Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Ультралайтові прути і катушки

Спінінг ультралайт: прути, катушки, шнури, приманки, тактика та техніка

Re: Ультралайтові прути і катушки

» 07.01.2012 06:12 pm

StriDer написав:Душа знову жадає Daiko... :D

Чи є у Львові користувачі якогось прутика Daiko Elzarle? Дуже хотілось би почути якусь інформацію, бо в інтернеті її обмаль, я нічого конкретного так і не зміг знайти. :?
Мені по характеристикам впав до ока ELZS-60 під мікроколебло і вертушечки, мала б бути просто фантастичною паличкою!

Наперед вдячний за відповідь!

не користувач, просто тримав в руках ну і пробував скласти своє враження без проб на воді, так от,
дуже акуратно зібрана, не дуже сподобався катушкотримач (чесно кажучи не зовсім памятаю через що, але щось там мене підкумарила контргайка). Гарна крива згину в статиці, загіпсованої ділянки майже не видно, кільця стояли теж правильно (на мою думку), такий собі швидкий модерейтік який буде внятно працювати на низах, дуже сподобалась чуйка, не очікував такого від серійника, все кажу про 57 плагінг. З тих людей що я знаю, найдовше нею користується Гриша (Антес), чуток менше такою ж моделлю користується Андрій Скворчинський (Zart). Це два користувача-практика які можуть сказати про її роботу в динаміці :)

tosi

Повідомлення: 1181

» 15.01.2012 12:35 pm

Шановне рибальське братство! Маю ось такий комплект: Авід 66lf2 (до 7 гр.) і катушка Дайва лувіас 2506, шнур 6 lb CE, цікавить таке питання по катушці - можливий варіант твічити(не дуже агресивно) мінохами 7-8 гр. без ущербу для катухи, чи краще не треба, бо зроблю з неї "роздовбайку" ?

barmaley

Повідомлення: 126

» 15.01.2012 04:30 pm

barmaley написав:можливий варіант твічити(не дуже агресивно) мінохами 7-8 гр. без ущербу для катухи

А хіба можна твічити катушкою??? :lol:
Воби краще прутиком дьоргати! :D І катуха буде ціла!

Jigmen
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 253

» 15.01.2012 05:24 pm

Jigmen написав:
barmaley написав:можливий варіант твічити(не дуже агресивно) мінохами 7-8 гр. без ущербу для катухи

А хіба можна твічити катушкою??? :lol:
Воби краще прутиком дьоргати! :D І катуха буде ціла!

І чого б це я так сміявся :) :?: Добре перефразую питання, катушка Дайва лувіас 2506 - це улкатушка, і навіть якщо і прутиком дьоргати (О, буду мати на увазі :shock: ), чи не роздовбаю її більш масивними приманками?

barmaley

» 15.01.2012 07:32 pm

barmaley написав: катушка Дайва лувіас 2506 - це улкатушка

А як тоді бути з розміром 1004??? :D
Я не сміюся,просто Ваша катушка 2506 розміру - це твердий лайт!!!Можете не переживати за катушку,головне не перевищувати тест спінінга!

Jigmen

Повідомлення: 253

» 15.01.2012 11:54 pm

катушка 2506 розміру - це твердий лайт!!!Можете не переживати за катушку,головне не перевищувати тест спінінга!

За спіннінг якраз зовсім не переживав :) , а вот на рахунок катушки "терзали сомнения"

barmaley

» 15.01.2012 11:57 pm

особисто на мене лювік 2506 враження надійної катухи не справив. Так як корпус катухи з Зайону то мінохи вагою 8грам (Orbit 80SR) я б нею не смикав. Вона то звісно таку нагрузку витримає, але не думаю що за роки 2-3 вона буде пристойно працювати, за рахунок лінійних розмірів смикінг з даною катухою мав би бути комфортним. Моя думка - мінохи типу 56-го і 70-го ріджа можна сміливо смикати, а взагалі по вазі і лінійних розмірах ідеальна УЛ-катуха :)

tosi

Повідомлення: 1181

» 17.01.2012 12:29 am

tosi написав:...а взагалі по вазі і лінійних розмірах ідеальна УЛ-катуха :)

Згіден з Тоsі. Саша, при твічі 7 гр вобів(навідь тільки мінох) цієї катухи я думаю може і на сезон не хватити. "Бармалєй" добре пише, зробить з неї роздовбайку :? 100%.

volodya

Повідомлення: 67

» 17.01.2012 12:35 am

Добавлю, і навідь, якщо це стара, а не зайон.
Хоча є один нюанс "сезон" в кожного різний, хтось має можливість поїхати раз в місяць, а хтось 100 днів у році, але все одно, якщо 7гр, то хіба-що джиг, але не твіч.

volodya

Повідомлення: 67

» 18.01.2012 05:53 pm

доброго дна, хочу придбати спиннинг GOLDEN CATCH NIRVANA 2-10g, що скажете про нього??

Bellicose

Повідомлення: 90

» 18.01.2012 06:00 pm

Крім того, що це не УЛ, нічого не скажу...

Fishkeen

Повідомлення: 361

» 20.01.2012 12:09 pm

Abu Garcia MASS BEAT MS-602SUL що скажете про даний девайс ?

remoker

Повідомлення: 2

» 20.01.2012 08:50 pm

Мав Abu Garcia MASS BEAT MS-602XUL, це той шо 0-3гр, а твій тестом 1,5-3гр. Якість виконання цього японця дуже висока, акуратний, красивий, стрій регуляр-фаст, тест насправді трішки занижений, можна сміло ловити приманками до 5гр і водночас він гарно справляється з мормишками, прекрасно їх відчуває. Сподобалось ним ловити мікроджигом, класна чуйка, а виважування окуня 100гр одне задоволення, зловив окуня 450гр, так думав шо там щука на кілограма так 2, спінінг рибу вяже дуже добре.
Твій судячи з тесту мабуть краще буде дружити з мікроджигом бо малі мормихи він мабуть буде чути поганенько, та і ймовірно буде трішки міцнішим. Загалом це більше універсальний спінінг, яким можна ловити і мікроджигом і вертушками і мікро коливалочками. Досить легенький і водночас міцненький як для такого тесту, ним не страшно і щучку 1кг витягнути, та і ціна гуманна як для прутиків такого класу :)

jerkman

Повідомлення: 286

» 01.02.2012 09:02 am

Прошу допомогти вибрати снасть (спінінг і катушку).Хочу придбати спінінг ультралайт навіть скоріше лайт, приманки - воблерки,мікро джиг, мікро вертушки, тобто спінінг має бути середньо універсальним для таких умов , якщо таке правда можливе, тобто щоб прут і для твіча підходив і для мікро джига.Наразі в мене старенький прут Джексон Фантом з тестом 3-15 гр. довжиною 3м.Тепер :P саме основне :P якщо така снасть існує (тобто мікро джиг і твіч) її бюджет повинен становити не більше 1 тис. грн. (спін+катуха) :lol: , довжину снасті хотілось би до 2 м (зручніше в транспортуванні) .
Р.s. Прошу відповісти на дане питання, керуючись власним досвідом.
P.s.s.Даний форум я прочитав тепер хотілося б якось узагальнити для себе або й почути щось нове

val_sur

Повідомлення: 34

» 01.02.2012 10:56 am

val_sur написав:Прошу допомогти вибрати снасть (спінінг і катушку).Хочу придбати спінінг ультралайт навіть скоріше лайт, приманки - воблерки,мікро джиг, мікро вертушки, тобто спінінг має бути середньо універсальним для таких умов , якщо таке правда можливе, тобто щоб прут і для твіча підходив і для мікро джига.Наразі в мене старенький прут Джексон Фантом з тестом 3-15 гр. довжиною 3м.Тепер :P саме основне :P якщо така снасть існує (тобто мікро джиг і твіч) її бюджет повинен становити не більше 1 тис. грн. (спін+катуха) :lol: , довжину снасті хотілось би до 2 м (зручніше в транспортуванні) .
Р.s. Прошу відповісти на дане питання, керуючись власним досвідом.
P.s.s.Даний форум я прочитав тепер хотілося б якось узагальнити для себе або й почути щось нове

Напиши бажану вагу по МДЖ і приблизний список бажаних вобів, а то толком не зрозуміло чи то УЛ, чи то скоріше лайт...

П.С. Пардон, не додивився по бюджету :? Якщо б тільки МДЖ, то можна було б радити Favorite BlueBird, а так, то будь-що швидкого строю і Ексія\Заубер... Всеодно з часом зрозумієш, що воно ні під твіч, ні під МДЖ толком не підходить, і що, ІМХО, за такі гроші настільки універсальних палок просто не існує... Я б в даному випадку радив би дозбирати 600-700грн(і так не сезон), і взяти щось на кшталт MajorCraft BassPara відповідного тесту(90-100 у.о.) і Shimano New Nasci C2000S(100-120 у.о.), і бути спокійним за те, що гроші витрачені не дарма...

Fishkeen

Повідомлення: 361

Поперед.Далі

Повернутись в Ультралайт

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей