Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска |
|
Plitkar написав:Для мене основний показник гачка визначається по декілька критеріям (в дужках все імхо, тобто мої спостережння):
- нерезультативна підсічка (гачок повністю не просікає губу риби (Кобра));
- схід риби під час виважування (неякісна бородка (знов Кобра));
- розгинання гачка (це проблема майже всіх Гамакатсу);
- злом гачка (тут в мене в лідерах Овнер, ще й краска в червоних та синіх дуже скоро злазить).
- пробувати їх зламати, або розігнути не раджу, - в кращому випадку прийдеться витягувати з пальця.... І взагалі, використувуючи ці гачки (особливо вночі) впевнено себе почуваеш, - тільки, щоб поводок витримав.Bocl написав:Хочу трошки добавити від себе, а саме те, що розгинання гачка залежить від товщини проволки з якої саме зроблений гачок.
fisher написав:Тут я з Вами не зовсім згоден , не обовязково товстіший гачок є міцніший.
SAS написав:А от, що стосується Гамакатсу, перепрошую, - серед тих гачків, що я використовую (правда тільки на фідер), Gamakatsu LS-3615F №10 і №8 вже довший час, залишаються моїми улюбленими:
пробувати їх зламати, або розігнути не раджу, - в кращому випадку прийдеться витягувати з пальця.... І взагалі, використувуючи ці гачки (особливо вночі) впевнено себе почуваеш, - тільки, щоб поводок витримав.
Повернутись в Донка, фідер, пікер
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей