Я та моя команда прибули десь о 6 ранку, а реєстрації відбулася о 8.30! Синоптики обіцяли грозу та дощ!!! На наше щастя грози та дощу не було, тільки було похмуро та напрям вітру мінявся кожну годину! До 8.00 години вже прибули учасники, а реєстрація була 8.30. Так як, на сайті було мало зареєстрованих людей, реєстрацію бажаючих прийняти участь у змаганні проводили на місці! Проводили жеребкування так як, на дамбі є 40 секторів, учасників було 30 рибаків! Місць хватало усім! У 8.45 рибаки зайняли свої місця, кожний у свій сектор! Почалася підготовка до змагань!
Після попереднього оголошення регламенту про змагання о 9.00, був оголошений СТАРТ символічним вистрілом! І тут почалося…(Організатори змагання організували мішок прикорми для підкорму риби, для тих у кого не було із собою). Так як, минулих змаганнях (12-13.06.2010) після старту ніяк не хотів клювати карась, клювала тільки краснопірка і то не у всіх! Тут показав свої вміння ловити рибу Млинко Сергій (профі). Він ловив без перестану.
Решта учасників сиділи та чекали « з моря погоди »:) До обіду рибаки,які прийняли участь у змаганнях, так і не дочикавшись першої покльовки, покинули змагання та пішли! Після хорошого прокормлення і помінявши снасті на більш делікатніші, у мене почалися покльовки!!! 12.00 піймав першого Карася та пару Краснопірок. Не враховуючи, від нульового до шостого сектору у якому сидів Сергій, саме більше покльову було у мене! У мене попався 29 сектор, сусідом по сектору 28 - був Віталік!
13.10 – у Віталіка був перший покльов, результат якого Карп 3кг. 360 гр.
Так як, не було активного кльову, ми подумали, що у номінації «Самий більший Карп» уже пійманий. Но тут, ми помилилися, буквально через годину, обрив карпа у мене з поводком. Помінявши поводок на 0,14, тут і почалося… і карасі, і три схода карпа. О 14.00 годині
у сусіда з 27 сектора був ним зловлений карп вагою 4 кг. 60гр.,який пізніше оказався самим великим карпом!
А у 15.40 був мною зловлений карп вагою 3кг. 910гр.
У інших учасників у садку, після оголошення фінішу 18.00, оказалося по 2-3 краснопірки, по 2 карася, пару йожиків та пару окунів. На зважування риби участь прийняли майже всі! Після підбиття підсумків, були оголошенні переможці –
1 місце загальною вагою пійманої риби 7 кг. 149гр. - став Млинко Сергій приз 1000 грн.(не встиг зробити фото)
2 місце – збірна команда 3кг. 460гр. 500 грн.
3 місце Шопський Ігор результати якого 1кг. 680гр. 300 грн.
За самий великий карп вага якого становила 4кг. 60гр. приз 200грн. (хоча на сайті був оголошений бочка пива, напевне пивзавод закрили на ремонт!).
Спільне фото рибаків, які більш-менш показали хороший результат.
Після урочистості була оголошена рибалка для задоволення, яка на мою думку проходила незрівнянно! Я та мої три сусіди у яких була покльовки за покльовкою карпа і їх виважування задоволення, було получине сповна!!!
У 19.00 було оголошено «Свято вареників прилбицьких господинь». У яких прийняло участь 10 господинь.
Дегустаторами прилбицьких вареників були МИ - учасники змагань, які віддавали голоси за найсмачніших Вареників!
Вареники були з найрізноманітнішими начинками та дуже смачними!
Тим більш, як дегустатори провівши змагання, без обіду, (думаю навряд комусь могли не сподобатися вареники). Дегустація проходила у супроводі українських народних пісень. Після голосування за найкращі вареники було оголошено переможці, які отримали:
за перше місце – 500грн., [br]
за друге-300гр.,
а за третє відповідно 100грн.
Отже, від себе особисто та від інших учасників змагання, які на мою думку підтримають мене, хочу подякувати організаторам змагань «ЛКК», та «Свята прилбицьких вареників», які започаткували на озері «Прилбичі» чудово традицію. А ше пару фото процесу дегустації ....

дякую за змагання
дякую за вареники
дякую Араiку за звiт по змаганням