Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Воля Садківська (хутір Гуки)

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Воля Садківська (хутір Гуки)

» 28.06.2011 01:29 pm

Народ, що конкретніше і скільки Ви там ловили, на яку наживку? Можливо є фото місцевості?! Дякую!

TimoxA

Повідомлення: 16

» 28.06.2011 01:50 pm

Ловили на кукурудзу ,хроба, опариша ,мастирку . Прикормка Фіш дрім (різних видів). Фото місцевості шукай в попередніх постах , я виставляв. Ми ловили приблиз но 4 години.

qwertyuiop
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 126

» 10.07.2011 08:27 pm

Привіт рибацюги !!!
Відпочивали сьогодні з фідерами на ставах . За цілий день в мене один матрос на чорну Аглію і більшен покльовок не було . Сиділи карпятники із середи - в них короп нам 4,900 кг. , амур на півтора кілограма . Кльов слабенький швидше за все через зміну тиску . На ставі було з 20 людей , в яких одні карасі (більші). Вода в нормі ... Власник буде підкошувати травичку десь на наступному тижні. А природа і краса , як завжди , на висоті . Хто був , той знає .
Н.х н.л. :)

qwertyuiop

» 16.10.2011 09:21 pm

Рибакам привіт!!! Давно я не писав ніяких звітів - півтора місяця не був на рибалці :laugh1 , але сьогодні прийшов час і на рибалку і на звітик :) В суботу, вечером за традиційною рибацькою нарадою було вирішено поїхати на практично рідні стави у Волі Садківській. Згадались мені пейзажі навколишніх пагорбів , білосніжні лебеді і окуневі котловани ... Завдяки своєму розміщенню цей став радує не одне рибацьке око. Ну, вистачить лірики...Зранку на ставі була одна єдина компанія рибаків , які ловили на малого живця матросиків... Вірніше пробували ловити :f1: А ми пішли на секретні місця за трофеєм в прямому розумінні цього слова. Минулого року на цих ставах були виловлені солідні екземпляри :huge . Тато швиденько склав спін і начепивши Мепсовського Циклопа 2 пішов обловлювати бровку, а я твічив ОСПешкою Бентлі в поперек цієї самої бровки (це нічого не дало , крім тичка маленького матросика) :? Через деякий час, тато поставив Аглію №3 срібного кольору. А я дальше бавився...Чисто випадково в одинн момент відволікся і подивився на тата, і уявіть собі картину, Крой скручений в бублик, а тато холоднокровно виважує щось солідненьке. А підсак забули ... Я , як завжди зі своїми порадами тут, як тут :go. Тато продовжує методично витягувати з дальняка якесь чудо яке добряче впиралося... і тільки біля самісінького краєчка берега вспливає самий справжній горбач . В нас очі в 5 коп. :shock: але тато і надалі спокійно його витягує без моєї допомоги на берег:yahoo: Ми в шоці... В тата заболіла рука, а в мене закалатало серце :D Радості не було меж !!! Окунь впирався дуже сильно і довго не показувався на на поверхні. Тут залишається привітати тата поки що з таким трофеєм :appl :appl :appl , а мені є до чого прагнути. Окунь помандрував на фотосесію і :kukan , а ми дальше обловлюємо бровку...Яка вона загадкова , кожного разу приносить якісь сюрпризи.На другій проводці мені також вдалося відірватися від нуля матросиком, завдяки Вірек Хупер , хух вдалося. І тут знову око зиркнуло на тата і все як в першому випадку - яскраве виважування , методично-суворий вираз обличчя і ще один практично такого ж розміру горбач дригається на гачку. До мене вже починає підкрадатися Жаба.Треба ж так за 5 хв. і два пристойні горбачі висять на кукані. Я починаю аналізувати ситуацію , різні чинники (включаючи прикмети :) ), їх багато але вдається зробити висновок і правильний...Через десять хвилин в мене на Аглію трійку , білого кольору зловився 300-грамовий окунець. Все, можна святкувати :booze:. Найбільший окунь важить майже 900 г. , чуть менший 800 г. інші на 500 г. і 100 г. З 12 год. дня до вечора не було ні одної покльовки.Вечером прийшли мисливці з пукавками :hunt :hunt :hunt, які з двадцяти пострілів забили тільки одну бідну качку :cry: :D Повечерявши , ми поїхали до дому з незабутніми враженнями.
Черговий раз Гуки не пілвели і це радує :D

Аналіз: На тілах двох великих окунів були п*явки , значить окунь стоїть під бровкою практично нерухомо і не витрачає енергії на ганяння малька , тому варто проводити приманку повільно , злегка торкаючись дна і тоді буде досить великий шанс витягнути крупняка. На трофейну щуку варто не розраховувати , власник зробив дурницю , запустив 300кг. карася з середній палецю :? , так, що цього року вона має хавчика достатньо. Хоча варто пробувати :hook:

Всім удачі і великих Вам трофеїв !!!

З повагою, Маркіян

qwertyuiop

» 16.10.2011 10:24 pm

Фотки з попереднього звіту :)
Приєднані файли
16102011423.jpg
Тато з трофеєм
16102011424.jpg
Ось такі окунці ми сьогодні ловили=)

qwertyuiop

» 23.10.2011 08:18 pm

Рибаки привіт :hoop:
Сьогодні ми з татом нікуди не планували їхати на рибалку , бо мали приїхати гості , але в природі все закономірно :) Гості не прийшли і загалом рибалка вийшла спонтанною... Вирішили поїхати в Гуки , відірватись по окуню з човна . Погода віщує хорошу рибалку, і ми налаштовані по серйозному :susel: Приїхали на стави рано , людей не було . Ми швидко розклались і через якихось 20 хвилин , я вже обловлював бровку з води , а тато пішов спінінгувати з берега . Пів годинне бомбардування бровки не дало ніякого результату, крім голосної музики на березі від *рибаків* і я поплив в одну тиху заплаву, подальше від шуму. Зразу було видно окунь тлумив мальок не слабо. Поставив Сміс Пюрі (срібний) і надиво з першої проводки окунець , на другій проводці олівець грам 500. Тато побачив , що в мене якийсь рейвах і собі захотів в тиху заплаву, так як обловлювання бровки з берега не дало жодних результатів . Припливши в заплаву в мене на першій проводці 100 грамовий окунець , на наступній знову такий самий, думав зараз піде жара , але не тут то було :? Наступних 5 годин голяк...
Як завжди все починається після смачного обіду :flame . Ми із свіжими силами вирушили на загадкову бровку ... Тато почепив 16 грамову ложку Трапер і на третьому закиді в нього потужний ривок , такий , що колишня травма м*язу дала про себе знати. Вудка в бублик , напевно трофей на гачку солідний :huge . На жаль татові вдалося провести щуку приблизно два метри( вона потужними ривками пручалася) і прикрий схід :(. Я , якщо чесно думав , що зламається спін , але Крой відпрацюва на всі сто :super1 . Ось так от. Під вечір я ще взяв дного шнурка під кілограм і на тому все . Задоволені поїхали додому пити гарячий чай :D

Всім па-па , удачі на воді!!!

qwertyuiop

» 06.11.2011 08:27 pm

Привіт рибачки :victory:
Черговий раз ми відправились в Гуки за трофеєм. Зранку приморозків не було , вітер погожий , бровка манить до себе :) Через деякий час ми були на ній і методично обловлювали кожний метр, а навпроти нас, товариш FOX :hoop: з берега також очікував удару щуки .... Цього удару ми не дочекалися :( і в 10 годині вирішили переїхати на одну секретну водойму (переважно з невеликими екземплярами 1-3 кг.) в Самбірському районі . На цьому озері ми здибались з нашою компанією і почали бомбити акваторію. Я використовував переважно колебло , вертухи, резини і різні тандеми і під кінець дня взяв щучку під кілограм (на Мепс Циклоп 2) , тато від нуля не відірвався , і наш знайомий зловив шнурка більше кілограма :D Загалом щука мало активно і кльов йде на спад , але сезон закривати ще не варто :f1:

Всім вдалої рибалки :)
FOX - привіт від Маркіяна :D

qwertyuiop

Поперед.

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість