Жаль,що немає можливості зняти на камеру кожний постріл...
Плотича(терноп обл),година одинадцята,льот високий ,стоїмо на греблі між ставами,розтягнулись на метрів 100-120.Патрони кручу сам-сільвер +0,3 до норми,40гр дробі№3,гільза з повиш юбкою.
високий льот достав мене,але три крижаки пішли чуть нижче(80-90м)-йшли десь на середину нашого ланцюга,я стояв зкраю ,-схема нікудишня але як міг-хлопці стоять рушниці не вскидають,думаю-пальну,вскинув,взяв перед першим кр десь корпусів 8-10 -постріл ,стайка взяла від мене ,за сек останній крижак впав під ноги хлопцям ,які стояли на іншому кінці ланцюжка,я не повірив-біжу туди і в кожного питаю,чи він не стріляв,тільки махали головами-що ні,попала одна дробина під крило... не можу схемку завантажити
ще один випадок-поїхав до знайомого на Гусятин-їздили по ставках-повний ноль,зустріли єгеря ,вирішили поїхати взяти лягавих і- на лиса.(я перший раз на лиса).Струмок-з обох сторін очерет,мене поставили 20м від містка,самі з собаками-пішли окружати очерет.я сів метер від дороги -курити хочу!-вуха пухнуть,але азарт пересилив.5хв собаки подали голос-5хв -стихли ...чую кущик зарухався,ноги стерпли,але не рухаюся,виходить лис(я ще не знав що здоровенний),подивився по боках,почав переходити дорогу,я помалу приклався...постріл(півкартеч),лис махнув хвостом-і в хащі,я підбіг на це місце,бахнув по кущах(0),що рухались (15-20м)...,10хв- приходять хлопці-по чому стріляв?-по лису,на цьому місці-майже в упор,пустіть своїх лягавих по сліду,собаки понюхали ,відійшли 2м від дороги,вернулись.і тут почалось-"лис знає на кого виходити-і тд і тп,після 15хвилинного обговорення,мене достало,ну як думаю можна смазати з 20 м,розвернувся ,почав дертись в хащі вздовж струмка-30 м від дороги,я як побачив лиса який мирно лежав,витягнувши ноги,так кров бахнула в голову..взяв лиса за хвоста,тягну і кричу несамовито-нах..я вам лягаві,що я мушу шукати-це вже адреналін,хлопці-перше обалділи,потім-"ти чо зразу небіг за ним",-я ж на номері і т д...Потім як взяли ще одного,я поняв-який був лис здоровий -десь на 4кг важчий за другого