» 09.08.2011 09:04 am
Начитався про дану водойму більше негативного ніж позитивного,а Мені взагальному сподобалось.Був Я на цьому озері в неділю 7-го числа,був вперше.Рибалка 50 гривень,обмеження є,але ніхто за цим неслідкує.Обмеження такі як 4кг риби і 3 снасті.приїхали на озеро в 4 ранку,ловили на все фідери,поплавочну,пару карпових спінінгів.Я ловив на два фідери і одну поплавочну.з наживок кукурудза,опариш,червяк,перловка.Зранку з води на відстані метрів 50 з води вистрибували карпи великих розмірів.Розкажу про свій улов,ловив,з 4.30 ранку до 15.00.3 4.30 до 9 ранку зловив лише одного карася на долонь на фідер,а після 9 почало час від часу брати на поплавочну зловив штук 30 карасів на долонь і більше,стільки ж карпиків теж на долонь,які звичайно відпускались,штук 10 окуньків,була і одна плотва грам на 200,а в обід сталась покльовка яку довго чекав,на фідер взяв карася(як потім зважив на 922грама),на кукурудзу,хочу зазначити,що друг зловив 4-ри карася приблизно такого ж розміру.Давно таких небачив.
Продовжу свій звіт,який написав вище.хоч улов невеликий,але навідуватись туди буду,бо риби багато і по розмовах з рибаками зробив висновки,що їхати туди варто.Тиждень назад знайомий витягнув там карпа на 6кг,в одного з рибаків який був з ночовкою в улові було 6 карасів близько 1-го кг і два карпи по 1,5кг,вночі був обрив карпа на 4-5кг,цей же рибак розповів що при хорошому кльові вдавалось виловлювати по 15-20карасів від 700 до 1.200.Дратувало сильно після обіду це їзда по озеру на скутері і моторному човні,дратувало всіх рибаків,не лише мене.А так взагальному їздити туди варто і просто відпочити з компанією і половити непогану рибу,якої там дуже багато.З повагою.Вова