Надивившись роликів про тюнінг Shimano вирішив подивитися як воно в Daiwa з тюнінгом осьового гальма та вала шпулі.
Перше, що я знайшов, якщо йти від кришки з MAGFORCE до регулятора осьового гальма була здається мідна прокладка.
Цікаво, що на ній помічена невелика виробітка в центрі.

Цю виробітку не вдалося повністю прибрати навіть після полірування (зліва - до, справа після полірування).

Як вона там з'явилася не зовсім зрозуміло, бо наступний елемент - ще одна чорна синтетична прокладка, яка мабуть не повинна крутитися.

Чому крутилася невідомо - може цей вузол змащувати не треба було, а я туди частенько "підливав"
Далі у ту пластикову прокладку впирається вал шпулі. Вал, після 3-х років експлуатації до полірування був гладенький, але трохи матовий. Після обробки стало візуально ніби краще, але що це дасть побачимо на практиці.

Вал з іншого боку мав суттєві вади - мікроподряпини і кільцеві "розводи" - так ніби його хтось "нульовкою" шліфував... Після полірування - небо видно

Вал впирається в шток. Шток, як і казав Wit пластиковий. Пластик правда дивний, дуже сильно протистоїть стиранню і поліруванню, хоча трохи і йому допомогло. Крім того, добре видно, що він на торці (перший зліва) має виробітку або це такий конструкторський задум. Буду вдячний, якщо хтось на новішу Daiwa гляне і скаже як воно тут повинно бути.

Шток з боку кришки регулятора мав суттєві вади, які після ретельного полірування трохи вдалося прибрати.
Крім того, шток має дуже цікаву форму. Я особисто зробив висновок, що і він не мав би обертатися, бо Т-подібна форма процесу обертання явно не сприяє. Т-подібна головка штока впирається у мідну пластинку, але не круглої а близької до квадратної форми, що мабуть свідчить про те, що пластина не повинна обертатися.

Але і тут не зовсім зрозуміло

. Шток таки обертався та ще й як! Про це свідчать численні подряпини та потертості. Правда після полірування став як новий. Мідна прокладка приліплена до такої собі липучки... Я так і не зрозумів що за матеріал - кругла прокладка буро-червоно кольору на дні стакана регулятора.
Які висновки? Перші висновки зробимо після польових випробовувань.
Другі - після заміни підшипників на металокераміку і повторних випробовувань.
З останнім проблема, бо не можу зняти той штифт, який упоперек вала шпулі японці запхали
Висновки-припущення щодо експлуатації є.
Я майже не користувався протягом першого року експлуатації осьовим гальмом взагалі, але щедро туди "капав" масла.
Можливо це й спричинило ситуацію, коли те що не мало би крутитися в напівзатиснутому розрахунковому режимі вертілося собі у маслі, як само хотіло. Буду дуже вдячний, якщо хтось поділиться "інфою" з приводу правильного обслуговування, налаштування та експлуатації осьового гальма взагалі.