Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Ультралайтові прути і катушки

Спінінг ультралайт: прути, катушки, шнури, приманки, тактика та техніка

Re: Ультралайтові прути і катушки

» 01.02.2012 11:53 am

абсолютно згідний з даною думкою на рахунок ціни, але виходячи поки що з власних можливостей бюджет снасті можна підняти десь на 500 грн. тобто спін і катушка 1500 грн. :wink:

val_sur

Повідомлення: 34

» 01.02.2012 12:23 pm

Відповів в ПП

Fishkeen
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 361

» 01.02.2012 02:40 pm

val_sur » 01 лютого 2012 08:02 am
Прошу допомогти вибрати снасть (спінінг і катушку).Хочу придбати спінінг ультралайт навіть скоріше лайт, приманки - воблерки,мікро джиг, мікро вертушки, тобто спінінг має бути середньо універсальним для таких умов , якщо таке правда можливе, тобто щоб прут і для твіча підходив і для мікро джига.Наразі в мене старенький прут Джексон Фантом з тестом 3-15 гр. довжиною 3м.Тепер саме основне якщо така снасть існує (тобто мікро джиг і твіч) її бюджет повинен становити не більше 1 тис. грн. (спін+катуха) , довжину снасті хотілось би до 2 м (зручніше в транспортуванні) .

І я свої 5 копійок вставлю. :) .. Для твічу і для МДЖ потрібно кардинально іншої дії бланк. Всі решта приманки можна +/- компонувати. Єдине що приходить на думку. Це брати рокфішевий (мікроджиговий) патик з вершинкою тубулар. Такий патик буде доволі пригодним для таких умов. Цікавий варіант який зараз з"явився на ринку як вже писав форумчанин вище Solpara SPS-T702M від відомого бренду Major Craft. ось ссилка http://www.fishingstock.com.ua/2009-12-04-06-05-21?page=shop.browse&category_id=520 . колись таких прутів за такі гроші не було. Оглядав у нас у мисливці. Є у Львові і його сайтівські володарі, думаю зголосяться. Ще один бюджетник відомого бренду Graphiteleader CАLZANTE RV GOCRS-702UL-Т Правда цей трохи по дорожче http://fisher.co.ua/graphiteleader-calante-rv-gocrs-702ul-t.html. На катушку мало грошей залишається. З самого дешевого можна хіба ловити на Ryobi Ecusima. Але взагалі то на МДЖ тре легшу катушку і таку шоб працювала з тонкимим шнурами. А такі катухи починаються з Shimano NEW Nusci C2000 або ж Diwa Revros MX 2000

Taras_K
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 194

» 01.02.2012 02:57 pm

Є власники Солпари на сайті :D . Купив після Нового року за порадою саме Тараса. Точніше не купив, а замовив на день народження, але суть не в тім. Купували в Мисливці за 678 грн. Нещодавно його випробовував на Верещиці під Городком. Недовго правда. Хвилин 30, бо був проїздом. Але:
- два грама чути непогано.
- вертушка номер 2 - "вашшє гут" :D
- твічкав Страйк про Мідж. Твіч чуть не то, але терпимо. На виважуванні не в курсі як працює, бо ніц не зловив)
Катушка наразі Екузіма 1000. Складаю на Наскі)
Отаке.

v'JurOK
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 215

» 01.02.2012 03:31 pm

Calzante RV тут взагалі не то пальто... Є в користуванні такий, тільки з суцільною вклейкою. Але суть не в тому. Сам бланк занадто сопливий, що твічити навіть найменші мінохи...

Fishkeen

Повідомлення: 361

» 01.02.2012 06:00 pm

Нові катушки від Shimano 2012 року для спінінгістів (для японського ринку...)

Shimano Vanquish - швидш за все це заміна магнієвому Twin Power, котрий мав би вийти цього року... Магнієвий корпус, новий легкий і малоінерційний ротор, вага розміру 2500S - 190 грам, а 4000 - 240 грам. Ууухх...

Shimano Rarenium CI4+ - також з оновленим ротором, певно кращим матеріалом СІ4+.

New Aernos XT, наскільки розумію - на ринок вийде в 3 -4 кварталах цього року

New Aernos

StriDer

Повідомлення: 212

» 03.02.2012 03:21 pm

Ось керуючись власними бажаннями та можливостями (і інтернетом звичайно) вибрав такі моделі спінів
Shimano CATANA SPINNING BX 210UL (2 PCS)
SHIMANO CATANA CX 165UL
SHIMANO CATANA CX 240UL
Cormoran ULX Spinnrute 1.85
Cormoran ULX Spinnrute 2.10
Aiko MARGARITA 200L - чогось цей найбільше сподобався (уся інформація повторюю з інтернету) :)
Що скажете? Мій вибір чайника дуже жахливий чи ні?? :f1:

val_sur

» 03.02.2012 07:21 pm

А для яких приманок, якого методу ловлі, умови ловлі підбираєш прут? З перечислених напевно катани краще не брати, про Айко не знаю, Корморан нормальний патичок, але як для мене ціна височенька, краще додати сотню-дві і взяти шось типу Калзанте чи тої ж Солпари про які описувалось нижче, але спочатку потрібно оприділитись з умовами й характеристиками :)

jerkman

Повідомлення: 286

» 05.02.2012 09:40 pm

Хочу придбати спінінг ультралайт навіть скоріше лайт, приманки - воблерки,мікро джиг, мікро вертушки, тобто спінінг має бути середньо універсальним для таких умов , якщо таке правда можливе, тобто щоб прут і для твіча підходив і для мікро джига.от ще бачив Спиннинг SHIMANO NEXAVE CX SPINNING 180 L то також сподабався.Хто що може сказати про нього.

val_sur

» 05.02.2012 09:55 pm

jerkman написав: З перечислених напевно катани краще не брати

А чому катани не брати ,це з власного досвіду таке ставлення ? Я читав в інеті доволі непогані відзиви про катану.

val_sur

» 05.02.2012 10:32 pm

Я так зрозумів ти сам не оприділився чи ультралайт чи лайт, пишеш в темі ультралайт, а спінінг хочеш скоріше лайт. Приманки також перечисляєш мікроджиг, мікровертушки, а лайтом з ними працювати буде значно гірше ніж ультралайтом. Той спін Нексейв я так бачу тестом 3-14 - чистий лайт, який ж тут вийде мікроджиг до 5гр? Такий універсал порадити важко, для мікроджига і твіча стрій спіна має бути швидкий, а для вобів й вертух більше параболік. Хіба би ризикнув порадити Банакс Ультра 1-8 або 2-11-більше лайт як ти хотів, цей спін ніби й швидкий, можна джигу провести, воблерка твічанути, але водночас думаю і вертушечку і кренка можна потягати. Але ціна тут щераз така як в того Шимано, незнаю, тут оприділяйся і не спіши, добре подумай що тобі потрібно :)
Розумієш, про катану я писав тоді, коли ти дав на вибір декілька конкретних- моделей, а її я в руках держав і декілька проводок робив, от і дав пораду, а зараз коли ти хочеш і для цого і для того і невідомо чи ультралайт чи лайт, та і ціну я зрозумів хочеш десь до 500грн судячи з твого вибору, тепер я від порад утримаюсь. Оприділяйся!

jerkman

Повідомлення: 286

» 12.02.2012 07:13 pm

Всім привіт турбує вас Тернопіль, цікавить що Лвів думає про фірму Фаворит ??? а точніше про фаворит ексклюзив 732?!наперед вдячний за відповідь ))) :D

ProPank

Повідомлення: 1

» 15.02.2012 03:52 pm

to ProPank
Кілька разів тримав в руках Фаворит Ексклюзив, навіть половив ним трішки. Мені зовсім не сподобалось, особливо за ту ціну, яку за нього просять... Детальніше не пам"ятаю :D , але спінінг лишив негативні враження своєю поведінкою при його використанні, це я памятаю точно.
За ті ж гроші можна фінеззу придбати по знижці...

to all
Щодо рокфішевих прутів...

Щось я, як фанат марки Daiko, пропустив вихід цьго спінінгу... Певно тому, що записали його в морську серію, поряд зі спінінгами на тунця і іншу тяжку артилерію :)

Daiko TIDEMARK Royallite

Найкоротша модель довжиною 2.06 м і кастингом 0.5-4 грами... Вклеєний кінчик, швидкий стрій. Рекомендована роздрібна ціна наближається до позначки $1000 (чуть більше 900...) за найкоротшу модель. Просто мрія))) І виконання, як на мене, просто бомба!

І ось така альтернатива фінеззі:
Daiko Spear

Судячи з опису на цьому сайті - може бути цікава штучка... Ціна на рівні конкурентів. Шкода, що у нас як завжди нема де потрусити...

StriDer

Повідомлення: 212

» 23.02.2012 07:54 pm

Доброго дня,порадьтьте мені нормпльний спінінг до 1000грн. На воблерки))) УЛ.

Xoma

Повідомлення: 9

» 23.02.2012 09:36 pm

фаворит профешонал вполне нормальный для воблеров
МК басспара или го эмошон или слайсер хорошие палки
можете посмотреть банакс ультру

Pavel37

Повідомлення: 52

Поперед.Далі

Повернутись в Ультралайт

Хто зараз онлайн