Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска |
|
, але сьогодні прийшов час і на рибалку і на звітик
А ми пішли на секретні місця за трофеєм в прямому розумінні цього слова. Минулого року на цих ставах були виловлені солідні екземпляри
. Тато швиденько склав спін і начепивши Мепсовського Циклопа 2 пішов обловлювати бровку, а я твічив ОСПешкою Бентлі в поперек цієї самої бровки (це нічого не дало , крім тичка маленького матросика)
. Тато продовжує методично витягувати з дальняка якесь чудо яке добряче впиралося... і тільки біля самісінького краєчка берега вспливає самий справжній горбач . В нас очі в 5 коп.
, а мені є до чого прагнути. Окунь помандрував на фотосесію і
, а ми дальше обловлюємо бровку...Яка вона загадкова , кожного разу приносить якісь сюрпризи.На другій проводці мені також вдалося відірватися від нуля матросиком, завдяки Вірек Хупер , хух вдалося. І тут знову око зиркнуло на тата і все як в першому випадку - яскраве виважування , методично-суворий вираз обличчя і ще один практично такого ж розміру горбач дригається на гачку. До мене вже починає підкрадатися Жаба.Треба ж так за 5 хв. і два пристойні горбачі висять на кукані. Я починаю аналізувати ситуацію , різні чинники (включаючи прикмети
. Найбільший окунь важить майже 900 г. , чуть менший 800 г. інші на 500 г. і 100 г. З 12 год. дня до вечора не було ні одної покльовки.Вечером прийшли мисливці з пукавками
, які з двадцяти пострілів забили тільки одну бідну качку
Приїхали на стави рано , людей не було . Ми швидко розклались і через якихось 20 хвилин , я вже обловлював бровку з води , а тато пішов спінінгувати з берега . Пів годинне бомбардування бровки не дало ніякого результату, крім голосної музики на березі від *рибаків* і я поплив в одну тиху заплаву, подальше від шуму. Зразу було видно окунь тлумив мальок не слабо. Поставив Сміс Пюрі (срібний) і надиво з першої проводки окунець , на другій проводці олівець грам 500. Тато побачив , що в мене якийсь рейвах і собі захотів в тиху заплаву, так як обловлювання бровки з берега не дало жодних результатів . Припливши в заплаву в мене на першій проводці 100 грамовий окунець , на наступній знову такий самий, думав зараз піде жара , але не тут то було
. Ми із свіжими силами вирушили на загадкову бровку ... Тато почепив 16 грамову ложку Трапер і на третьому закиді в нього потужний ривок , такий , що колишня травма м*язу дала про себе знати. Вудка в бублик , напевно трофей на гачку солідний
. На жаль татові вдалося провести щуку приблизно два метри( вона потужними ривками пручалася) і прикрий схід
. Ось так от. Під вечір я ще взяв дного шнурка під кілограм і на тому все . Задоволені поїхали додому пити гарячий чай
з берега також очікував удару щуки .... Цього удару ми не дочекалися
Повернутись в Озера та ставки Львівщини
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість