Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Всі в Прилбичі

Всі в Прилбичі

» 28.06.2010 12:43 am

Я та моя команда прибули десь о 6 ранку, а реєстрації відбулася о 8.30! Синоптики обіцяли грозу та дощ!!! На наше щастя грози та дощу не було, тільки було похмуро та напрям вітру мінявся кожну годину! До 8.00 години вже прибули учасники, а реєстрація була 8.30. Так як, на сайті було мало зареєстрованих людей, реєстрацію бажаючих прийняти участь у змаганні проводили на місці! Проводили жеребкування так як, на дамбі є 40 секторів, учасників було 30 рибаків! Місць хватало усім! У 8.45 рибаки зайняли свої місця, кожний у свій сектор! Почалася підготовка до змагань!
Після попереднього оголошення регламенту про змагання о 9.00, був оголошений СТАРТ символічним вистрілом! І тут почалося…(Організатори змагання організували мішок прикорми для підкорму риби, для тих у кого не було із собою). Так як, минулих змаганнях (12-13.06.2010) після старту ніяк не хотів клювати карась, клювала тільки краснопірка і то не у всіх! Тут показав свої вміння ловити рибу Млинко Сергій (профі). Він ловив без перестану.

Решта учасників сиділи та чекали « з моря погоди »:) До обіду рибаки,які прийняли участь у змаганнях, так і не дочикавшись першої покльовки, покинули змагання та пішли! Після хорошого прокормлення і помінявши снасті на більш делікатніші, у мене почалися покльовки!!! 12.00 піймав першого Карася та пару Краснопірок. Не враховуючи, від нульового до шостого сектору у якому сидів Сергій, саме більше покльову було у мене! У мене попався 29 сектор, сусідом по сектору 28 - був Віталік!

13.10 – у Віталіка був перший покльов, результат якого Карп 3кг. 360 гр.

P6260483.JPG
фото, Віталік, карп 3кг. 460гр.
P6260484.JPG
фото, Віталік, карп 3кг. 460гр.

Так як, не було активного кльову, ми подумали, що у номінації «Самий більший Карп» уже пійманий. Но тут, ми помилилися, буквально через годину, обрив карпа у мене з поводком. Помінявши поводок на 0,14, тут і почалося… і карасі, і три схода карпа. О 14.00 годині
у сусіда з 27 сектора був ним зловлений карп вагою 4 кг. 60гр.,який пізніше оказався самим великим карпом!
DSC02126.JPG
DSC02125.JPG
фото, карп 4кг.60 гр.

А у 15.40 був мною зловлений карп вагою 3кг. 910гр.

CIMG1255.jpg
фото, карп, 3кг. 910гр.
CIMG1260.jpg
фото, карп, 3кг. 910гр.
CIMG126511111.jpg
фото, карп, 3кг. 910гр.
CIMG1264.jpg
фото, карп, 3кг. 910гр.

У інших учасників у садку, після оголошення фінішу 18.00, оказалося по 2-3 краснопірки, по 2 карася, пару йожиків та пару окунів. На зважування риби участь прийняли майже всі! Після підбиття підсумків, були оголошенні переможці –
1 місце загальною вагою пійманої риби 7 кг. 149гр. - став Млинко Сергій приз 1000 грн.(не встиг зробити фото)

2 місце – збірна команда 3кг. 460гр. 500 грн.

CIMG126711.jpg
фото, збірна команда 3кг. 460гр

3 місце Шопський Ігор результати якого 1кг. 680гр. 300 грн.

CIMG1268111.jpg
фото, 1кг. 680гр. Шопський Ігор

За самий великий карп вага якого становила 4кг. 60гр. приз 200грн. (хоча на сайті був оголошений бочка пива, напевне пивзавод закрили на ремонт!).

CIMG1269.jpg
фото переможця самого більшого карпа, 4кг. 60гр.

Спільне фото рибаків, які більш-менш показали хороший результат.

CIMG1270.jpg
спільне фото рибаків - переможців, та рибаків, які зловили карпи

Після урочистості була оголошена рибалка для задоволення, яка на мою думку проходила незрівнянно! Я та мої три сусіди у яких була покльовки за покльовкою карпа і їх виважування задоволення, було получине сповна!!!

У 19.00 було оголошено «Свято вареників прилбицьких господинь». У яких прийняло участь 10 господинь.

CIMG1287.jpg
учасниці та гості
CIMG1282.jpg
господиня
CIMG1283.jpg
господиня

Дегустаторами прилбицьких вареників були МИ - учасники змагань, які віддавали голоси за найсмачніших Вареників!

CIMG1278.jpg
дегустатори та журі
CIMG1277.jpg
пояснення правила голосування

Вареники були з найрізноманітнішими начинками та дуже смачними!

CIMG1280.jpg
вареники
CIMG1305.jpg
вареники
CIMG1306.jpg
вареники

Тим більш, як дегустатори провівши змагання, без обіду, (думаю навряд комусь могли не сподобатися вареники). Дегустація проходила у супроводі українських народних пісень. Після голосування за найкращі вареники було оголошено переможці, які отримали:
за перше місце – 500грн., [br]

CIMG1308.jpg
1 місце
CIMG1309.jpg
1 місце

за друге-300гр.,

CIMG1310.jpg
2 місце

а за третє відповідно 100грн.

CIMG1312.jpg
3 місце

Отже, від себе особисто та від інших учасників змагання, які на мою думку підтримають мене, хочу подякувати організаторам змагань «ЛКК», та «Свята прилбицьких вареників», які започаткували на озері «Прилбичі» чудово традицію. А ше пару фото процесу дегустації ....

CIMG1279.jpg
фото
CIMG1274.jpg
фото
CIMG1288.jpg
фото
CIMG1275.jpg
фото

araik11
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 93

Re: ВСІ В ПРИЛБИЧІ

» 29.06.2010 12:11 pm

Відео-ролик з Прилбичів
http://www.youtube.com/watch?v=ub2CX0UudYc

araik11

» 29.06.2010 11:20 pm

:super дякую за змагання :f1: дякую за вареники :super1 дякую Араiку за звiт по змаганням :regulation:

ivanlvov
Львівська поплавочна ліга

Повідомлення: 46

» 23.08.2010 01:02 pm

Продолжаем отчёты с акций проводимых Львовским Карповим Клубом (ЛКК) - "ВСІ В ПРИЛБИЧІ"
В своих отчётах каждый может поделиться впечатлениями от акции.

В первую очередь хочу поблагодарить ЛКК и его президента - Сендега Тараса за интересную организацию рыбацких гуляний на спортивном озере - Прилбычи! Большое спасибо, всё получилось очень интересно и вкусно! :)

0.jpg

В этот раз мы не соревновались между собой, а мило проводили время и наслаждались рыбалкой на водоёме. Красивые пейзажи озера с его обитателями, хорошая погода с купанием, наличие рыбы в водоёме - что ещё нужно для хорошего отдыха и рыбалки? :)
Вот и наша компания прибыв на водоём разместилась в хорошем месте для отдыха. Правда место подходяшее для отдыха и купания не совсем подходило для поимки трофейного экземпляра карпа - коса на мели, но нас это не расстраивало и мы приступили к отдыху на солнышке.
На фидеры ловилась краснопёрка зачётных размеров, проскакивал и карась, а вот с карпом удалось потягаться только Пашке, видно он что-то знает побольше о его вкусах и предподчтениях :)

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Мне, как освающему способ ловли на поплавок "сбирулино" было интересно опробовать его и в Прилбычах. :)
Мух любит вся рыба, но на них хорошо ловился почему-то мелкий окунь, а вот на опарыш уже пошла крупненькая краснопёрка, она тут очень резвая и доставила массу удовольствия при вываживании. Другие породы рыб поймать не удалось, видно краснопёрка так и не давала подойти, ведь каждая проводка заканчивалась её поимкой.

5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg

Вот так мы и ловили, купались и отдыхали до 18:00. А дальше нас ждал праздник желудка - конкурс "Бердиківський вареник" :)

Конкурс "Бердиківський вареник"

0.jpg

В конкурсе взяли участие хозяйки села Бердиків, которые приготовили для дегустации самые лучшие на их взляд рецепты приготовления вареников. Но определить победительницу должны были наши вкусовые качества. Скажу, что это было сделать не просто, каждый рецепт по своему уникальный и очень вкусный. :)

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg

Каждому дали по три шарика и он должен был положить в коробочку рядом с наилучшими варениками на его взгляд. Хозяйка набравшая наибольшее колличество шариков считается победительницей конкурса.

1.jpg
3.jpg
2.jpg
4.jpg

5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg

Победителями стали:
10.jpg

11.jpg
1-е место- Рубай Ольга - набрала 30 голосов и получила призовых 500 грн.

12.jpg
2-е место- Орешанская Стефа - набрала 11 голосов и полула призовых 300 грн.

13.jpg
3-е место- Салабай Стефа - набрала 7 голосов и получила призовых 200 грн

Вова

Повідомлення: 2414

» 23.08.2010 04:01 pm

Перший раз був на озері відколи його взяв в оренду ЛКК, враження дуже позитивні, видно що появились справжні господарі. Я ловив тут і в попередні роки, але таку кількість різноманітної риби, яка буквально зграями плавала під берегом бачу вперше. Карась, плотва, красень окунь не давали навіть перекусити. Дуже гарно половив і відпочив, за що дякую.
Щодо змагань чи фестивалю то їх фактично не було. Після приїзду на озеро нам сказали розміщайтесь по озеру і ловіть, що буде далі скажемо. Після цього два рази приходила охорона виганяти :shock: бо тут проходять змагання, після пояснень що я теж на змагання вибачались і йшли дальше. На запитання який план фестивалю ніхто відповіді не дав, тож позмагавшись з рибаками які були поруч, посміявшись і відпочивши поїхали додому.
Як підсумок все вийшло класно, але якщо запрошувати людей через сайт то треба враховувати що приїдуть не тільки члени ЛКК і ЛКАВ, але й просто форумчани які ніколи не були на таких заходах і просто не знають що їм робити, а одна людина яка би керувала процесом могла би прояснити ситуацію.

Tadek

Повідомлення: 156

» 23.08.2010 04:20 pm

Всё зависило от активности желающих, так как до последнего момента ничего не было понятно кто приедет и когда, то и получилась произвольная программа- рыбалка.
Так что парни, активнее учавствуйте в регистрации на сайте и организаторам на много понятнее будет соорентироваться в планах проведения и пожеланий участников.

Вова

Повідомлення: 2414

» 25.08.2010 10:44 am

конечно же, позднее аннонсирование тусовки сыграло свою негативную роль...
но, насколько мне известно, Вова предложил прибывшим (а это не менее 10 человек) устроить какие-либо соревнования в своём придуманом формате, но основная масса отказалась
так что приз от хозяев водоёма - карповое кресло, ждёт своего обладателя до следующего раза
ЗЫ: вообще-то форумчане проявляли б побольше активности, т.е. собирались бы по своему усмотрению, и тогда (в координации с нами) было бы всё гораздо веселее...ну да ничего - всё наладится, уверен!

Андрей LV
Львівський карповий клуб

Повідомлення: 608

» 25.08.2010 11:48 am

Приїхав я на закриття вихідних. Правда з рибаків залишилось лише кілька команд карпфішерів. Був наніч і до обіду. Звісно ж хотів половити карпа, але...
Вирішив попробувати самий крайній сектор, який почистив Андрій, біля острова.
Ну з карпом не получилося, не мій був день, бо впіймав лише двох з пяти (4 і 5,8). Два рази бойли закручувалися кругом гачка...
Олег SOLO впіймав десяточку і було б добре якби він скинув фотку, бо такий гарний горбаль, ну проcто спеціально для фотографії. Хотів також з ним сфоткатись, але в той час виводив свого риба.
Ну я не проце...
Тут нераз про змагання говорилося. Пропоную на Прилбичах провести фідерні змагання.
за відсутності інтенсивного кльову карпа я пішов в поле, накопав хробаків і взявся ловити карася на фідер. Якщо правильно вибрати місце і прикормити, карась бере з інтервалом 30 сек. , а краснопірка навіть не давала покласти на підставку фідерок. Закид і чуєш в руку удар. За ранок упіймав більше 30шт. А хробаків мав може з 10 :) . Карась лише один попав менше долоні. один крупняк до 500гм. з десяток на 300 а решта на долоню (мою долоню 19см).
А минулого тижня ловив карася і з дамби на фідер і також навіть духе успішно в той час, коли месні ходили і слюні пускали.
Думаю зі спортивним підходом доловлі має получитися.
Отож пропоную фідерні змагання на Прилбичах!!! Хто за?

giorgio

Повідомлення: 762

» 25.08.2010 11:59 pm

21-22.08.10 І ми там були 2 дні з ночівлею, відпочивали! Змагань не було, зате нарибачилися, СУПЕР! Діти відпочивали, загоряли!!! Під ранок поїли смачної ухи із нашого улову! Одним словом відпочинок прекрасний, сам довольний і діти задоволені! А тепер пару фоток…
Приєднані файли
CIMG0730.JPG
CIMG0728.JPG
CIMG0726.JPG
CIMG0724.JPG
CIMG0725.JPG
виважування
CIMG0706.JPG
покльовка на фідер
CIMG0723.JPG
ранковий відпочинок
CIMG0718.JPG
я після сну
CIMG0721.JPG
нічні розмови про рибалку
CIMG0714.JPG
ранкова засмага
CIMG0709.JPG
перша рибка
CIMG0703.JPG
мої гості
CIMG0701.JPG
схід сонця
Востаннє редагувалось araik11 в 26.08.2010 12:05 am, всього редагувалось 1 раз.

araik11

Повернутись в Звіти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей