Прочитавши цей "брєд" про те, що популяція риби в водосховищі нормальна і за рік виловлюють вищезгадану кількість риби, я вам розкажу все, як воно є насправді.
- ПП Ханик - голова банди, який "маже" все і всіх аж до верхівок влади...
- під ним приблизно 15 людей з ліцензіями
- під тими людьми (ставлять сітки з їхніми бірками або просто домовляються) ще чоловік 40.
- і ще є незаконні бракон"єри їх приблизно 60 чол., (які не платять рибнадзорам дань)
промисловик (20 сіток по 100м) щонайменше виловлює 50 кг риби і заробляє приблизно 100 баків в день(я це чув безпосередньо від промисловика), брак ( 1-5 сіток) - гривнів 100-200.
Гуртом продають рибу по таких тарифах:
карп -15грн/кг і це приблизно 20 кг в день (300 грн)
товстолоб - 20грн/кг - 10 кг в день (200 грн)
карась - 10грн. - 30 кг в день (300грн)
За рік один промисловик приблизно 1,5 тони риби, брак 0.5 тони.
15 промисловиків х 1,5 тони риби =22,5 тони
браки 100рил х 0,5 тон риби = 50 тон
ітого, якщо рахувати середню ціну риби 15 грн за кг виходить близько 1 000 000 українських грошенят.....
Сума набігла колосальна, нагадую, цифри вказані мінімальні і думаю з цим все ясно.
Не знаю шо там добивається громадська організація "зелений патруль", але насправді вона свою діяльність здійснює тільки ПОКАЗОВО!!! Все пояснюється тим, що Голова організації перебазовується на інший бізнес, адже прибутки від виготовлення меблів стають меншими і не вигідними!!!
Порівняння: 10 років тому любитель випливав на човні і ловив 20 кг риби в день на 1 поплавочну удочку.
зараз можна з трудом зловити 2 кг риби вдень трьома удочками...
Рибінспекція, як і всі правоохоронні органи знущається з простих людей, таких як ми...
Дякую за увагу