Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

"Мисливці-брехуни!!???--БРЕХНЯ!!!!"

"Мисливці-брехуни!!???--БРЕХНЯ!!!!"

» 18.03.2010 09:31 pm

Жаль,що немає можливості зняти на камеру кожний постріл...
Плотича(терноп обл),година одинадцята,льот високий ,стоїмо на греблі між ставами,розтягнулись на метрів 100-120.Патрони кручу сам-сільвер +0,3 до норми,40гр дробі№3,гільза з повиш юбкою.
високий льот достав мене,але три крижаки пішли чуть нижче(80-90м)-йшли десь на середину нашого ланцюга,я стояв зкраю ,-схема нікудишня але як міг-хлопці стоять рушниці не вскидають,думаю-пальну,вскинув,взяв перед першим кр десь корпусів 8-10 -постріл ,стайка взяла від мене ,за сек останній крижак впав під ноги хлопцям ,які стояли на іншому кінці ланцюжка,я не повірив-біжу туди і в кожного питаю,чи він не стріляв,тільки махали головами-що ні,попала одна дробина під крило... не можу схемку завантажити
ще один випадок-поїхав до знайомого на Гусятин-їздили по ставках-повний ноль,зустріли єгеря ,вирішили поїхати взяти лягавих і- на лиса.(я перший раз на лиса).Струмок-з обох сторін очерет,мене поставили 20м від містка,самі з собаками-пішли окружати очерет.я сів метер від дороги -курити хочу!-вуха пухнуть,але азарт пересилив.5хв собаки подали голос-5хв -стихли ...чую кущик зарухався,ноги стерпли,але не рухаюся,виходить лис(я ще не знав що здоровенний),подивився по боках,почав переходити дорогу,я помалу приклався...постріл(півкартеч),лис махнув хвостом-і в хащі,я підбіг на це місце,бахнув по кущах(0),що рухались (15-20м)...,10хв- приходять хлопці-по чому стріляв?-по лису,на цьому місці-майже в упор,пустіть своїх лягавих по сліду,собаки понюхали ,відійшли 2м від дороги,вернулись.і тут почалось-"лис знає на кого виходити-і тд і тп,після 15хвилинного обговорення,мене достало,ну як думаю можна смазати з 20 м,розвернувся ,почав дертись в хащі вздовж струмка-30 м від дороги,я як побачив лиса який мирно лежав,витягнувши ноги,так кров бахнула в голову..взяв лиса за хвоста,тягну і кричу несамовито-нах..я вам лягаві,що я мушу шукати-це вже адреналін,хлопці-перше обалділи,потім-"ти чо зразу небіг за ним",-я ж на номері і т д...Потім як взяли ще одного,я поняв-який був лис здоровий -десь на 4кг важчий за другого

TISHAN

Повідомлення: 33

Re: "мисливці-брехуни!!???--БРЕХНЯ!!!!"

» 18.03.2010 10:52 pm

TISHAN написав: три крижаки пішли чуть нижче(80-90м) - хлопці стоять рушниці не вскидають,думаю-пальну,вскинув,взяв перед першим кр десь корпусів 8-10 -постріл

TISHAN написав:я підбіг на це місце,бахнув по кущах(0),що рухались (15-20м)...

:?

Muk

Повідомлення: 538

» 18.03.2010 10:55 pm

TISHAN написав:.....я помалу приклався...постріл(півкартеч),лис махнув хвостом-і в хащі,я підбіг на це місце,бахнув по кущах(0),що рухались (15-20м)...,

МОЛОДЕЦЬ !
ДОБРЕ ЩО ВСІ ЖИВІ ЛИШИЛИСЬ !

Sanych

Повідомлення: 327

» 18.03.2010 11:51 pm

звичайно,мова не дуже літературна,я і не претендую на пуліцерівську премію,просто попробував описати ,що мене найбільше вразило цього сезону,попробую розшифрувати

Muk » 18 березня 2010 10:52 pm

TISHAN написав: три крижаки пішли чуть нижче(80-90м) - хлопці стоять рушниці не вскидають,думаю-пальну,вскинув,взяв перед першим крижнем десь корпусів 8-10 і вистрілив ------ я писав-високий льот-це означає більше100-150м,так і буває ближче до 11-12їгод-не розумію,що тут неймовірного,випередж 8-10 корпусів-це натвою думку забагато,чи замало :wink:

TISHAN написав:я підбіг на це місце,бахнув по кущах(0),що рухались (15-20м)... -------------я писав -перший постріл півкартеч-другий - нулем,-кущі,висотою біля метр тому лиса видно небуло,а тільки кущі рухались на відстані 15-20метрів-напарника би розгледів(не пили ж так ,щоб рачки лазити)
Востаннє редагувалось TISHAN в 18.03.2010 11:58 pm, всього редагувалось 1 раз.

TISHAN

Re: "Мисливці-брехуни!!???--БРЕХНЯ!!!!"

» 18.03.2010 11:58 pm

:baby: :regulation: :!:

Арго
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 3702

» 19.03.2010 12:03 am

А якби в кущах хтось був з номерів :!: Небезпечно так стріляти,та і по правилах ведення полювання суворо заборонено вести вогонь по невидимих місцях і цілях.Якби ти так стрельнув на облаві,то був би вигнаний з полювання назавжди :!: Воно весело і в той же час тужно :!: Роби висновок.

Арго

» 19.03.2010 12:07 am

Жаль не можу схемку місця закинути,можу накреслити в паверпойнті,але не можу закинути
Востаннє редагувалось TISHAN в 19.03.2010 12:15 am, всього редагувалось 1 раз.

TISHAN

» 19.03.2010 12:13 am

Жарти, жартами, але усі трагічні випадки так і стаються :!: А потім кажуть: А я думав.... :twisted:
В моїй компанії за таке надавали б по писку, ствола забрали б до кінця полювання.

dudko

Повідомлення: 365

» 19.03.2010 12:20 am

Замість того щоб сперечатись, краще трохи спинись, спусти пару і подумай.
Повір, ні в кого немає бажання тебе повчати або зачипити твою гідність.
Ті правила про які тобі нагадують написали люди не дурніші за тебе і мене. Згоден ?
Про качку: відкрий яку-небудь розумну книжечку, та прочитай про оптимальну відстань пострілу, це цифри перевірені досвідом багатоьх років та людей. Може не дарма ніхто з мисливців навіть не підняв рушниці ?
А про постріли по кущах ... тут навіть говорити нема про що ! Не бачиш цілі - не стріляєш ! Навіть якщо впевнений на 200 %. Я особисто був присутній на полюванні, де в такий самій ситуації підстрелили лайку єгеря. На тому самому полюванні двоє "не зовсім" розумних нагончих вийшли на номера раніше за інших і вирішили виправити цю помилку ... пішли назад в загін ... на поради цього не робити вони не реагували. На місці тої лайки могли бути і вони.

Sanych

Повідомлення: 327

» 19.03.2010 12:25 am

Всі мисливські неписані закони написані кров"ю,як не самих мисливців,то їх помічників-собак :!: Тяжко даються ці закони і як легко вони порушуються :!: :?

Арго

» 19.03.2010 12:25 am

Попробую на словах пояснити
тече струмок,перпендикулярно до струмка йде дорога з містком через струмок,ми всі 4 чоловік на одному березі,на мене собаки вигнали лиса-він перебіг дорогу(одночасно постріл-тобто-вздовж дороги-другий постріл я робив у слід втікаючому від мисливцівлисові,тобто спиною до всіх інших

TISHAN

» 19.03.2010 12:28 am

Шкода що в нас люди вчаться на своїх помилках,а не на чужих :?

TISHAN слухай а як що в тих кущах затаївся якись мисливець ,якого "приперло",то що робити потім?
Є закон і його треба дотримуватись.Береженого бог береже.

doctor_com

Повідомлення: 627

» 19.03.2010 12:37 am

Нехай краще такі небезпечні ситуації моделюються на форумі,а ти вже після такого моделювання з різними векторами на місці враз зорієнтуєшся зі всіми небезпечними поправками.Такі дискусії необхідні для набування імунітету від небезпеки :!:

Арго

» 19.03.2010 12:39 am

[quote="Sanych"]Замість того щоб сперечатись, краще трохи спинись, спусти пару і подумай.
Повір, ні в кого немає бажання тебе повчати або зачипити твою гідність.
Ті правила про які тобі нагадують написали люди не дурніші за тебе і мене. Згоден ?
Про качку: відкрий яку-небудь розумну книжечку, та прочитай про оптимальну відстань пострілу, це цифри перевірені досвідом багатоьх років та людей. Може не дарма ніхто з мисливців навіть не підняв рушниці ?

на рахунок крижня-теорія це хороша штука,оптимальна відстань і т д -це не я так круто стріляю,тут просто повезло,це незвичайно і напевне буває раз в житті,тому і вирішив розповісти,тай семеро мисливців це бачили,думаю на слід сезон вони будуть приїжджати у це місце,куди і вас запрошую

TISHAN

» 19.03.2010 12:42 am

Арго написав:Нехай краще такі небезпечні ситуації моделюються на форумі,а ти вже після такого моделювання з різними векторами на місці враз зорієнтуєшся зі всіми небезпечними поправками.Такі дискусії необхідні для набування імунітету від небезпеки :!:

згідний на 101процент

TISHAN

Далі

Повернутись в Розмови про все

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей