Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Який порох кращий?

Патрони, заряди, кулі

Re: Який порох кращий?

» 30.08.2010 01:28 pm

Chrom написав:
Вадим Олександрович написав:Доброго дня.Цьогоріч в мене перше офіційне відкриття і старші мисливці порекомендували мені купити порох "Крук",кажуть- "...на качку піде".Яка Ваша думка щодо нього?Дякую.

Порох крук це порох який призначений під капсуль центробой , який використовується з латунними гільзами , а під жевело є інші пороха типу "Сокола" це я ще читав в старих радянських посібниках і перевірено на власному досвіді , якщо не хочеш розбивати патронники , тоді споряджуй патрони порохом за призначенням !!!

Певно ти навіть банки пороха Крук і в руках не тримав :lol: якщо таке пишеш
ЦИТУЮ НАПИС З БАНКИ ПОРОХУ КРУК (на банці написано великими червоними буквами в самому початку інструкції) :"Порох мисивський Крук використовується для спорядження дробових патронів до гладкоствольних мисливських рушниць з паперовою чи пластмасовою гільзою та капсулем "Жевело" "
Пишіть те в чому впевнені на 100 % , тим більше в такій темі як про порох та спорядження патронів !!!!

Sanych

Повідомлення: 322

» 30.08.2010 02:23 pm

Спочатку випускали порох "Сокіл",а вже потім,після перебудови,- "Крук" :!: Тарас скоріше всього зробив опписку :!:

Арго
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 3693

» 31.08.2010 12:08 am

Дійсно щось напутав. Це напевне було написано про димний. Дякую що виправили :super1

Chrom

Повідомлення: 29

» 06.09.2010 06:37 pm

На рахунок пороха Крук.Перевірили його на ділі-досить пристойні результати вийшли.Відкривались з ним на вихідних,результат я відписав у свому звіті.

Вадим Олександрович

Повідомлення: 18

Поперед.

Повернутись в Боєприпаси

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей