Газон стадіону "УКРАЇНА"
1.Почну з того, що завдяки свому начальнику (велике йому дякую) попав на матч.
2. "Атмосфера навколо матчу" була чудова : вперерві поздоровляли склад (дубля) з золотими нагородами дублюючих складів.
Дякую головному тренеру дубля "Карпат" Роману Толочку за свято. Наголошу! що до цого дня протягом ВСІХ чемпіонатів,
України серед дублюючих складів таке вдавалось тільки двом командам: Динамо,Шахтар.;
Всім було зрозуміло що Карпатам, особливо в цьому матчі скажем так "нічого не треба", але вболівальники, особливо Фанати
так не думали. Даякую справжнім вболівальникам Карпат "ФАНАТАМ" які впродовж домашніх п"ятьох матчах збирали по два сектори !!!,
і які справді дотримувались слова "ЗАВЖДИ ВІРНІ" незважаючи на рахунок на табло. Тут тільки можу поаплодувати!.
3. "Сам матч"- єдине що зіпсувало настрій. Але взагальному нічого не могло зіпсувати настрій, так як неважливо від рахунку на табло
Свято Вдалось... КАРПАТИ в Лізі Європи, команда принесла в місто Лева свято якого чекали десять років !
4. "Результат на табло". імхо. Кривбас команда яка реально заслуговувала на перемогу. Хоча я надіявся до останньої хвилини що
Карпати переможуть. Хочеться відзначити гол Федорчука на п"ятій хвилині, на мою думку такий "шедевр" невитягнув би сам Буффон !
5. "ГАЗОН" Недочекаючись фінального свистка головного арбітра матчу (до якого претензій немаю) і після салютів, Моя команда вскладі:
1.Вова (дірєктор),2. Юрік (антон чемпіон), 3. Вова (просто вова), Зеник (джміль, він же зеновій best) надалі Я,
пробрались на газон стадіону "УКРАЇНА".
І тут все почалось: а почалось з того що ми разом з футболістами Карпат "дякували" ФАНАТАМ, потім такі гравці Карпат як Кожанов,
Федецький, Гурулі (доречі віддав свої труси одному із фанів), Тлумак - підлітали в наших руках,а от Олег Кононов сказав "боліт спіна",
і ми не стали напрягати людину. Таке враження що єдиний гравець Карпат який небув радий- це Худоб"як, який до входу в "тунель"
ніразу не підняв очі з газону.
6. "Медіа" Дуже б хотілось щоб "нашу команду" показали в передачі- "Футбольний уікенд", або "про Карпати"
P.S Дякую всім хто це читав, просто вмене зашкалюють емоції.