побігла на бейтранері, і все затихло! Зночі була компанія, котра по словам сторожа впіймала одного невеличкого коропця біля 1кг, котра в 11:00 успішно зібрала свій циганський табі і поїхали. Оскільки стало на багато тихіше то зявилась надія на кльов.. та не сталось. Кльову в інших рибацюг не помітив!! За останніх 3 тижні обїхав кілька водойм в надії впіймати карпа, та все не фарт, не розумію в чому справа, ще до середини вдавалось половити коропа, а зараз якесь закляття, хоча минулого року в цей ж час було все ок...

Parker

Повідомлення: 30

» 11.09.2011 10:28 pm

І знову Градівка, насадки : Макуха, кукурудза, бойли... результат 0!! якийсь не фарт..

Parker

Повідомлення: 30

» 26.09.2011 12:19 pm

Був з товаришем 21. 09 в Градівці на 1 ому озері, бо на другому не було місця 7 00 закинули спіни я на макухи різні товариш на каші результат до 10 00 в товариша три карася в мене 0 і тут(як по замовленюю) приїзджає грузова машина на якій пише Жива риба і починають запускати рибу в озеро я з товаришем підбігли туда і почали дивитись сторожа дали нам по дві риби і ми пішли ловити далі і тут той голодний карпік почав клювати результат в товариша 12 в мене 5 менші були випущені . Погодка була просто клас і відпочинок бомбаю До речі я ше такого не бачив там по серед озера пропливали камиші як кораблі на морі, сторож казав шо то амур так коріння камишів їсть і вони плавають. Сторожа запустили в мале озеро 70 кг карпа і амура а в більше 130. карпіки від 200 грам до 600 :D

Дозик

Re: Градівка 25.06.2011

» 20.04.2012 10:37 am

01.jpg
амур 3.5 кг
Приєднані файли
03.jpg
02.jpg
амур 3 кг

Артур

Повідомлення: 1

» 25.04.2012 10:32 am

був 20.04. ціна не змінилася 50грн ......але карп ще не активний..

nazalan

» 02.05.2012 02:15 pm

Були на рибалці з30.04 на 01.05 майже добу, на другому типу озері. Ширина метрів 40-50(дно сильно замулене). на відкритій воді не бачив жодної покльовки, карасик покльовував біля камиша в куті. Перше озеро(біля лісу)- перспективніше.Карась віднерестився,а короп ще не брав. Хлопці взяли по пару коропців біля 800 гр.на поплавчанку коло камишів.

Омелянович

Повідомлення: 52

Поперед.

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: andriy4444, Омелянович і 3 гостей