fisher написав:Допоможіть, будь-ласка, у сформуванні "слогану". Хочу зробити кілька табличок з фанери і розставити по озерах, де рибалю зимою. Текст планую зробити, щось типу " Шановні рибалки не забувайте про пункт ( такий то ) ??? згідно положення такого то ??? , що дозволяється не більше 5 жерлиць на людину. Звідки це взяти і як правильно написати?
П.С. Нікого ні до якої акції не закликаю, просто не знаю в яку тему написати.
Дійсно побільше б таких табличок на водоймах, бо зовсім обнагліли, ловлять мінімум на 20 жерлиць, а на деяких водоймах стоїть сто жерлиць і днює і ночує, місцево тільки тупо ходять їх перевіряти час від часу. Кажу знайомому ти браконьєр, а він каже, а якби тобі дозволили спінінгом кинути тільки 5 раз, от і докажи шось такій людині. Щуку валять шо дурні за зиму, хвалився якось навіть 17 штук зловив один, а шо казати про інших, а весною плачуть ой шось не бере того року щука

, сподіваюсь в Жукові обрибити трофеєм 
замечание принимается, я просто неправильно выразил свою мысль
, хотелось сказать - если любой из НАШИХ говорит, что беру 10шт на Шувар и 20-50шт в рыбмагазины-будки Сихова, Краковский и только им известные точки (читай другие места), с соответствуещей записью для статистики- думаю такой метод ускорит, а главное расширит распостранение