Всім привіт .Вчора прикупив на "Торпедо" фідерний кінчик , прилаштував на старий дамовский спін ( 2.60 вийшло) і сам здивувався- така класна машинерія вийшла, що захотілось відразу протестувати .Куди?-Їдь в Наварію-порадила моя мама. Практично не готувався до ловлі. Опариш вже два тижні" скучав"

в холодильнику. а все решта щучі і окуневі прибамбаси.Сьогодні вийшов з дому біля 6.00, і відразу захотілось назад в тепле ліжко- вітер зіпсув настрій.Пересилюю себе і йду до маршрутки, а вона вже чекає. В Наварію прибув в 6.45. Дорогу вже відкрили. швидше добиратись. Зустрів ще одного рибалку по дорозі, дійшли до пляжу . він залишився, а я далі до Сантіно., ще темнувато .Розмотав удочку, кинув на угад. поплавка не видно .Швидше б просвітліло нетерпиться покидати нову снасть .Розмочив сухарі, хотів кормити , але згадав, що взяв спін зі спутніком, розімняв сухарі в пружину і закидую спінінг з опаришем .На удочку покльовка - гарна плотва- з почином

.від 8.00 до 10.00 -по нулям .перепробував чуть не всю коробку вертушок і силікона. Все чудно летить з нового спінінга, аж в кайф, от тільки покльовок -мааа. 10.05-покльовка на спутнік підсікаю і чую приємну вагу.Ти хто ?- Карпушааа.Та так з розкритим ротом ,як поліно, витягую на берег, аж не цікаво. Дзеркалка , на око десь біля кіло. Чому здався без боротьби

- не розумію. Перезаряджаю і берусь знову за блешніння. Ставлю старенького гримучого Робінзона N -2 .Закинув, три оберти ручкою і ось він ударчик -різкий боковий . знайомий почерк зубатої кумці .А свічечку дасиш? -єєєє ,а фідерок гарно все погасив , а ще потрясла відритою пащею і ривок назад,- тут вже і фрикціон попрацював- ну досить, ходи вже до мене. Теж біля кілограма.15 хв. адреналіну - зарядка на весь тиждень.-А ти не хотів їхати, ловлю себе на думці . Піднявся ще сильніший вітер . що стало важко закидати, вирішую пошукати тихіше місце. Прийшов на пляж, зустрів ранішнього попутчика. У нього з товаришем на батарею (8 спінінгів) повний оооооо.Позакидував усе і знову почав кипятити воду бляхами

, та безуспішно. Додому ще заскоро , перелаштовуюсь на спортивну ловлю, за стіною тростини. Підкормив , і пішло діло, верховодка на опариша .А дід Вітрюган, як озвірів- хвилі , шо на морі .В 15.00 змотався

Мабуть сезон закрив , бо на наступні вихідні обіцяють морозенка.