Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Акції "Чистий берег" (Звіти)

Зроби світ навколо себе кращим

Акції "Чистий берег" (Звіти)

» 09.03.2008 07:15 pm

Акция Львовских рыбаков.
Приехав на водоём, все пришли в ужас, что там творилось. Как так можно было загадить озеро в черте города? Куда смотрит ЖЕК? Где администрация города, экологи? Почему люди могут жить в мусорной яме?
Распределившись, кто, чем займётся рыбаки приступили к очистке водоёма от последствий человеческого свинства. Одни вычищали водоём, другие убирали берег, но робота кипела и спустя три с половиной часа, на озеро приятно было посмотреть.
Всем большое спасибо! Побольше было бы понимающих и культурных людей, то такие вопросы бы не возникали!
Отдельное спасибо местным жителям за моральную поддержку! :)

10.JPG
11.JPG
12.JPG
13.JPG
14.JPG
15.JPG
16.JPG
17.JPG
18.JPG
19.JPG
20.JPG
21.JPG

Пресса

Повідомлення: 509

Re: Почисти ставок біля Касіопеї (вул. Симоненка)

» 09.03.2008 10:30 pm

Знімаю капелюх.Повага від щирого серця.Побачив і спіймав себе на думці що сьогоднішня гра в рейтинговому турнірі не порівняеться з часом який би провів з вами.Але обов"язки є обов"язки.На наступну акцію припиню більярдне життя міста :D :D -і .можливо,підтягнусь з спортсменами :roll:

ryvak
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 1634

» 10.03.2008 01:26 pm

Я радий, шо переписка на 7 сторінок на форумі закінчилась результативно! Гидко було дивитись на ту кількість людського свинства у воді... А ще гірше від розуміння, що все це свинство зроблено молодим поколінням. А саме гидкіше те, що у них це стає модним...
Здругої сторони, були дуже слушні зауваження - навколо озера і біля школи ні одного смітника! Було б куда кинути той пакетик від чіпсів чи бляшанку - більшість би кинула в смітник...
Ну а про акцію - вдалося! І попрацювали, і поспілкувались, і подивились на майстрів нахлисту, і... пива попили! ;) Всім респект :super1

Pavel K

Повідомлення: 1495

» 10.03.2008 01:53 pm

Я думаю, що всі з учасників акції, як мінімум, не пожаліли, що прийшли. Особисто я дістав купу задоволення. Щиро жаль людей, які не захотіли чи не змогли - вони багато втратили. Найцікавіше було спостерігати за реакцією людей, які ніяк не могли зрозуміти, що дана акція
1. Ні до якої дати чи події не приурочена
2. Не відбувається під патронатом будь-якої партії.
3. Робиться абсолютно "безвозмездно то-есть даром"
4. Так, ці всі люди - рибалки, АЛЕ ВОНИ НЕ ЛОВЛЯТЬ РИБУ В ЦЬОМУ ОЗЕРІ!!!
Останній пункт вводив людей в цілковитий ступор, вони старалися підсвідомо знайти хоч якусь вигоду в наших діях, і не знаходили.
Та й таке-то. Так що пропонуйте, певний досвід і засоби праці вже є, слідуючий раз вийде краще, хоч і цього разу було супер. І ще. З спілкування я помітив, що не всі форумчани читають свіжі повідомлення, кілька людей приєдналися буквально в останні дні. Тому, з Вашого дозволу , звертаю увагу на останнє повідомлення в темі "В парку Знесіння (Кайзервальд)". Нікого ні в чому не переконую, але обговорити, я думаю, вартує. Всім привіт.

andlot

Повідомлення: 34

» 11.03.2008 10:24 am

Всім хочеться подякувати за участь і розуміння!!!
Сподобалося все, навіть з першого разу майже незнайомі люди працювали в КОМАНДІ, тому все виходило дуже швидко і злагоджено!
Вові респект за випущенного карася! :wink:
Дима (Львов)- величезне спасибі за майстер - клас по нахлисту, захоплююче видовище!!!!
Ромко- дякую за предоставлений інструмент для "майстер- класу" по твічингу :)
Ну і всім-всім, хто прийшов!!!
Разом ми сила!!!! :)
А тим, хто не прийшов з егоїстичних міркувань нехай буде соромно!!!

mishka

Повідомлення: 671

» 11.03.2008 09:32 pm

Ну ви просто молодці!!! :D Сильно шкодую, що зареєструвався на сайті тільки сьогодні, обов'язково підтримав би акцію, адже добре знаю це озерце.
P.s. Я тут чув якісь наклепи на молоде покоління, не хвилюйтесь, нормальних підлітків значно більше ніж гопніків, яким важко того папірця в смітник донести.

Reptar

Повідомлення: 123

» 13.03.2008 11:36 am

Просто молодцы :!: :!: :!:
Всю прошлую неделю был в разъездах, но 10 и 11 марта показывал ребятам на Тернопольщине и Хмельниччине наш форум и репортаж с уборки озера, честно говоря народ не совсем был готов к тому, что это просто рыбаки решили провести суботник, а тем более где никто из них не рыбачит, но у некоторых стали зарождатся идеи по кучкованию в своих местных компаниях, ведь на переферии рыбацюги очень индивидуальны и коллектив собрать- это дело не из легких, а проблем подобного плана хватает везде И как показала даная акция они решими :!: :!: :!: (Гуртом батька бити легше)
Ну...за рыбалку :booze:

Игорь

Повідомлення: 161

Чистий берег (озеро за кінотеатром "Сокіл")

» 17.04.2010 06:38 pm

:!: :!: Акцію плануємо 27.04 на 15.00. :!:
ЗБИРАЄМОСЬ БЕЗПОСЕРЕДНЬО НА ОЗЕРІ (кінотеатр "Сокіл") :!: При собі мати чим прибирати і в що скидати сміття. Пишемо тут хто буде точно
:!: і з чим:
1. Ривак (підсак, заброди).
2. Шпунт (лодка)
3. andlot
4. кум andlotа (троє граблів з залізними зубцями, мішки для сміття, рукавиці (для себе з кумом)).
5. bodja1715 (участь ще під питанням)
6. Смуток (мішки для сміття, лодка - якщо буде сильна в ній потреба)
7. божик андрій (можу для всіх привезти рукавиці і мішки)
8. А.Кот (що необхідне і не заявлене, пишіть, постараюся зорганізувати)
9. SAS
10.otar
11.Pyrih (буду мати граблі з залізними зубцями)
12.Pivot
13.RIS
Востаннє редагувалось ryvak в 21.04.2010 11:37 pm, всього редагувалось 1 раз.

ryvak

Повідомлення: 1634

» 27.04.2010 06:06 pm

Не розраховував іти на це міроприємство, бо зранку прокинувся з хворим горлом під шум дощу. Але всеж близько третьої зпакував фотоапарат, по дорозі заскочив за рукавицями на базар - і на озеро. Чесно кажучи, думав буде 5-6 чоловік, але людей було явно більше, ніж імен в списку. Хтось плавав на лодці, хтось чистив камиш, я та інші збирали сухе сміття. Десь близько шостої берег був більш-менш чистий, і всі поїхали відмічати подію (так думаю)), я ж змотався до дому, щоб не попасти під дощ. Не буду детально розповідати що і як, хто був, підводити підсумки і робити висновки - це право належить старшим, не хочу щоб на мене потім ображалися, що я все сам розпатякав)). Але від себе скажу, що дуже задоволений, що все ж пішов на озеро і зробив невеликий внесок в велику справу; а токож подякувати тим, хто був.
А, до речі, виловили якусь тварюку, дуже схожу на ротана.
DSC_0114 copy.jpg
DSC_0119 copy.jpg
DSC_0120 copy.jpg

Pivot

Повідомлення: 116

» 27.04.2010 08:45 pm

Не буду много писать, просто поблагодарю всех за участие в такой хорошей акции! Парни - СПАСИБО! И отдельное СПАСИБО нашей Танюшке (dada)
Это то что я увидел когда пришёл :(

1.jpg
2.jpg
3.jpg

А это участники акции в работе :)

4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg

А это результат :)

8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg

Завтра мусор увезут под контролем представителей Жека и личным контролем головы держадминистрации Франковского района.

Вова

Повідомлення: 2414

Re: Чистий берег

» 02.05.2010 01:44 am

Проходив сьогодні повз озеро (біля кінотеатру Сокіл"). Нажаль наша влада вкотре доводить що "вміє тримати свої обіцянки" :(
Сміття, що зібране на купу під час останної акції так там і лежить :twisted: , а обіцяли вивезти наступного дня......

bodja1715

Повідомлення: 87

Re: Чистий берег

» 02.05.2010 11:19 am

А нічого дивного. В Сихівському лісі робили прибирання (ініціатива якоїсь екологічної природоохоронної організації). Все сміття поприбирали на частині, де майданчик для вигулу собак і великої прилеглої території, навіть з кострищ. Поскладали ближче до дороги в білих великих мішках. Ну клас, думаю скоро вивезуть. Ага... Третій тиждень там стоїть. Саме гірше те, що більшість відпочиваючих не обтяжує себе необхідність донести сміття до урн (вони є при виході з лісу, і на Скрипника), а чемно кидають на ці самі мішки, зверху... Навіть боюсь собі уявити. що буде після травневих свят. Там вже тракторця мабуть не вистачить. КаМАЗом трреба буде вивозити :?

Pavel K

Повідомлення: 1495

Re: Акції біля Касіопеї (вул. Симоненка)

» 06.04.2011 02:33 pm

Сегодня прошла акция зарыбления и на озере возле "Касиопеи".
Карпик хорошо пережил дорогу и расплылся по озеру. :)

:idea: Видео

77.jpg
78.jpg

Вова

Повідомлення: 2414

Чистий берег (Алтайські озера)

» 21.04.2012 03:46 pm

Спасибо жителям Львовянам за горы мусора и дряни! - шутили сегодня работники комунальной службы во время прохождения очередной акции рыбаков - "Чистый берег". Шутки - это конечно хорошо, но если бы не было так больно смотреть на результат нашей культуры. Что только не плавало в озере - бутылки, банки, кульки, шприцы..... нескончаемый список той грязи, которую накидали в это красивое озеро.

И слава тем УКРАИНЦАМ, которые не могут смотреть равнодушно на всю эту грязь, не ждут помощи от кого-то, а принимают решение и делают наш город чище, уютнее, красивее! Большое Вам спасибо!!!

1.jpg
2.jpg
33.jpg
34.jpg
35.jpg
36.jpg
37.jpg
38.jpg
41.jpg
42.jpg
43.jpg
44.jpg