Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Наживка

Мах, штекер, матч, болонез

Наживка

» 13.03.2010 12:22 am

Манна болтуха. Щоб зробити манну болтуху необхідно: манка, шприц (без голки), маленька баночка (щоб закривалась), вода.
Беремо манку і насипаєм у баночку, заливаємо водою (щоб покрила манку), закриваємо банку і відставляємо на 20хв. Через 20хв. відкриваємо і починаємо перемішувати другою стороною ложки 10-15хв.(не менше). Потрібно добитись такого стану, щоб манка, коли тянути ложку , тянулась на 4-5см. Далі беремо шприц без голки і витягаємо поршень, накладаємо у нього манку другою стороною ложки, лишаючи місце (трошки) для поршня. Далі закриваємо шприц поршнем і манна болтуха ГОТОВА. Тепер її можна поставити в холодильник, вона зберігається довго...

Аватар користувача
nazik199578
 
Повідомлення: 53
З нами з: 30.01.2010 04:00 pm
Звідки: ЛЬВІВ (МІСТО ЛЕВА)

Re: Наживка

» 13.03.2010 12:33 am

цікаво, зараз вона працює?
цікавить використання її на каналі у Бурштині

Аватар користувача
Outsider
 
Повідомлення: 159
З нами з: 14.01.2010 04:43 pm

Re: Наживка

» 16.03.2010 09:36 pm

Наживки можна перераховувати довго,але як сказав хтось з відомих поплавочників:
"Мотыль работает всегда.Иногда лутше,иногда хуже,но РАБОТАЕТ..." :)

Аватар користувача
Plitkar
Львівська поплавочна ліга
Львівська обласна федерація риболовного спорту
 
Повідомлення: 409
З нами з: 16.02.2009 05:59 pm
Звідки: Україна м.Львів

Re: Наживка

» 16.03.2010 11:47 pm

А ще в бовтуху добавляють араматизатори, в першу чергу це мед, часник, аніс.
Бовтуха працює увесь час і всюди по білій рибі, особливо якщо вона проготовлена в класичному, первозданному вигляді,
тобто має більш рідку консистенцію і шприцом не намотаїш, а тільки паличкою ( її ще називають "сопля" ). Доречі
паличкою, хоч і не зручно, але можна намотати кульку любого розміру, чого не зробиш шприцом.
Ще з бовтухою можна комбінувати, наприклад ,- випадок з власного досвіду:
- Я і ще двоє колег рибалили на одному озері. З самого ранку до 9-ї години на цілому озері ні в кого жодної покльовки (щоправда
слухи донеслись в когось була карпова покльовка). Я на гачок начіпив 1-го апариша і закуклив його бовтухою ( зі шприца, з часником)
і почав час від часу витягати досить крупних карасів, колеги повторили і все так само. В підтвердження скажу, що всі інші рибаки
так і залишились з 0-м.
Хочу сказати, що бовтуха серед наживок займає достойне місце.

Аватар користувача
SAS
 
Повідомлення: 328
З нами з: 28.06.2009 12:10 pm
Звідки: Львів - Сихів

Re: Наживка

» 17.03.2010 03:07 pm

ПЕРЛОВКА В ТЕРМОСІ
Що потрібно: термос(з широким горлишком),перловка,кіпяток.
1.Беремо перловку і засипаємо 5 ложичок у термос(можна і білше ,але не більше 1/4 від величини термоса)
2.Заливаєм кіпятком майже до кінця і закриваєм (на 3 години залежно від термоса)
3.Відкриваєм термос і зливаєм з нього воду
4.Тепер висипаєм перловку на газету і добавляєм 1 ложку меду.
5.Коли мед ростав розкладаємо перловку по цілій газеті.
6.Тепер перисипаєм її паніровочними сухарями(щоб відділити кожне зерно)
7.Зачіпляти гочком потрібно за чорну полоску.
ГОТОВО.....................

Аватар користувача
nazik199578
 
Повідомлення: 53
З нами з: 30.01.2010 04:00 pm
Звідки: ЛЬВІВ (МІСТО ЛЕВА)

Re: Наживка

» 17.03.2010 04:16 pm

Так,як я не сильно товаришую з кулінарією,також користуюсь цим методом.Добре працює по карасю...і не тільки...
nazik199578 написав: 6.Тепер перисипаєм її паніровочними сухарями(щоб відділити кожне зерно)

Інколи замість сухарів використовую готову фірмову суміш з прикормки,якою на рибалці збираюсь кормити.

Аватар користувача
Plitkar
Львівська поплавочна ліга
Львівська обласна федерація риболовного спорту
 
Повідомлення: 409
З нами з: 16.02.2009 05:59 pm
Звідки: Україна м.Львів

Re: Наживка

» 17.03.2010 05:36 pm

МАМАЛИГА

Що потрібно : кукурузна мука,вода,олія.(якщо немає кукурузної муки то можна використати пшеничну муку і кукурузну крупу)
1.Беремо 2 ложки кукурузної крупи до неї пів ложки пшеничної муки і перемішуєм
2.Тепер беремо якусь маленьку каструлю і наливаєм туди 2 ложки води.І доводим до кипіння.
3.Тепер у кіпяток засипаєм кукурузно-пшеничну суміш і перемішуєм.
4.Тепер беремо те що у нас вийшло і розминаєм руками.
5.Тепер беремо олію і наливаєм трошки на руку,і починаєм розминати тісто щоб воно ввібрало олію.
ГОТОВО...................

Аватар користувача
nazik199578
 
Повідомлення: 53
З нами з: 30.01.2010 04:00 pm
Звідки: ЛЬВІВ (МІСТО ЛЕВА)

Re: Наживка

» 18.03.2010 07:12 am

Ну, стаканами вімірювати крупу і воду для хорошої мамалиги доводилось не раз... А от ложками :D Моргнути не встигнеш, як ті дві ложки випаруються

Аватар користувача
Pavel K
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту
 
Повідомлення: 2777
З нами з: 12.02.2007 09:10 pm
Звідки: Львів, Cихів O67927O677

Re: Наживка

» 18.03.2010 12:13 pm

Мені стало цікаво, а що можна робити на рибалці з двома ложками каші. Якщо до тих ложок добавити ще грам 300 кукурудзяної крупи, грам 300 пшеничної крупи, грам 150 манки, 200 грам меленої макухи і все це потихеньку помішуючи засипати в киплячу воду в яку вже добавлена нерафінована олія. На маленькому вогні, постійно помішуючи варити хвилин 7-10. Каша повинна бути досить густою, я перевіряю руками, повинна добре ліпитись. Потім накрити кашу на 20 хвилин кришкою, щоб запарилась. За цей час можна приготувати снасті. Раджу кашу готувати на воді з озера, риба відчуває хлоровану воду.

Аватар користувача
Євген Янчук
Львівський клуб активного відпочинку
 
Повідомлення: 160
З нами з: 25.01.2009 12:20 am
Звідки: Львів-Сихів

Re: Наживка

» 21.03.2010 08:08 pm

Які ще можна використовувати насадки? Пишіть.

Аватар користувача
nazik199578
 
Повідомлення: 53
З нами з: 30.01.2010 04:00 pm
Звідки: ЛЬВІВ (МІСТО ЛЕВА)

Re: Наживка

» 22.03.2010 01:26 pm

А я завжди ловлю на опариша, личинки опариша, хробака, кукурудзу. :D

Аватар користувача
giorgio
Львівський клуб активного відпочинку
 
Повідомлення: 1308
З нами з: 30.07.2007 10:32 am
Звідки: Fishmaster Львів # cel. (нуль67)922нуль178

Re: Наживка

» 22.03.2010 01:50 pm

nazik199578 написав:Які ще можна використовувати насадки? Пишіть.

Любі які знайдеш на березі,кущах,деревах також в воді, водорослях,камиші :)

Аватар користувача
ORKO
 
Повідомлення: 1210
З нами з: 16.03.2007 02:59 pm
Звідки: Львів

Re: Наживка

» 27.03.2010 11:39 am

Опарыши. На рассвете можно набрать опарышей прямо на земле, около мусорных ям. Для разведения опарышей надо положить на открытом воздухе кусок мяса или мелкую рыбу. Мухи немедленно отложат туда яички, которые через несколько дней превратятся в шевелящихся личинок. Для того чтобы опарыши подросли и были чистыми, личинки помещают в банку с отрубями.

Аватар користувача
nazik199578
 
Повідомлення: 53
З нами з: 30.01.2010 04:00 pm
Звідки: ЛЬВІВ (МІСТО ЛЕВА)

Re: Наживка

» 28.03.2010 11:57 am

nazik199578 написав:ПЕРЛОВКА В ТЕРМОСІ
Що потрібно: термос(з широким горлишком),перловка,кіпяток.
1.Беремо перловку і засипаємо 5 ложичок у термос(можна і білше ,але не більше 1/4 від величини термоса)
2.Заливаєм кіпятком майже до кінця і закриваєм (на 3 години залежно від термоса)
3.Відкриваєм термос і зливаєм з нього воду
4.Тепер висипаєм перловку на газету і добавляєм 1 ложку меду.
5.Коли мед ростав розкладаємо перловку по цілій газеті.
6.Тепер перисипаєм її паніровочними сухарями(щоб відділити кожне зерно)
7.Зачіпляти гочком потрібно за чорну полоску.
ГОТОВО.....................

если перловку оставить в термосе на 3 часа она развариться!!! Я всегда засекаю 45 минут-не больше! (проверено!)

Аватар користувача
cheep
 
Повідомлення: 11
З нами з: 09.07.2008 08:42 pm
Звідки: Львов

Re: Наживка

» 28.03.2010 02:07 pm

cheep написав:Я всегда засекаю 45 минут-не больше! (проверено!)


Значит у тебя хороший термос, в китайском она ещё и остывает :)

Аватар користувача
Вова
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту
 
Повідомлення: 3635
З нами з: 13.01.2007 08:00 pm
Звідки: Львів

Далі

Повернутись в Поплавок



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: ruslan13 і 0 гостей