Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Воблери

Воблери, Силікон, Блесна, Саморобні спінінгові приманки та інші

Re: Воблери

» 05.09.2010 11:12 pm

Дякую за пораду.

Borka V

Повідомлення: 23

» 14.09.2010 06:26 pm

Хто, що може сказати про цей воблер Smith Jib (http://voblery.com.ua/catalog/jib.html) Або порадьте достойну заміну й бажано дешевшого на осінь й зиму, мабуть це має бути суспендер.Наперед вдячний!

jerkman

Повідомлення: 241

» 14.09.2010 08:23 pm

джиб, один з вобів для початківця який хоче навчитись смикінгу, джиб дуже відзивчивий на різного роду посмикування, щуку косить, але робоча глибина його до 1м (в суспендера), тому про осінь говорити не дуже доречно, хоча щука іноді на міляках залишається до морозів.

tosi

Повідомлення: 1180

» 28.09.2010 12:29 am

Будьте ласкаві підкажіть початківцю в спінінговій ловлі які воблери варто придбати (для почату 3 шт що ви випробували і можете сказати що вони робочі. В середній ціновій категорії) В основному ловити буду на Дністрі.Тест спінінга 5-25.В наявності поки що 1 воблер невідомого походження )) і силікон. Розумію що вже багато написано в попередніх повідомленнях але якщо не важко дайте пораду.

nazarrr

Повідомлення: 3

» 28.09.2010 12:51 am

візьми 3штуки Yo-Zuri L-Minnow 44 якщо хочеш чуток "разнообразія" тоді замість однієї Льки візьми Jackall Chubby 38F

tosi

Повідомлення: 1180

» 28.09.2010 11:21 am

2 nazarrr : Можеш взяти як варіант якогось Jaxon Karas в мене приятель на нього на Дністрі окуня тянув, але гачки я б радив одразу міняти на Owner, але то моє ІМХО http://voblery.com.ua/catalog/kara-347.html на південному бачив його ціна була 43 грн.
Також непоганий варіант Salmo Hornet http://voblery.com.ua/catalog/hornet.html але тобі треба буде брати або з такими характеристиками :
H5F 5 см 7 г два, № 6 Плавающий кастинг 2 м, троллинг 3 м або
H5S 5 см 8 г два, № 6 Тонущий кастинг 3 м, троллинг 4 м

А з власного досвіду може сказати що ловив риб і на ДЮЖЕ бюджетні приманки, бо дружина не дає багато грошей на кращі :D

Вдалої рибалки

Zyom@

Повідомлення: 98

» 28.09.2010 11:24 am

2 nazarrr : Стосовно L-Minnow скажу таке.....для початківця він тобі точно не завадить ціна на нього в районі 50-60 грн. дорожче не бери. Маю правда 66-ий і він ловить риб але краще 44-ий
На Дністрі елька гарно поводить себе в воді проте в мене повільно тонучий плаваючого на Дністер не треба брати його течія буде викидати.

Zyom@

» 28.09.2010 11:29 am

Я б теж радив скоріше Джаксонів і Салмо, нічого не маю проти Йозуріків - та неловлять вони в мене хоч ти трісни :cry: , часом аж жаба давить - якийсь китайоза обдертий ловить - а вони мовчать! маю їх з десяток різних і всі досі нерозловлені, в чому причина х. зна .....
2 nazarrr - Можу щиро рекомендувати воблери серії Rapala X-Rap досить бюжетні і вловисті

seyvalter

Повідомлення: 289

» 28.09.2010 12:39 pm

seyvalter написав:... нічого не маю проти Йозуріків - та неловлять вони в мене хоч ти трісни :cry: , часом аж жаба давить - якийсь китайоза обдертий ловить - а вони мовчать! маю їх з десяток різних і всі досі нерозловлені, в чому причина х. зна .....

2 seyvalter, не варто бути таким категоричним - "не ловлять", це просто, ти не знайшов для них оптимального місця/часу застосування чи типу проводки.
Зурікі, принаймі Л-44, ловлять стабільно і практично всюди де є змога їх провести. Працюють як на Дністрі-Стрию на потужній течії так і в стояках-жабятниках із глибиною 1-2 м.
Проводку варто робити рівномірну (у воблера активна власна гра), досить повільну, на річках проводити "на знос" і все буде ловитись - від окунця в 30 гр і до жереха в пару кг ;).
nazarrr написав:Будьте ласкаві підкажіть початківцю в спінінговій ловлі які воблери варто придбати (для почату 3 шт що ви випробували і можете сказати що вони робочі. В середній ціновій категорії) В основному ловити буду на Дністрі...

2 nazarrr,
візьми собі:
1. Yo-zuri L-44 (колір під-натурала) - ціна 50-60 грн (шукай в ЗК).
2. "Вінницького головастика" темного кольору- ціна 70-80 грн - (в ЗК чи СР);
3. "Ужгородського стіка" - 25 грн (є різних кольорів і розмірів в ХР).
... і буде тобі щастя :)
L-44.jpg
Л-44
Vinnickiy.jpg
"Головастик"

ПСИ: всі фото із Дністра ;).

Smutok
Львівський клуб активного відпочинку
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 695

» 28.09.2010 01:08 pm

seyvalter написав:... нічого не маю проти Йозуріків - та неловлять вони в мене хоч ти трісни :cry: , часом аж жаба давить - якийсь китайоза обдертий ловить - а вони мовчать! маю їх з десяток різних і всі досі нерозловлені, в чому причина х. зна ....

В мене вкоробці мікро армс мінов валявся тоже не ловив, а одного разу треба було провести воб над травоюі кущем, тоді я його витянув нежалко було ( зачепити варіат 60%) , і на тій проводці в мене очі відкрились на нього, проводити можна іна різкому і дуже повільному смикінгу. Одним словом красавчик, як я раньше того незамічав.

Мораль на все свій час, і віра.

ростик

Повідомлення: 139

» 28.09.2010 01:26 pm

2 Smutok :

Стосовно Ужгородського стіка ніц не можу сказати, так як він в мене не розловлений. :(
Для початківця не помішала би й блешня хоча б одна а так як на Дністер то Mepps Aglia Long 1+ цілком буде добра ціна 22 грн

2 nazarrr :

В мене розловлені наступні воби:
http://voblery.com.ua/catalog/hooper.html (ціна 43 грн)
http://voblery.com.ua/catalog/l-minnow.html правда 66-ий (ціна 53 грн)
http://rprofishop.com/index.php?productID=834 правда в мене 3,5 см (1,5 кг щука сіла на нього ціна 25 грн)
http://voblery.com.ua/catalog/lexus.html (були покльовки і виходи риби та не зловив, риб не засікся)
http://moscanella.com.ua/shop/?catalog=11&brand=160&page=2 (колір під окуня ціна 32 грн )

А тобі вже вирішувати на що і як ти будеш ловити.
Вдалої рибалки

Zyom@

» 28.09.2010 05:41 pm

Smutok написав: не варто бути таким категоричним - "не ловлять", це просто, ти не знайшов для них оптимального місця/часу застосування чи типу проводки.

А я і не був категоричним :) , я знаю що це знана фірма і воби їхні досить популярні.... я написа що не ловлять вони У МЕНЕ :wink:
причому дешеві китайські підмашкі під L-кі (від різних там Сівейд, камацу і т.д.) ловлять, а оригінали ні.... Х. зна - напевно майстерності не вистачає абощо, хоча повторюсь все інше ловить стабільно! Може я вже просто в них віру втратив і все рідше дістаю з ящика..... :?

seyvalter

Повідомлення: 289

» 28.09.2010 06:25 pm

2 seyvalter : Я б на втому місці їх почастіше витягав би. Китайські ловлять це без БЄЄЄЄЄ, проте серед них частіше буває "кривих" знаю з власного досвіду про Jaxon Lures вони дюже схожі на L-Minnow того ж Йозуріка проте в мене бракований. завалюється трішки на бік, але зловив риба більшого ніж той таки Ель Йозуріка. Але на кожній рибалці не зважаючи на те що він ловив менших риб він все одно частіше за інших літає.
Більше напористості в воб і все. Доречі проводка в мене ним іде 2 різких мотки катушки і потім пів оберта помаленько, виходить щось на кшталт кривого твіча.

Більше напористості і впевненості в вобі. Він себе ще не одноразово проявить і повір ти будеш здивований :)

Вдалої рибалки.

Zyom@

» 28.09.2010 08:15 pm

Я б радив обовязково взяти ось цього http://voblery.com.ua/catalog/silver-creek-z.html воблерочка. Це копія чабіка, ловить супер, якось взяв собі і був приємно вражений, на першій рибалці 4 щуки і пару окунів, всі кому радив розловили на першій рибалці. Також звичайно зуріка 44-го і хорнетіка.

jerkman

Повідомлення: 241

» 28.09.2010 11:23 pm

люди, та ви перше подивіться уважно, який тест спініга, а то починаєте чуть не УЛ приманки радити))
ну л міннов і стіка він ще кине, а хорнет буде летіти хіба що під ноги, або сплавляти.
краще вже при великому бажанні мати хорнета, придивлятись до асакури, там хоч щось на систему дального закиду (чи як там) є.
на рахунок ручея, то ці воблери мене частенько розчаровують(чато зривається на проводках, не літає нормално...), при тому що їх ціна на рівні йо зурі!
вже краще брати страйк про, то хоч знаю що лєвак, зате дешевий і не шкода експериментувати і кудись зашпурити в глуш.
можна як варіант , глянути на косадаку, там досить непогано ліплять під іменитих япошок.
імхо.

Outsider

Повідомлення: 174

Поперед.Далі

Повернутись в Спінінгові приманки та їх використання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей