Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска |
|

admin написав:
про рейтинги: я подумаю, виглядає цікаво ... пошукаю чи є вже готові рішення для такого форума як в нас
Це не рейтинг, а просто схвалення чи не схвалення поста.

admin написав:знайшов наступне рішення: біля кожного повідомлення дві кнопки + та - ... відповідно накопичуються рейтинги окремих повідомлень і сумарний по кожному користувачу ... при натисканні на кнопочки - автору повідомлення відправляється приватне повідомлення про те сподобалось ваше повідомлення на форумі чи ні (можливо з коментарем) ... ну і до рейтинга додається чи віднімається 1 ... але наразі ця функція ще не дороблена до кінця ... тому є два варіанти: зачекати коли її дороблять та спробувати доробити самому ... наразі я схиляюсь трошки почекати ... потім випробую на тестовому компутері - якщо все буде добре то запровадимо на форумі ... буду тримати вса у курсі справ
volvo написав:я за накопичення рейтингу але без ПП, і блокувати оцінки будь-якими методами рахую недоцільним. От тільки саме оцінювання повинні проводити лише модератори і адмін. А то охочих подпортіть репутацію кому небудь завжди буде мати місце.
volvo написав:а ви тільки уявіть якогось одного "обіженого" який буде наліво і направо мінуси кидати...
Оцінювати повинна людина з досвідом і правом на оцінку.

Повернутись в Правила форума, питання про роботу сайта, пропозицій про вдосконалення
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей