qwertyuiop написав:Я вважаю , що українські рейди - це крапля в морі , яка нічого не дає . .

Повністю підримую.При масштабах Дністра і відношенні ціни одного кг риби до ціни сітки, та сітка коштує копійки і ефект від такої роботи не великий.
qwertyuiop написав:Та .., тут , я згідний з Риваком шо треба їздити на рейди , АЛЕ ТАК ПОСТІЙНО БУТИ НЕ МОЖЕ

Я за рейди при умові, що фінал приблизно такий.Інспектор затримав, оштрафував.Прокуратура розглянула, суд виніс слідуюче рішення ............А щоб зрізати сітку мені інспектор не потрібний.Різав, ріжу і буду різати.
qwertyuiop написав:Потрібно систематичний підхід з боку влади .

Чхали вони на рибу, а на нас в першу чергу.Тобто поки їх не заставити ніяких підходів не буде.Після аналізу коментів до статті http://ord-ua.com/2010/06/15/organyi-ryiboohranyi-neeffektivno-ispolzuyut-gosudarstvennyie-sredstva/ повний стовбняк.Треба терміново міняти закони.
Вова написав:ЛКАВ очень хорошо относиться ко всем начинаниям хороших дел!
Замечательно, что Вы начали немного организовываться, а то всё только базировалось на наших плечах, тяжко.
Правільно.Ну не може група людей виконати роботу за цілу Львівську обл., а крім того в них своєї роботи достатньо.Молодь і всі небайдужі Львів’яни, пора діяти.Вас є більшість, а значить в плані організаційних питань краще займатись Вам.Я проживаю в районі і готовий до роботи.Зберіться, і давайте будь ласка починати боротьбу з чинушами. Бо як що ні то через років 7 максимум 10 в верхів’ях Дністрі крім маленької верховодки плавати нічого не буде.