Був в суботу, 05.07. Вночі падав дощ, думав приїду о 5-00, але не вийшло, бо там доїзд і, особливо, виїзд в дощ дуже поганий, так що в 8-00 спускаюсь з верху в низ на авто Октавія боком. Мій багажник доганяв перед, таке враження, що задом їхав. Приїхав 8-30. З товаришем дивлюсь сторожа якісь нові, тамтих звільнили казали. Я питаюсь його, коли кормили рибу, він каже вчора - я обломався трохи. Питаюсь скільки підкормили - каже лише два відра. Я щось засумнівався. Думаю мінімум два мішка. Сторож взяв 50 грн і пішов. Дивлюсь далі, озеро підспустили десь на 15 см. Я поняв, що кльову не буде. Мав 7 видів макухи: з горохом, з медом, конопльою, аніс, стара південний, нова жарена південний , нова привокзальна.А фіг там. Була лише одна покльовка з 9 до 19. Навпроти був якийсь пацан, казав, що за ніч зловив одного карася. Потім в 18-00 на моє місце приїхали мої знайомі і я поділився макухою і в них почало вночі клювати, але дуже слабо. Результат в них три карпи по 1кг . Чому стільки видів? Пояснюю - був ще 25.06 і тоді був дощ. В той день зловив 6 карпів, а 3 зійшло по 1 кг. Ловив на макуху стару з південного і аніс. На моє місце приїхали знайомі на нічку і результат такий як в мене 6 карпів на макуха стару з південного. Зацепи там серйозні. Обірвав три макушатніка. Потім мою машину тягнула волинянка і волинянка здалась. Приїхав трактор і спас мене. Витягнув на сам верх. Я віддячився карпом.
Отака вона рибалка в Градівці.