Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Наварія

Про озера і ставки Львівської області де ловиться риба, як туда добратись, звіти
Каталог водойм по районам
Правила форуму
В розділах про водойми пишемо тільки звіти. Питання на зразок: хто був останнім часом? чи клює? - в чат на головній. Неінформативні повідомлення будуть видалятись.

Перед створенням нової теми обов’язково прочитайте Про створення нових тем про водойми. Теми які не містять «нормальну» інформацію про водойму будуть видалятись.

Прохання до тих, хто пише звіти - висвітлюйте (по можливості): вартість риболовлі, стан доріг, де саме ловили, час, снасті, прикормка, наживка. Відвідувачі форуму будуть вам вдячні.

Re: Наварія

» 06.09.2011 10:05 pm

Всім привіт! Давно не звітувався, Захотілось вчора в Наварію, хоча прогноз погоди по всіх синоптиках був невтішним.Сьогодні підйом в 5,00. короткі збори і мчу на першу маршрутку, темно, неба не бачу. Доїхав до Кульпарківської . пересадка і тут прозрів, -хмари- свинець суцільний, ото буде.....Ось і 141.Доїхав до Наварії- сухо. Може пронесе... :? .. Ага -пронесло, дійшов до гори, до новобудов і тут почалось. Ледве встиг забігти при дорозі в новобудову. Гарна злива .Очікував десь біля години. Трохи стихло. Вирішую йти на пляж ( там грибки, якщо знову злива,- можна перечекати.) Ось і пляж. дійшов до широкого місця. закидую спінінги і знову почалось, з неохотою виймаю плащ. Спінінги мовчать. Підкинув пару кульок прикормки і розмотую удочку .Під берегом не клює, кидаю метрів на 15 від берега. Дивлюсь на годинник-10,35. І тут під акомпанімент дощу почалось соло однієї удочки ( вся риба -десь біля 3- х кг., була піймана на удочку. наживка- мастирка, опариша обїдала верховодка.)результат " концерту": 6 карасів. -250, 250, 230, 200, 470, 170. Решта улову- гарна плотва .Кльов був дуже обережний і ледь помітним, приходилось придивлятись до поплавка, як сліпа курка :D .Десь біля 13- ї години все стихло і дощ, і вітер, і кльов. зате приїхали" завсегдателі" і почалась зВична для озера картина -горлання тренерів на моторках. сміх дітвори плескіт весел .рибалок не бачив. Десь о 15.00 почав збиратись, але побачив купи сміття вирішив трохи прибрати берег.зібрав 31 пляшку з під пива, і купу пластикових,( виніс в бувші туалети).Народ!!!! коли ми навчимось прибирати за собою?? чи в тому смітті краще культурно відпочивається? Йдучи до маршрутки, майже під кожним кущем- порожні пляшки, банки, одноразовий посуд, Куди котимось? До всеукраїнського свинюшника? Чув , що дайвери чистять Алтайські озера -.труд Сізіфа. Почистять , а далі що? Ок , а то зафлудив., перепрошую наболіло. :f1:

karperman

Повідомлення: 142

» 11.09.2011 04:10 pm

Зранку був на озері, поїхав за окунцем. Мікро джиг мовчав, а мормишечка віджигала як по окунях так і по верходці і протві :D Загалом десь
20 окунців 2 плотвички і верховодка яку не рахував. 13 Окунців взяв на таранку всю іншу рибку топив :roll:

name

Повідомлення: 50

» 13.09.2011 05:57 pm

Я вже пару раз був на водоймі і ловив суто на МДЖ, але результат нульовий. Мені здається, вода в наварії трохи затемна для МДЖ, або окунь на такого типу приманку не особо ведеться. Бачив, що окунь точно йде на чортика, і непоганий - 100-150 гр. Якщо хтось по МДЖ мав кращі результати - відпишіть, або можливо я щось не то роблю.

Саша28

Повідомлення: 26

» 15.09.2011 09:33 pm

Сьогодні Наварія мабуть вперше здивувала абсолютним безклюванням :? .Гарна погода, зранку штиль, а потім вітер змінював напрями разів пять.Після обіду вдалось відійти від нуля- тридцять плотвиць тараночного гатунку на удочку ( мастирка). Спінінги стояли , як вартові, цілий день- повний 00000000.Що характерно- ні мастирку , ні опариш навіть не рушило. :( .В 15.00 змотався. Одне добре- отримав бархатний загар, якого навіть влітку не було.Ще напрошується висновок , що в хмарну погоду, з дощем і невеликим вітром в Наварії чомусь краще ловиться .І ще -вода цвіте, рівень піднятий.От і все. :f1:
.

karperman

» 06.11.2011 08:29 pm

Всім привіт .Вчора прикупив на "Торпедо" фідерний кінчик , прилаштував на старий дамовский спін ( 2.60 вийшло) і сам здивувався- така класна машинерія вийшла, що захотілось відразу протестувати .Куди?-Їдь в Наварію-порадила моя мама. Практично не готувався до ловлі. Опариш вже два тижні" скучав" :D в холодильнику. а все решта щучі і окуневі прибамбаси.Сьогодні вийшов з дому біля 6.00, і відразу захотілось назад в тепле ліжко- вітер зіпсув настрій.Пересилюю себе і йду до маршрутки, а вона вже чекає. В Наварію прибув в 6.45. Дорогу вже відкрили. швидше добиратись. Зустрів ще одного рибалку по дорозі, дійшли до пляжу . він залишився, а я далі до Сантіно., ще темнувато .Розмотав удочку, кинув на угад. поплавка не видно .Швидше б просвітліло нетерпиться покидати нову снасть .Розмочив сухарі, хотів кормити , але згадав, що взяв спін зі спутніком, розімняв сухарі в пружину і закидую спінінг з опаришем .На удочку покльовка - гарна плотва- з почином :) .від 8.00 до 10.00 -по нулям .перепробував чуть не всю коробку вертушок і силікона. Все чудно летить з нового спінінга, аж в кайф, от тільки покльовок -мааа. 10.05-покльовка на спутнік підсікаю і чую приємну вагу.Ти хто ?- Карпушааа.Та так з розкритим ротом ,як поліно, витягую на берег, аж не цікаво. Дзеркалка , на око десь біля кіло. Чому здався без боротьби :(- не розумію. Перезаряджаю і берусь знову за блешніння. Ставлю старенького гримучого Робінзона N -2 .Закинув, три оберти ручкою і ось він ударчик -різкий боковий . знайомий почерк зубатої кумці .А свічечку дасиш? -єєєє ,а фідерок гарно все погасив , а ще потрясла відритою пащею і ривок назад,- тут вже і фрикціон попрацював- ну досить, ходи вже до мене. Теж біля кілограма.15 хв. адреналіну - зарядка на весь тиждень.-А ти не хотів їхати, ловлю себе на думці . Піднявся ще сильніший вітер . що стало важко закидати, вирішую пошукати тихіше місце. Прийшов на пляж, зустрів ранішнього попутчика. У нього з товаришем на батарею (8 спінінгів) повний оооооо.Позакидував усе і знову почав кипятити воду бляхами :D , та безуспішно. Додому ще заскоро , перелаштовуюсь на спортивну ловлю, за стіною тростини. Підкормив , і пішло діло, верховодка на опариша .А дід Вітрюган, як озвірів- хвилі , шо на морі .В 15.00 змотався :f1: Мабуть сезон закрив , бо на наступні вихідні обіцяють морозенка. :)

karperman

» 09.11.2011 06:58 pm

Заскочив сьогодні на дві години в Наварію.(не було роботи). Погода чудо - порівнюючи з неділею- майже штиль.Сонячно .Пішов полокати оберталки по пляжу і далі. В одному з вікон -удар і щука 1.200гр. на березі . Новий спін рулить і не дорого :) .Пішов далі, навпроти насосної в одному з проходів знову удар та такий , що мені стало зрозуміло , що мабуть перемога буде не за мною, але спокійно пробую підягнути до берега .раптом бачу виходить на поверхню "підводний човен"кілограм так на 5, з розкритою пащею, що і у мене рот мимоволі відкрився :D .І тут вона різко йде у бік в тростину і пішла молотити.Я так захопився боротьбою, що забув, що стою на якомусь поліні, короче підковзуюсь і під "щучий регіт" :D :oops: :lol: шубусь у воду.
Кипяток :o Встаю -думаю:- де ж вона? роблю підмотку ........ порожняк , тільки обвисла волосінь, печально , но факт. З боку якби хто зазнимкував, то думаю можна сміло в рибацький гумор відсилати .Повикручувався і гайда додому, бо вже не літо :D .Кайффффф. Піду завтра запишусь в моржі у себе на Левандівці, хрещення прийняв :lol: .

karperman

» 11.11.2011 07:09 pm

Був дві години біля мосту-на дроп з "сідопкою" спокусив 9 окунців, з них два біля 200 гр. Але покльовки майже линові :D тук.... і все, підсічку робиш на інтуїції, коротше, кожна рибка вистраждана.

oleh

Повідомлення: 627

» 18.11.2011 01:52 pm

Був согодні зранку, піймав 13 окунів. Льоду як так то немає, хіба під берегом 1-2 метри. Ну і в заливах де немає вітру то корка стоїть.

name

Повідомлення: 50

» 19.11.2011 04:45 pm

Був сьогодні 1-ну. год. біля мосту, кльов відсутній, клюнуло таке чудо :) а спініг з руки так вирвало аж адреналін підскочив :D
Приєднані файли
DSC01989.JPG

pavuk

Повідомлення: 10

» 19.11.2011 10:52 pm

pavuk написав:Був сьогодні 1-ну. год. біля мосту, кльов відсутній, клюнуло таке чудо :) а спініг з руки так вирвало аж адреналін підскочив :D

та це щось схоже на щипівку - ідеальний живець для окуня.

matvs

Повідомлення: 41

» 20.11.2011 05:10 pm

Ну да, це мабуть вона і є, ще її називаюсь сикавкою, а також має і інші назви. Супер живець на сома, дуже живуча і вертлява, інколи сом на неї краще бере ніж на рослика, попутньо попадається й щука і окунь, декілька раз ловив руками в рачих норах :)

jerkman

Повідомлення: 286

» 27.11.2011 05:22 pm

Был седня с 12 до 4 возле запретки. Под мостом ледяная каша (ветер был на нас). Поймал 1 окунька на пол ладошки, и еще была куча поклевок таких же по размеру, но не засекались. Видели щуку до 2х кг, стояла в траве, брать ничего не хотела...

Pivot
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 116

» 30.11.2011 06:14 pm

Був вчора в Наварії. Практично всі затоки, проходи в тростині - в льоді, десь біля 1 см .Знайшов кілька місць для полокання приманух, але як кажуть росіяни -УВЫ .Ні одного удару, ні на що. Навіть річку протестував, що витікає з озера .Зачепив дві китайки, які успішно були порізані, були порожні, видно вже все вибрали. Погода чудна і безвітряно, але настрій таки собі зіпсував. -Що буде з озером? Давно писав про річечку - смердючечку, що тихенько запустили в озеро, зі сторони новобудов, так от її вирішили, так би мовити,- узаконити. Працює техніка , люди -риють рови , ставлять каналізаційні колодязі і який ви думаєте напрям?, -правильно- до низу, до озера.Я не думаю , що внизу вони поставлять велику вигребну яму. Пройшов по березі від "Динамо" і до моста і далі. Гори сміття і пластику. Пройшов шлюзи, охорона на місці. ловити не можна. Далі берегом до моста, шукаючи , місця без льоду. Біля моста вже не покидати , все в льоді. А , чуть не забув , на горі перед мостом, справа, зявився шлагбаум, якась нова віп зона, котеджі , як гриби ростуть. Далі по маршруту у нас новий міні готель, з міні рестораном, на горі за мостом , як вже внапрямку до Малечкович ( може конкурент "Сантіно?)" .Робота кипить , а огорожу вже тягнуть до самої води ще й туями обсажують. Думаю, що навесну, там в куті вже не підійти до води,( а місток гарний побудували).Да .....- правільной дорогой ідьоте товарищи. от тільки не знаю , як буде називатись ця місцина , коли її " окончатєльно" заср.....ть і забудують . Пропоную конкурс на кращу назву :oops: :) щось на зразок-" Наварійський ВіП свинарник". да... бабло ..........

karperman

» 22.01.2012 05:34 pm

Бажання відкрити сезон перемогло здоровий глузд (більшість звітів напередодні були невтішними , про стан льоду ) і ми з сусідом і його знайомим вирішили провідати Наварію .Приїхали десь біля 10.00.Відразу до Сантіно. На наше здивування спокійно вийшли на лід, але подальші проби показали , що лід надійний тільки в кінці затоки, чим далі до виходу з неї лід ставав тоньший і я припинив подальші кроки.Ловити почали на глибині 1.5- 2.00 метра.По нулям. І в тростину залазили, і під берегом, і на глибині та покльовки ніхто з нас так і не побачив. Вода почала виходити на лід, ще й сніг, ну не комфортна вийшла рибалочка :) .Але : оскому збили, на льоді були, чистим повітрям дихали, запас енергії отримали і надіємось. що це тільки початок сезону і рибу з під льоду ми ще виманимо. По дорозі додому заїхали на Левандівське озеро , на лід вийшов , але лід не надійний, так що будьте обережні.

karperman

» 29.01.2012 06:30 pm

29.01. був в Наварії.
Сонечко світить :) ,-16 :o .Але мороз на дворі поїхати закинути вудочку з льоду, мені не позаважав.Коли стало трохи тепліше(-12 :lol: ),вирушив на озеро.Це вже було 11:00.Приїхав на озеро,поїхав на головну дамбу(біля Щірки).За 2 години з батьком навіть не сіпнуло :evil: .Але потім найшов лунку,виловив з неї 10 окунців(70-80гр) і був щасливий.Батько біля мене піймав ще одного.Результат 11 окунів.Лід 12-15см, зовсім не рихлий.
Відпочив суперово.Думав що буде холодніше,а так, сонечко пигріло і сидіти нормально.Збирали по 10 гривень.

Юра Волков

Повідомлення: 109

Поперед.Далі

Повернутись в Озера та ставки Львівщини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: radiator і 1 гість