Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска |
|
Цікаво при такому тиску, як себе будуть поводити стволи???
Ось якраз фото в догонку до сказаногоГоловне дивитись по маркуваннях на зброї,щоб цифра випробувального тиску не була менша від тиску вказаного на патроні Це дуже важливо і впливає на ТБ при проведенні стрільби
-я б не сказав-і більше прикладів як на першій мішені.Там пучок дробу і дірка від контейнера ніби з відстані 25-30 метрів
Наилучшие результаты ,в части попадания и кучности ,это короткие ствол и цилиндр
Арго написав:А це з 60 і 70 метрів
Тут не факт те що ти його не засічеш ,а факт той що ти його можеш дістати вже тікаючого,в своєму полі зору на цій відстані,причому результативноПитання: А ви особисто зайця (нерухомого) в траві засічете на дальності 50-70м ?!!...
Арго написав:Тут не факт те що ти його не засічешПитання: А ви особисто зайця (нерухомого) в траві засічете на дальності 50-70м ?!!...
а факт той що ти його можеш дістати вже тікаючого,в своєму полі зору на цій відстані,причому результативно
але ти хоть раз попробу вистрілити зкарабіну патроном 30-06 Я думаю різниця відчутна
використовується лише в зброї останніх розробок
Ти ж подивись уважно,що патрон Російський.Головне те,що такий патрон вже є і назва "зенітчик"вже губить актуальністьe8ra написав:По качці так стріляти не будуть (скільки там тої качки та і її ше менше видно чим зайця)
По зайцю теж (вірніше будуть,але будуть попадати одиниці і ті професіонали)
Глухар,тетерів (Росію не чіпаєм тільки Україна-в нас їх і так сильно нема,а в Львівській області тим більше)
Гуска-я не сильний знавець,але на скільки я бачив і читав його підпускають чим ближче,а ті дальності то хіба добрати підранка
Арго написав:Ти ж подивись уважно,що патрон Російський.Головне те,що такий патрон вже є і назва "зенітчик"вже губить актуальність
До твого відома якраз в останніх,бо чокових звужень з циліндром в старих розробках немаєНе так щоб і в останніх
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей