Незабаром відкриття фірмового магазину SHIMANO

Пошук по www.active.lviv.ua:
Пользовательского поиска

Кормушки

Все про донні снасті

Re: Кормушки

» 06.01.2012 11:29 pm

Цікаве рішення
_________________4e0b13d130704 (1).jpg

Алексей Фадеев.
Фидерная ловля в холодной и прозрачной воде требует от рыболова воспитать в себе умение точно и, главное, максимально бесшумно подавать оснастку в точку лова. Связано это с тем, что рыба в ледяной стихии чрезвычайно пугливая. Крупные особи проявляют чрезвычайную боязливость, замечено, что любые неестественные шумы и всплески, нехарактерное подводное движение вводят их в ужас – естественно результатом панического страха является безвозвратное бегство как можно дальше от слышимой и видимой угрозы. Поэтому, все, без исключения, рыболовы - доночники, особенно те, кто регулярно ловит зимой, находятся в постоянной практической работе и информативном поиске наиболее бесшумной кормушки эффективного устройства, способной быстро лететь, качественно кормить, неподвижно лежать на дне, и главное, не шуметь, и вести себя естественно при падении и всплытии.
Каждый год на рынке появляются все новые и новые модели специальных фидерных кормушек, и, кстати, чем старше возраст рыболовного направления под названием <<английская донная ловля – фидер>>, тем по-настоящему совершеннее становятся и фидерные кормушки, наверное, это правильно, ведь, благодаря именно кормушкам, фидер как направление и появился на этом белом свете.
Одной из таких, по-настоящему уникальных, кормушек, которая действительно во многом соответствует параметрам искомой всеми бесшумной кормушки, стала новоизобретенная кормушка-капля <<Drop feeder>>, созданная фидерными экспертами немецкой компанией Browning.
Обов"язково попробую,коли появляться.

pavlikua100
Львівська обласна федерація риболовного спорту

Повідомлення: 175

» 11.02.2012 04:53 pm

Добрий день рибацькій братії Львівщини!
Випадково натрапив на цей сайт і був приємно здивований тим,що ви обговорюєте годівнички для фідера,які я виготовляю.Заочно через інтернет я познайомився з Pavel K і він придбав у мене годівнички.З тої пори в мене з'явилися нові розробки годівничок,але мета моїх витворів,- створити максимально ідеальну годівничку для ловлі риби на течії.
Буду радий,якщо порибачивши з моїми годівничками ви отримаєте задоволення.
Прийму до уваги всі ваші побажання відносно годівничок.
З повагою Володимир Васильович.
PS.
В обговореннях годівничок я прочитав "якісь ці кормаки надто опуклі, відповідно і лобовий зупротив у них більший".
Для різних умов і характеристик водойми,на якій рибалите,потрібно кожен раз бідбирати підповідну фідерну оснастку.По об'єму,а відповідно і площою опору,я роблю різні годівнички.

[url][URL=http://radikal.ru/F/s017.radikal.ru/i410/1202/ce/a7eb9f374efa.jpg.html]Зображення[/url][/url]

chagup

Повідомлення: 7

» 11.02.2012 07:17 pm

chagup написав:.З тої пори в мене з'явилися нові розробки годівничок

Нові розробки-в студію!!! :)

pavlikua100

Повідомлення: 175

» 11.02.2012 09:37 pm

chagup написав:Добрий день рибацькій братії Львівщини!
Випадково натрапив на цей сайт і був приємно здивований тим,що ви обговорюєте годівнички для фідера,які я виготовляю...

Дуже приємно, що в нас на сайті з'явився майстер-професіонал. Ваші годівнички тільки почали обговорювати, чекаємо звіту від Павла. Дуже подобається підошва, тільки для моїх умов де я ловлю(я не спортсмен-риболов) течі середня, дно в корягах, бажано щоб корпус був не металева сітка, а пластик. Від металевої сітки я відмовився, на корпусі з пластику мої годівнички скорше відходять і не повзуть по дну. В інших умовах то напевно немає ніякого значення і впевнений, що кожен спотсмен-риболов має мати в арсеналі ваші годівнички. Підошва казка. Дуже цікавлять ваші розробки і як робите.

Лошара

Повідомлення: 120

» 11.02.2012 10:08 pm

chagup написав:... мета моїх витворів,- створити максимально ідеальну годівничку для ловлі риби на течії.
Буду радий,якщо порибачивши з моїми годівничками ви отримаєте задоволення.
Прийму до уваги всі ваші побажання відносно годівничок.

Власне я придбав ці годівнички і шо до них, хочу висловити свої побажання.
По-перше - така примітка:
В обговореннях годівничок я прочитав "якісь ці кормаки надто опуклі, відповідно і лобовий зупротив у них більший".
- на мою думку, це твердження не вірне, тому що силою опору на опуклість кормушки можна цілком знехтувати, якщо порівняти її з силою, з якою тягне кормушку опір основної лески (шнура), під дією струї води - цю силу видно по зігнутій кінцевій частині хеві фідера.
З моїх побажань - це такі:
В зв"язку з тим, що в річках Срий і верхня частина Дністра (Львівська обл.) я ловлю на такій течії, що швидкий закорм не портрібний - все, що вимивається з кормушки (любі фракції) - ні грама не затримується біля кормушки. І для того, щоб корм довше і рівномірно вимивався потрібно, щоб одна сторона кормушки була закрита. Ну і найкраще закрити з тієїж сітки, хоча розумію, що це технологічно затратно. Сам я буду їх закривати переплітаючи мідним (або іншим) дротом - не естетично, але що поробиш.
Ще одне. - кормушки великого об"єму, відкриті і на річці - мені якось також не дуже, - з цієї фотографії http://radikal.ru/F/s017.radikal.ru/i410/1202/ce/a7eb9f374efa.jpg.html та що посередині - мені підходить. Можна ще, не змінюючи об"єм, пропорційно зробити довший циліндр - ну це взагалі в ідеалі, як для мене..., тоді можливо можна й не морочитись з закриванням однієї сторони. Щоб мені не говорили, але я знаю, що на практиці (коли в кормушки короткий циліндр і великий діаметр) якщо використовуєш різні прикормки (а я роблю сам) - то добряче треба часу затратити, щоб визначити, як вона там у воді вимивається і налаштувати правельну роботу прикормки.

Ось це мої побажання, що до кормушок для наших річок, з нашими течіями.
Я ці кормушки взяв, бо мені сподобалась якірність їх грузів і що виготовлені вони з металічної сітки. (треба виставити фото кормушки знизу)

з.і. Бажано побачити Ваші наступні розробки...

SAS
Львівський клуб активного відпочинку

Повідомлення: 214

» 11.02.2012 11:29 pm

В моєму арсеналі також є годівнички з пластиковим верхом,з боковими відводами справа-зліва для лову риби на великій струї.
Також є годівнички-пулі.Нічого в них особливого і нового немає окрім бокового відводу.На рибалці в залежності від умов його можна легко вкоротити чи зовсім відкусити кусачками.
Також практикую з довжиною і шириною,комбінацію їхніх значень вирішує замовник.
В пластикових часто просять добавити крильця для швидкого спливання на поверхню.
З приводу закриття однієї торцевої сторони сіткою замовлень ще не було,але я подумаю,як це можна зробити.
Пропоную подивитися частину з моїх задумок.
[url][URL=http://radikal.ru/F/s017.radikal.ru/i429/1202/e6/a83a035111a8.jpg.html]Зображення[/url][/url]
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
Прошу вибачення в модераторів форуму,що перегрузив сторінку фотками.

chagup

» 12.02.2012 12:04 am

Ого-го. І це ще не весь арсенал? Як для моїх умов, то сама перша то ідеал.

Лошара

» 14.02.2012 04:57 pm

Доброго дня майстри мене зацікавили ваші кормушки і я теж зробив пару кормушок різних кошиків, ваги і дирок не судіть строго я вчусь.[img]
28%20гр%20малий%20кош..jpg
[/img][img]
28%20гр%20серед.%20кошик%20більші%20отвори.jpg
[/img] [img]
28%20гр%20серед.%20кошик.jpg
[/img][img]
38%20гр%20вел.%20кош.%20закрита%20зверху.jpg
[/img][img]
38%20гр%20вел.%20кошик.jpg
[/img]
Приєднані файли
38 гр вел. кошик.jpg
38 гр вел. кош. закрита зверху.jpg
28 гр серед. кошик.jpg
28 гр серед. кошик більші отвори.jpg
28 гр малий кош..jpg

Ігор G!Loomis

Повідомлення: 17

» 14.02.2012 06:24 pm

Ігор G!Loomis написав:Доброго дня майстри мене зацікавили ваші кормушки і я теж зробив пару кормушок різних кошиків, ваги і дирок не судіть строго я вчусь.[img]
28%20гр%20малий%20кош..jpg
[/img][img]
28%20гр%20серед.%20кошик%20більші%20отвори.jpg
[/img] [img]
28%20гр%20серед.%20кошик.jpg
[/img][img]
38%20гр%20вел.%20кош.%20закрита%20зверху.jpg
[/img][img]
38%20гр%20вел.%20кошик.jpg
[/img]

Ось і ще на одного, виробники і продавці годівничок, будуть дивитись косо. Я на корпусах згинаю пластик по торцю 5мм, для більшої жорсткості.

Лошара

» 14.02.2012 08:18 pm

Лошара написав:виробники і продавці годівничок, будуть дивитись косо.

Ні в якому випадку,це тільки буде спонукати до плідної творчості по вдосконаленню своїх виробів.
Чим більша конкуренція,тим якісніший буде товар.
А покупці самі розберуться,що їм більш до вподоби.
Досконалість не має меж.

chagup

» 15.02.2012 04:59 pm

Шановний Володимире Васильовичу!
Також придбав ваші кормаки, правда ловив ними тільки один раз! Але так як новий сезон не за горами, то після досконалої обкатки можливо і виникнуть пропозиції до їх вдосконалення!
Ще таке питання, на фото вище бачу пластикові кормаки з крильцями! Цікавить чи можете ви робити отвори тільки побокам, тобто по два ряди з обидвох сторін (3 - 2 отвори в рядку) це пришвидшить спливання і зменшить вимивання корму при падінні кормушки?
Ну і звісно яка буде ціна такого витвору ? Можна в лічку.

Bocl

Повідомлення: 95

» 15.02.2012 06:30 pm

Bocl написав: Цікавить чи можете ви робити отвори тільки побокам, тобто по два ряди з обидвох сторін (3 - 2 отвори в рядку) це пришвидшить спливання і зменшить вимивання корму при падінні кормушки?
Ну і звісно яка буде ціна такого витвору ? Можна в лічку.

Дуже приємно,що моїми годівничками практично користуються майже у всіх регіонах нашої неньки-України.
Я раніше писав,що прислухаюсь до всіх побажань замовників і,звичайно,я так і зроблю.
З приводу цін,то я на відповідній сторінці сайту "Куплю, продам, обміняю" дам інформацію про свої вироби.

chagup

» 15.02.2012 10:24 pm

Ось сиджу і думаю про ваші годівнички. Пару питань, про годівничку з вусами у різні боки, чи не заплутують вони поводок і чи не рискає вона по сторонам при вимотуванні?

Лошара

» 15.02.2012 11:51 pm

Лошара написав:Ось сиджу і думаю про ваші годівнички. Пару питань, про годівничку з вусами у різні боки, чи не заплутують вони поводок і чи не рискає вона по сторонам при вимотуванні?

Дані годівнички я застосовую на сильній струї,довжину відводу коригую в процесі лову кусачками.Іноді буває достатньо і двох-трьох см.
Мої любимі оснастки патерностер і ассиметрична петля.Запутувань поводка майже немає,рідко трапляється при вимотуванні оснастки без риби.
Додатковий опір воді у відвода дуже малий,траекторію руху змінює не суттєво.
При зацепах відвод просто згинається і не є перешкодою при витягуванні.
Але все це тільки слова,пробуйте на практиці і робіть висновки.Іноді на сильній течії відвод якраз і може виручити.

chagup

» 19.02.2012 05:34 pm

Доброго дня. Нарешті вийшли в продажу нові кормушки ,,FEEDER SPORT,, Декілька фото для ,,скарг і пропозицій,,.... :P :lol: ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

Олег 111

Повідомлення: 9

Поперед.Далі

Повернутись в Донка, фідер, пікер

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей