Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска |
|
Арго написав:Це скоріше всьогоОндартра не їсть риби взагалі.
Харчуються прибережними і водними рослинами — очеретом, рогозом, осокою, хвощамі, стрілицею, рдестом. Навесні ондатра годується молодими стеблами і листям, літом і осінню - прикореневими частинами і кореневищами, взимку тільки кореневищами. Поїдає також сільськогосподарські культури. Рідше, коли рослинної їжі мало, їсть молюсків, жаб і дрібну рибу.

Хлопці що ви говорите,та в тому ставку за місяць часу залишиться лише одні ондатри і видри.Якщо вона їсть рибу,то пепремішай з щурячою труткою,але добре,і підложи на мостиках.Проблема пропаде відразу.Я згадав як мій сусід по дачі виводив їх зі свого озерця.Наїлись трутки добре і пропалиДесь за пів дня спостереження вони тянули в зубах біля десяти риб, і це тільки що я бачив
Арго написав:Хлопці що ви говорите,та в тому ставку за місяць часу залишиться лише одні ондатри і видри.Якщо вона їсть рибу,то пепремішай з щурячою труткою,але добре,і підложи на мостиках.Проблема пропаде відразу.Я згадав як мій сусід по дачі виводив їх зі свого озерця.Наїлись трутки добре і пропалиДесь за пів дня спостереження вони тянули в зубах біля десяти риб, і це тільки що я бачив
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей