Дімон написав:А ти дійсно позвони попитай з якими документами потім позвони в фмсу і спитай чі визнають вони доки !!!! от тут і починається гемор бо не визнають!!! ніяки іньші крім своїх! а своїх росів у Львові аж цілих два!!! решта їх нащадки!!!! які ще навіть ще не вязались!!!! бо нема з ким, або з мамою або з татом !!!! от їх і нема!!!! от я і чекав 6 місяців а мені сказали що нема цуциків!!! певно пішли понайблищому колу !!! от і лишається знов шукати! А по Україні з розплідників їх цінять ВІД 600 уо!!!!! вот і знайди ! а потім пиши про балалайку!
Дімон написав:Та спробуй потім привезти 1.5-2 місячного цуцика ! десь так з Дніпропетровська! вийде? напевно ні, поїздом? чи машиною? довезеш? навряд перевезеня тварин дозволяється тільки в спец місцях а це під вагоном така коробка темна і страшна! і що ти отримаєш? В кращому випадку тварину з травмованою псіхікою! в гіршому ................ Машиною? можливо .....вартість цуцика від 500-600 баків +бензин ,гаї,дорожні витрати ..так десі до1000 зе дотягне.... тиб купив такого дорогого цуцика? я ні.........
П.С а може автолюксом а?
"...сон рябої кобили!"