ну 2,7м це явний перебор, не знаю такого спіна який би давав реальну можливість ловлі "всякими кузяхами" з таким ростом

хіба що STR1141

думаю що це спін буде з углескла(це за шімано) - то я співчуваю твоїм рукам. Якщо для початку, то подивись в хаті берклі черівуд ростом до 1,8 тест здається до 10гр (в твій бюджет вписується, здається 150грн), кільця правда титанові, але по практиці (не моїй) показали себе з шнуром добре, але знову ж таки з товстим шнуром, як буде з тонким це ще питання. Вообщем в наших умовах максимальний ріст спіна 7'', з тестом трохи складніше, так як більшість рибацюг і я схиляюсь що тест повинен бути максимум 5-7гр (по верху), але знову ж зважаюч на наших рибів і умови, головне для мене відчувати найменшу міношку і то, це так сказати з оглядом на універсальність (смикінг). А будь-які кренки ти будеш відчувати і спіном з більшим тестом

вообщем до 10гр - ПІДЕ. Ну по шнурах все просто - СЕБ0,1, більше ти в нас нічого не знайдеш. Правда хлопці я тут мучу один заказ з японії, хочу собі шнур UNITIKA замовити ну і так по мелочах, якщо все вийде, зможу по "пацанскім" цінам відмінні речі підганяти.
Ну а з приманками, в нас взагалі ЖОПА (прошу адмінів не банити за погані слова, це слово просто найяскравіше відображає стан речей з приманками в Львові). Вообщем Сальмо (тіні, хорнет), зуріки (L-minnow44) якого тяжко виловити, правда є Льки33, але я їх ще не пробував в ділі, можливо ще з рапали міношки можеш спробувати (CD, Original, мабуть і все). А ні ще забув по не гуманним цінам Мегабас. Вообщем нам допоможуть тільки япони, правда в них вибір воблерків не великий, але знову ж таки ціни "дюже приємні"
Я взагалі сам тільки начинающий УЛьотчик